Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Novus+Aalina... si eu m-am lasat de fumat la scurt timp dupa ce am aflat ca sunt gravida. Bine, le rarisem enorm cam de la inceputul anului. Mai fumam cateva tigari pe zi. Culmea este ca, desi mie imi placea sa fumez, nu mai simt nevoia. Deloc. Si am avut multi nervi in sarcina asta. Ma intreb si sunt foarte curioasa daca ma voi reapuca dupa o pauza atat de mare (sarcina + alaptare).

Gina 15+ sperand la o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

buna burtici

m-am intors si eu din concediu...dar sunt racita cobza asa ca am intrat doar sa va pup cu drag ...o sa incerc sa recuperez ce ati scris...tonele de pagini
dar pan atunci de-abia respir de ce e la nasul meu si nu pot sa iau nimica decat ceaiuri, lamai si miere...of of...
ma fac bine si revin
pupicii

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

multumesc mult fetelor! o sa vad ce n-am incercat si o sa incerc. cu supozitoare cu glicerina pot sa spun ca "traiesc" de vreo 2 luni.
eu inainte sa raman gravi nu am fost constipata niciodata, desi foarte rar mancam cate o supa si lichide consumam foarte putine. acum desi pap supe/ciorbe cel putin o data pe zi, lichide si fructe la greu.... totusi ma chinui. mi-e tare frica sa nu-mi iasa hemo ca dupa aia m-am aranjat

Maria 16+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Plici ai grija cu raceala,eu abia am scapat.Pt.nas infundat seara inainte sa te bagi la pat fa-ti infuzie cu ceai de musetel ,eu am mai folosit si creon nazal din acela mentolat se gaseste in farmaci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

maria, imi pare rau ca ai probleme. eu pot sa-ti spun ca am suferit de constipatie cronica si am scapat de ea (sper definitiv) cu infuzie de coaja de crusin, se gaseste la farmacie plafar...se pune seara intr-o cana si se bea dupa 10 minute toata cana odata. la mine a functionat si nu ma mai lupt cu constipatia decat f rar. dar nu stiu daca e bun in sarcina. cel mai bine intreaba medicul...si in plus fiecare organism e diferit. spunea cineva de banane, pai bananele la majoritatea constipa si nu invers...sper sa fii bine

petrean, felicitari ptr gemeni!!! cred ca esti singura de la odiseea noastra cu gemeni. tare mult mi-as fi dorit si eu...

silvi 12 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Si eu incepusem sa am probleme, dar am rezolvat-o cu struguri albi si rosii; prune....si daca se incapataneaza, un pahar de lapte dulce caldut...rezolva treaba.
Mananc zilnic struguri si dimineata iaurt cu cereale integrale si fructe uscate, pentru tranzit intestinal.

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

multumesc mult fetelor! o sa vad ce n-am incercat si o sa incerc. cu supozitoare cu glicerina pot sa spun ca "traiesc" de vreo 2 luni.
eu inainte sa raman gravi nu am fost constipata niciodata, desi foarte rar mancam cate o supa si lichide consumam foarte putine. acum desi pap supe/ciorbe cel putin o data pe zi, lichide si fructe la greu.... totusi ma chinui. mi-e tare frica sa nu-mi iasa hemo ca dupa aia m-am aranjat

Maria 16+

vine bb!

Pozele noastre

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Ceaiul de crusin nu este indicat in sarcina, din contra e chiar periculos

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Elilov, multumesc pt precizari...Daca e mai greu sa iei concediu de risc maternal pt ca doctorii nu stiu/nu vor sa dea (dar e usor sa scrie "amenintare de avort" pe fiecare reteta si se presupune ca tu te duci linistit la serv )o sa fac si eu cum pot. Deocamdata am 2 sapt de la dr de fam, apoi sa vad ce dr mai cunosc...
Eu am gasit niste rondele de grau expandat care nu sunt stralucite la gust dar functioneaza pt . Cred ca si multe fructe si cafeaua..Depinde de fiecare organism, desigur..

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Neata burtici!

Baby09- imi pare foarte rau pentru pierderea ta...Dumnezeu sa te ajute sa treci peste necazul asta si cat mai curand sa iti strangi bebelusul la piept. Te pup dulce si curaj...

Fetelor eu am observat ca daca iau no spa am probleme mari cu constipatia.....asa ca ... pur si simplu nu mai iau decat in caz de dureri de burtica ( medicul imi recomandase preventiv 2 /zi).

Aseara am fost la eco...bebe e bine, creste si se incadreaza in grafic. Doamne ajuta in continuare!

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Si eu luam no-spa preventiv dupa ce facusem la inceput injectii si cu no-spa si scobutil. Acum ultimul dr mi-a spus sa iau doar in caz de durere 3/zi maxim

16+

Mergi la inceput