Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
novus spune:
Cum va mai simtiti fetele ? Eu m-am enervat de dimineata la birou si mai mai ca imi venea sa-mi aprind o tigara dar....
daca vrei cu adevarat poti ! plus ca nu merita sa ma reapuc eu de fumat pt toti prostii !!!
Vad ca vorbiti de concedii: eu ca ideea vreau sa-mi iau toate cele 126 de zile dupa nastere,apoi concediu de odihna si dupa aceea ar mai fi ceva tip de concediu ? Vreau sa intre sotul in ingrijire copil
16+
Maria_K spune:
buna dimineatza! 
am o mare suferinta
ma lupt cu
. va puteti imagina ca
e varza. am incercat de toate, dar....
Maria
16+
vine bb!
Pozele noastre
baby09 spune:
fetelor va rog frumos sa ma scoateti din listuta...din pacatate nu pot merge mai departe cu voi in acesta odisee!
am avut o sangerare nasoala am luat utrogestan dar degeaba...Dot nu avrut sa mai stea cu mine.......
ieri am fost la ecografie si mi-a spus ca nu mai e nimik acolo...ca s-a eliminat complet nici macar de chiuretaj nu este nevoie.........
sunt inca in zona crepusculara....si nu mai inteleg nimika ...dar asta este mergem mai departe...
va multumesc si am sa va citesc in continuare
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MADYN Bubulina esti bine? De ce ai avut medical? m (9+) & m - (1-aug-2006) |
Multumesc Madyn de intrebare. Sunt atat de bine cat poate sa fie o gravida in saptamana a 10-a. Medicalul l-am luat ca sa ma odihnesc. De cateva zile parca m-au mai lasat greturile dar am seara niste arsuri de imi vine sa mor. Maine merg la medic si am sa intreb daca pot sa iau ceva pentru asta. Tu mergi parca vineri, nu?
Bubulina
Speranta moare ultima!
Maria_K spune:
bubulina poti sa iei linistita rennie pt arsuri si metrocopramid pt rau (uneori, destul de rar la mine, ajuta) mie asta mi-a prescris medicul.
eu abia acum simt ca se mai rareste raul, desi nu a disparut.
Maria
16+
vine bb!
Pozele noastre
MADYN spune:
Maria K pt. constipatie mie mi-a dat dr. siropul Duphalac, care e recomandat si gravidelor. E f. bun, iei seara un capacel iar a doua zi dimineata esti rezolvata. Sau poti incerca si cu prune uscate.
Bubu, da, merg vineri pe 19. Si eu am emotii ca de fiecare data. Sper sa fie bine.
m
(9+) & m - (1-aug-2006)
Maria_K spune:
am incercat cu prune/struguri/lapte/miere/apoi supa si o gura de bere toate impreuna si abia am observat o mica schimbare.
aproape tot ce pap incerc sa fie lichid sau fruct. cu placenta mea joasa nu prea am voie sa ma fortez 
ms. 
Maria
16+
vine bb!
Pozele noastre
bubulina1 spune:
Maria, cu toate ca eu nu am avut probleme cu constipatia, stiu ca fetele care erau in luna mai mare foloseau seara fructe uscate (prune), dimineata pe stomacul gol miere. Mai este bun Activia dar trebuie luat in fiecare zi si mai exista in cazuri mai grave si supozitoare cu glicerina, care sunt ok in sarcina.
De Rennie auzisem si eu, dar ma gandeam ca fiind in primul trimestru sa nu iau nimik si sa mai astept. Sa vad cum ma simt in continuare.
Bubulina
Speranta moare ultima!
Gina2008 spune:
Maria K incearca si banane pe stomacul gol si apoi multa apa. La mine functioneaza. E adevarat eu nu am probleme majore de obicei, acum chiar deloc. Dar, cand am problema asta mananc 2-3 banane, beau multa apa si in scurt timp se rezolva.
Gina
15+ sperand la o 
Aalina spune:
Maria la mine au mers fructele cu apa si in cazuri de urgenta supozitoarele cu glicerina.
Si eu astazi am avut o zi infecta si e prima dat ain atatea luni cand m-am gandit la o tigara. Dar doar m-am gandit.
Insa crizata sunt in continuare.
Va pup
16+ cu