Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 7
ratonelu spune:
alexa...adik alinaa......era f greu de inteles....din mom ce scrie 'alexa si mami"...dar deeeee....neuronu meu....
la revedere,drum bun.
dau mielu....

claudina,pai maine ....faci chef...tort(sarat sa fie)...si ne chemi,dea?
sa fie sanatos bimbocelu!
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
Nerantula spune:
Claudinna, si eu as vrea sa nasc, dar ma gandesc la nostalgia care va urma dupa burtica, cum am auzit mai toate mamicile ... insa acum parca nu ma mai pot bucura deloc de ea :(
N-am apucat sa citesc tot ce s-a mai scris, dar tu spuneai ca esti foarte aproape de greutatea de dinainte de sarcina? Cat ai luat, in total, si cat ai pierdut pana acum?
38+
AMR 13 zile!! 
It's the final countdown !!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia
claudinna spune:
da, sunt f aproape, insa inainte de sarcina aveam cam mult, asha ca arat tot ca un balon..din pacate
am laut 16,5 kg (atat aveam inainte de operatie) si cand am venit din spital mai aveam 3 in plus
cred ca acasa am mai pus 1-2 de cand am venit, ca m-am mai linistit cu bebe, insa incerc sa dau jos ca e cam greu...am ramas si cu burtica...port o centura postnatala
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
ratonelu spune:
gata,ma pun in pat....ca ma doare ....niste spate.... niste bazin si .....ma dor si ...niste picioare

tin pumnii pt nocom,iris si sabinel...
bafta,fetelor,nastere usoara si bebei sanatosi!
of,sabinel....mare dilema..cine preia stafeta de la tine.
va pup pe toate burticoase ...somn usor.
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
claudinna spune:
cat despre nostalgia burticii...eu nu o am, ca am un bebe tare scumo langa mine si ma bucur de fiecare clipa alaturi de el. chiar nu ma mai gandesc la burtica, parca nici nu am avut-o...
ma duc sa ma odihnesc un pic, cat doarme bebe, ca la 24...si la 3...si la 6...si tot asha:))
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu ankusa, pai el imi face eco... denisa, sper sa nu iei stafeta de la sabinel..desi,daca n-ar fi la mine probl cu bebe mic si puturos...cre ca eu as lua stafeta de la sabinel....la ce col am...luuunnggggggg si ferecat. baby boy....seara,vorba ramonei,chiar e f eficace una bucata sot....chiar si f morocanos ca "cica" ii e somn....![]() carla,38+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
Si euziceam inainte ca vreau sa stea bb cat mai mult dar deja dupa 40 sapt ... adica sotul e super stresat, cand ii suna tel si nu e langa mine e panicat, colegii de la munca daca ii suna tel. si el nu e il striga imediat, .. eu la orice contractie noaptea ma trezesc si nu mai adorm....maine mrgem la dr sa vedem ce ne zice: cum stam cu lichidul, placenta.... daca il mai lasam sau imi induce.
Bafta multa la dr si tie maine

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Nerantula spune:
Ratonelu, bafta maine la ecografie! 

38+
AMR 13 zile!! 
It's the final countdown !!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia
claudinna spune:
noapte buna rotonelu! mai ai si tu asha putin...azi a facut o lunitza mai, pe 14, da n-am avut timp de chef...facuram un concert ceva mai devreme...dar a ajuns la epuizare si a adormit, binainteles dupa ce a facut baita si a papat:)
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna noapte buna rotonelu! mai ai si tu asha putin...azi a facut o lunitza mai, pe 14, da n-am avut timp de chef...facuram un concert ceva mai devreme...dar a ajuns la epuizare si a adormit, binainteles dupa ce a facut baita si a papat:) poze bimbocel mamica de Florin Razvan |
La multe luni, anisori..

Sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii.

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica