Gravidutze si mamici de Cluj - 90

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hellooo,

In sfarsit am reusit si eu sa intru!!Cand am avut timp nu putem sa intru pe DC nu stiu ce e avut azi,iar apoi m-am luat cu treaba si apoi la nani!Azi Ericutul meu a cam tusit,o tuse seaca ,si cam deasa.Am suna pediatra ,mi-a raspuns asistenta ei si mi-a zis ca azi e ziua ei si ca numai pe luni ma poate lua ,ca dupa parerea eu nu poate sa imi dea nimic daca nu mi-l consulta doctorita,o femeie acra din fire!M-a cam demoralizat!Am sunat-o si pe dr lui de fam care mi-a zis sa ii dau Panadaol Babdy sau Nurofen!
Sa vedeti ce am patit aseara:in jurul ori 1 noaptea,se trezeste puiul meu,dau nu de foame sau ceva ,ci avea un chef teribil de povesti!Si gangurea si tipa ,radeam cu sotul meu intr-o veselie.Atata de dulce a fost de numa!Si azi a tinut-o la fel,il face mama tenor de opera!!!

Nu prea am resuit sa va citesc,numai am admirat pozele Dianei!Super petrecere!!Sa-ti traiasca printesaaa!!Care semana foarte bine cu tine!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

fetelor am vrb cu tipa care se ocupa de comanda de pe www.prichindel.com si mi a zis ca preturile sunt finale,se mai adauga doar taxa postei romane

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

azi cand faceam curatenie in camera ui dragos, mai bine zis am scos tot din dulapuri am selectat jukariiile....am gasit suzeta cu care se juka cand era mic, iar acum i-am batat-o in gurita sa vedem cum reactioneaza, nici nu stia sa o tina , am ras in hohote de el , o baga apoi o mesteca si o scuipa afara, a fost toatl cu ea in gurita. i-am facut si cateva poze sa aiba si el cu

http://good-times.webshots.com/photo/2311586590103538248aHKgOO

merg la baitza si la somnik asa k va doresc o noapte linistita si calduroasa

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdutza24

fetelor am vrb cu tipa care se ocupa de comanda de pe www.prichindel.com si mi a zis ca preturile sunt finale,se mai adauga doar taxa postei romane

si cat ii taza ???ns ???

andreea multa sanatate puiului

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

taxa prin posta romana cica e intre 5-15 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA si eu am dat drumul la centrala ,cine mai sta fara caldura ?,ziua o pun pe 21,5 iar seara 22,5 sau 23
unde i apartam de vanzare ?in Floresti sau Cj ?
MAGDA cei la care am avut noi biroul vor sa inchirieze ,sunt doua camere ,fara mobila ,fara frigider ...fara nimic de fapt si noi le dadeam 400 euro,cam mult ,apratam e la parter
pt noi ca si sediu de firma a fost f ok dar altfel e mai aiurea
ne am luat un apartament pt birou si nu mai stam acolo
ANDREEA27 bravo pt cantaretz :)
IOANA(SARA) pupuri :adica un fel de placinte la cuptor ,nu ai mancat niciodata ?sunt f bune ,se pot face si cu varza calita ,cu prune ...o gramada de combinatii ,iar aluatul e ca cel de cozonac

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA ce fel de patutz i ai luat ?ca tzarcul ?
si eu va trebui sa i schimb patutzul lui Tiadris la anu asa ca ma apuc de pe acuma sa caut ceva sa fie bun pt ea

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

alex , apartamentu e in floresti si e la parter dupa cum reiese din anunt. iar patutu e ca tarcu numai k se pliaza si il poti lua oriunde cu tine, noi l-am luat pt concediu si acum m-am hotarat sa il pun sa doarma in el, deja de 5 ori s-a mutat ditr-o parte in alta, e ca un spiridus

acuma am iesit de la baitza si astept sa mi se usuce parul iar apoi la somnik

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

alex , ne scrii reteta cum faci tu pupuri cu mere???multumim, tare buna tre sa fie

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna fetelor,ma alatur si eu voua,chiar daca momentan nu sunt in Cluj,ci plecata in Chicago(revin in cluj la anu definitiv)!
am vizitat Clujul acum 1 saptamana,exatordinar...oricum eu sunt una din acele fete(femei) care isi iubesc locurile natale!
bun,am 29 de ani,sunt insarcinata in luna a 5-a,o sarcina destul de usoara si sper sa fie asa pana la sfarsit.
sper sa ajung sa va cunosc
aaa: astept o fetita:Ana Stefania

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput