Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
silvi8 spune:
salutare burtici!
novus, felicitari ptr aniversare! eu am sarbatorit deja 2 ani in august.
lysbeth, eu sunt in afara graficului tau...adica am slabit 3 kg si inca nu le-am pus la loc. toata lumea ma incurajeaza ca de acum intru in 4 luni si gata scap de rau si am sa incep sa ma ingras. sper...am vazut ca doar millie mai e in aceiasi situatie cu mine
florinela, felicitari ptr caruciorul bleo! eu maine fac 13 saptamani poate imi zice si mie deseara ce va fi bb.
cineva spunea de ciocolata. eu mananc dar nu mai mult decat inainte. dar alte dulciuri nu prea mananc. inghetata deloc, iar praji doar daca sunt cu ciocolata...sper sa nu dauneze lu bb.
pup burticile, sa aveti o zi minunata!
silvi
12 +
http://community.webshots.com/user/flovivi
iuca spune:
Buna fetelor,
Sunt normale scurgerile alb-galbui (chiar si ca urina-incolore) la 7 sapt si jumat?
Azi, dupa amiaza ajung si eu la doctor, sper sa fie totul bine.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
7+
florinela79 spune:
Buna dimineata!, multumesc penru felicitari.
La nume noi ne-am gandit.....si speram sa ramana: Albert Razvan.
Au mai fost si obtiuni, ca: Petru, Mihnea, Stefan.....dar tot mai mult ne place Albert Razvan.
In cazul in care....ne face surprize....si nu va fi baietel
, ne-am gandit la: Miruna Irina.
Imi plac si numele: Clara, Sara, Maria, Bearice.
Sanatos sa fie....
Aveti grija de voi si de burtici!
fbruma
MADYN spune:
Iuca da sint normale in sarcina aceste scurgeri. Stai linistita.
Bubulina esti bine? De ce ai avut medical?
Se pare ca se dau baieteii in prima parte a odiseei, asa ca fetele din a doua parte, pregatiti-va pt. fetite ![]()
m
(9+) & m - (1-aug-2006)
iuca spune:
madyn iti multumesc mult 
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
7+
petrean spune:
neatza fetelor
nu am mai intrat de sapt trecuta ca am fost la tara cu piciul nostru. Mie mi-a spus la 8 sapt ca sunt gemeni bivitelini si deci nu seamana![]()
bogdana
millie spune:
Buna dimineata!Iuca unele scurgeri sunt normale.Mai fetelor cum ati dormit?? Eu sunt faranta am dormit numa in reprize ,m-am trezit la fiecare 2 ore sa merg la baie,of si tre sa mai merg si la sevici.Am auzit ca unele gravidute incep din trim 2 sa aibe insomni ,sper sa nu fie si cazul meu.Ma pun sa fac o supica de legume ,pup
Gina2008 spune:
Neatza fetelor! Am niste nervi... sa nu mai aud de astia de la Medsana in viata mea! Dar sa va zic... acum 3 saptamani, dupa ecografia de masuratori m-am dus la ei sa fac triplu test. Aveam 12 saptamani, dar asa mi-a zis doctorita. Dupa ce s-au uitat pe foaia de la ea, mi-au zis ca nu se poate ca trebuie sa am 15 saptamani. Ok, am plecat, asta e. Azi dimineata ma duc iar. Am 15 saptamani. S-au uitat pe foaie... nu, nu se poate. Va lipseste diametrul parietal. Pai, bine, ma, nene! Nu puteai sa-mi spui asta de data trecuta! Acum, trebuie sa fac si eco si triplu test in urmatoarele 2 saptamani. Si m-am programat la Medlife, pe 30 septembrie pentru amandoua. Sa nu mai aud de Medsana. E a nu stiu cata oara cand am probleme sau problemutze din cauza lor. Uuuufff, m-am descarcat.
Gina
15+
elilov3 spune:
ziua buna fetele
intreba cineva de medical puteti duce orice medical nu neaparat de la medicul ginecolog..in principiu iti trebuie s ai perioada asigurata...stiti voi daca vi se rupe piciorul ce nu poti sa iei medical de la ortoped decat de la ginec???/...aveti dreptul la 120 de zile ...a si inca ceva pana la 90 de zile trebuie sa ajungeti la medicina muncii ca daca ajungeti la 90 de zile si nu intrati acolo va poate desface contractul de munca
a si inca ceva medicul de familie pe an va poate da un concediu de 45 de zile insa de cate o sapt pe fieacre luna....
e bine de stiut...eu am bagat si de med de fam si de la ginec si de la ortoiped..cat sa imi acopere periodata de care aveam nevoie
sanatate dragelor 
31+
Dimitrie
MITITICA82 spune:
MIHAELACG vad ca si tu esti din Galati, de unde ti-ai luat rochita pt gravidute...ca si eu tot umblu sa imi iau ceva dar nu gasesc nimic
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png