Gravidutze si mamici de Cluj - 90
Raspunsuri - Pagina 13
Andree27 spune:
Hellooo,
In sfarsit am reusit si eu sa intru!!Cand am avut timp nu putem sa intru pe DC nu stiu ce e avut azi,iar apoi m-am luat cu treaba si apoi la nani!Azi Ericutul meu a cam tusit,o tuse seaca ,si cam deasa.Am suna pediatra ,mi-a raspuns asistenta ei si mi-a zis ca azi e ziua ei si ca numai pe luni ma poate lua ,ca dupa parerea eu nu poate sa imi dea nimic daca nu mi-l consulta doctorita,o femeie acra din fire!M-a cam demoralizat!Am sunat-o si pe dr lui de fam care mi-a zis sa ii dau Panadaol Babdy sau Nurofen!
Sa vedeti ce am patit aseara:in jurul ori 1 noaptea,se trezeste puiul meu,dau nu de foame sau ceva ,ci avea un chef teribil de povesti!Si gangurea si tipa ,radeam cu sotul meu intr-o veselie.Atata de dulce a fost de numa!Si azi a tinut-o la fel,il face mama tenor de opera!!!
Nu prea am resuit sa va citesc,numai am admirat pozele Dianei!Super petrecere!!Sa-ti traiasca printesaaa!!Care semana foarte bine cu tine!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
magdutza24 spune:
fetelor am vrb cu tipa care se ocupa de comanda de pe www.prichindel.com si mi a zis ca preturile sunt finale,se mai adauga doar taxa postei romane
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
elenuta23 spune:
azi cand faceam curatenie in camera ui dragos, mai bine zis am scos tot din dulapuri am selectat jukariiile....am gasit suzeta cu care se juka cand era mic, iar acum i-am batat-o in gurita sa vedem cum reactioneaza, nici nu stia sa o tina , am ras in hohote de el , o baga apoi o mesteca si o scuipa afara, a fost toatl cu ea in gurita. i-am facut si cateva poze sa aiba si el cu
http://good-times.webshots.com/photo/2311586590103538248aHKgOO
merg la baitza si la somnik asa k va doresc o noapte linistita si calduroasa
poze
Elena si Dragos Stefan
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdutza24 fetelor am vrb cu tipa care se ocupa de comanda de pe www.prichindel.com si mi a zis ca preturile sunt finale,se mai adauga doar taxa postei romane magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24 |
si cat ii taza ???ns ???
andreea multa sanatate puiului
poze
Elena si Dragos Stefan
magdutza24 spune:
taxa prin posta romana cica e intre 5-15 ron
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
ALEX29 spune:
ELENA si eu am dat drumul la centrala ,cine mai sta fara caldura ?,ziua o pun pe 21,5 iar seara 22,5 sau 23
unde i apartam de vanzare ?in Floresti sau Cj ?
MAGDA cei la care am avut noi biroul vor sa inchirieze ,sunt doua camere ,fara mobila ,fara frigider ...fara nimic de fapt si noi le dadeam 400 euro,cam mult ,apratam e la parter
pt noi ca si sediu de firma a fost f ok dar altfel e mai aiurea
ne am luat un apartament pt birou si nu mai stam acolo
ANDREEA27 bravo pt cantaretz :)
IOANA(SARA) pupuri :adica un fel de placinte la cuptor ,nu ai mancat niciodata ?sunt f bune ,se pot face si cu varza calita ,cu prune ...o gramada de combinatii ,iar aluatul e ca cel de cozonac
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ELENA ce fel de patutz i ai luat ?ca tzarcul ?
si eu va trebui sa i schimb patutzul lui Tiadris la anu asa ca ma apuc de pe acuma sa caut ceva sa fie bun pt ea
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
alex , apartamentu e in floresti si e la parter dupa cum reiese din anunt. iar patutu e ca tarcu numai k se pliaza si il poti lua oriunde cu tine, noi l-am luat pt concediu si acum m-am hotarat sa il pun sa doarma in el, deja de 5 ori s-a mutat ditr-o parte in alta, e ca un spiridus
acuma am iesit de la baitza si astept sa mi se usuce parul iar apoi la somnik
poze
Elena si Dragos Stefan
elenuta23 spune:
alex , ne scrii reteta cum faci tu pupuri cu mere???multumim, tare buna tre sa fie
poze
Elena si Dragos Stefan
lisa79 spune:
buna fetelor,ma alatur si eu voua,chiar daca momentan nu sunt in Cluj,ci plecata in Chicago(revin in cluj la anu definitiv)!
am vizitat Clujul acum 1 saptamana,exatordinar...oricum eu sunt una din acele fete(femei) care isi iubesc locurile natale!
bun,am 29 de ani,sunt insarcinata in luna a 5-a,o sarcina destul de usoara si sper sa fie asa pana la sfarsit.
sper sa ajung sa va cunosc
aaa: astept o fetita:Ana Stefania
21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!