Caut ''kinetoterapeut'' pt o fetita din Buzau
Buna ziua !
Acum ceva timp in urma v-am solicitat ajutorul pt un baietel din Bucuresti.M-ati ajutat si acum Darie face terapie la domiciliu.
Acum iar am nevoie de ajutorul vostru.Va rog sa nu ma lasati la greu..
Ajutati o fetita frumoasa de un an si 7 luni pe nume Emilia-Andreea.Domnisoara s a nascut cu niste probleme la nastere iar urmarile au fost destul de mari.Ventricolii mariti si posibila hidrocefalie, in urma unui RMN este bine dar a ramas cu un retard neuromotor.Sta in sezut singurica , se chinuie sa se ridice in picioruse dar are nevoie de ''indrumarea'' unui kinetoterapeut pt a se recupera mai repede si bine.
Daca sunteti de loc din Buzau sau cunoasteti pe cineva de acolo , orice informatie ar fi de ajutor pt parintii Emiliei.
Va multumesc si astept mesajele voastre.
Pupici.
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
Raspunsuri
asteryaro spune:
Eu sunt din buzau. Din pacate, prietena mea kinetoterapeut, a plecat cu contract in Franta.... fata tanara si dedicata... pe altcineva nu mai cunosc.
Sanatate muulta micutei si recuperarea sa-i fie cat mai usoara!
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
wnimra spune:
Multumesc pt interventie asteryaro.
Daca auzi din intamplare de cineva care lucreaza cu cei mici sa dai de stire aici.Fetita nu este foarte grav , se poate recupera foarte frumos.
Multumesc mult!
mili1956 spune:
si eu sint din buzau si am si eu un baiat cu probleme,asa dar mamica din buzau ai centru de zi SPERANTAin micro3 care face kinetoterapie cu o fata buna,in micro14 ai centrul de zi PITAR-PEN in curtea scoli si acolo gasesti kinetoterapeut, si la CP2 tot in micro14 CENTRUL DE ZI ANA .Vrei mai multe detali te ajut.
wnimra spune:
Buna!
Mili multumesc mult de tot pt raspuns.Am vorbit cu mamica fetitei ca sa intre pe forum si sa discute personal cu tine.
Vad ca nu a intrat inca.La vremea respectiva informatia era foarte importanta pt ea, sper sa intre.
Multa sanatate si multumesc!
lumia spune:
Scuze! Va rog sa imi dati detalii despre centrul Speranta din Buzau. Am un baietel care are picioare in ""genu valgum"" si platfus. Nu a implinit inca 4 ani, poarta ghete ortopdice si as vrea sa il ajut si prin gimnastica medicala. Va multumesc mult.
Burtocika spune:
Scuze ca intru peste subiect, dar ma gandesc ca poate citesc mai multe fete din Buzau si ma ajuta si pe mine cu o problema asemanatoare:
Am nevoie de ajutor pentru un batran din Buzau, imobilizat la pat in urma unui atac cerebral. Matusa mea este din Buzau si va sta cu bolnavul, dar este si ea destul de batrana si nu poate face tot ce trebuie - intors de pe o parte pe alta, tratat escare, asigurat igiena, hranit etc. - asa ca are nevoie de cineva care s-o ajute 6-8 ore pe zi, in fiecare zi. Fizioterapia sau masajul ar fi un bonus ...
Va rog frumos, daca stiti pe cineva dispus sa faca asta, dati-mi si mie de veste ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele