Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 6
khristin spune:
Bun venit pe lume Alexia
. Sa cresti mare si frumoasa
si sa ne spui cum te-a primit fratiorul ![]()
Ankussa, juniorul meu se misca, vom mergem la control miercuri. Si eu cred ca va fi mai devreme de data asta, avand in vedere ca fiimea a intarziat
...acum ramane de vazut, oficial au mai ramas 15 zile. 
Claudinna, simpatic tare bimbocelul tau
....se pare ca aerul tare l-a tras repede la somn pe micut. ![]()
Kid, mi-a placut faza prietenei cu foehnul...nu-i usca oare prea tare? ![]()

Piolica, te asteptam cu poze si povestea nasterii cand poti 
Cristina
le bébé
37w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
alexa si mami spune:
musette, luca, bine ati revenit acasa! asteptam poze.
dulce amindoi.
eu ma cam apropi de sfirsit cu cumparaturile, pt mine cel putin sunt gata...vata, sutiene, tampoane pt sini, camasi, halat, sosete, iar pt cipri mai ramine patutul de montat, dar asta dupa 15 oct, hainutze are destule, si eu continui sa-i cumpar, nu stiu unde o sa ajung pina la sfirsitul lui oct.![]()
joi avem si noi programare la dr. avem eco.
alexa si
mami
ratonelu spune:
hopa si io.....am dus-o pe mama acasa....am dus-o si pe nepoata acasa..si gata.
liniste.
andy,felicitari...sa-ti traiasca alexia,sa fie sanatoasa.
nausica,
felicitari pt vesti bune.
nocom,iris.....

upsssss...si pt sabinel..desi pana nu vad,nu cred

bafta,fetelor!
prety,eu maine sunt la medlife la 13;30 la Radulescu-Botica.
felicic,

te astamperi sau nu? pai de unde luam o alta ghicitoare?stai,domle la rand
ramona,deci ai fost la shopping?
alexa,tinem pumnii pt joi
moama....cat pepene am bagat acum
nu mancasem de pe la orele 12
parca am gemeni
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 Nerantula la Elias trebuie sa le duci la neonato pampersi new born, bepanthene, un pachet de servetele umede si hainute pentru zi (seara ii tin infasati). Atat, nu ai nevoie de altele (sampon bebe, diferite alte accesorii, alea le tii pentru acasa, oricum mie nu mi-au inapoiat tubul de bepanthene si nici pachetul de servetele umede- mai bine duci unul din ala mic, eu am dus mare si mai mult de jumate a ramas la ele, nu m-am mai certat cu ele, iar Bepanthen-ul cat crezi ca au consumat? in fine...) |
Kid, multumesc mult de raspuns!

Eu tocmai rearanjasem geanta (una dintre ele), am desfacut pachetul mare de pampersi si l-am impartit in pachetele de cate 5, sa nu le dau toate o data, servetele umede am pachetele mici, am pus vreo 4 scutecele de finet, poate sa le pun macar in dreptul caputului in patutul lui bebe, vreo 2-3 paturici absorbante, si pentru bebe, si pentru mine sa nu patez cearsaful si sa stau dupa ele sa-l schimbe (oricum imi iau si un cearsaf de-al meu - asa is eu, mai paranoia
)Deocamdata astept, am picat de cateva zile intr-un butoi, nici nu stiu ce vreau: sa nasc mai repede sa nu mai fiu asa neputincioasa si grea si plina de vaiete, sa-l mai tin ca apoi incep noptile nedormite si rezist foarte greu la oboseala ..
In seara asta abia am scapat de o durere de cap, au inceput durerile de spate si de burta ca la menstruatie .. cred ca se apropie. Apoi insa il simt pe bebe sughitand in partea stanga jos de tot, unde a zis doctorul ca e capusorul, deci inca nu s-a centrat, asta inseamna ca mai dureaza ... si burta e tot sus ..
38+
AMR 13 zile!! 
It's the final countdown !!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia
claudinna spune:
irina, eu am stat in spital cam mult, adica bebe avea deja 2 saptamani si ceva cand am iesit din spital
so...l-am scos la plimabare in parc cam aproape de 3 sapt (a propos, azi am implinit o lunita:)
dar l-am scos in curte de cum am venit de la spital. in unele zile l-am tinut chiar si 4-5 ore, adica i-am dat sa manance afara, ca i-am facut pranzul si erau musafirii in curte. era si f cald..l-am tinut insa la umbra.
acum, ca e frigul asta, nici nu ma gandesc sa-l scot, mai ales ca e un pic mai sensibil la urechiuse, mi-a fost cam bolnavior...din spital a facut ceva la o urechiuse si acum vad ca recidiveaza:(
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
ratonelu spune:
ankusa, pai el imi face eco...
denisa,
sper sa nu iei stafeta de la sabinel..
desi,daca n-ar fi la mine probl cu bebe mic si puturos...cre ca eu as lua stafeta de la sabinel....la ce col am...luuunnggggggg si ferecat.
baby boy....seara,vorba ramonei,chiar e f eficace una bucata sot....chiar si f morocanos
ca "cica" ii e somn....
carla,38+ putoiu sasha
Nerantula spune:
Claudinna, la multe lunite lui bimbocel! Si multa sanatate! 
38+
AMR 13 zile!! 
It's the final countdown !!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia
alexa si mami spune:
si inainte de a pleca la nani
iris
nocom
sabinel
multa bafta miine, nasteri usoare si bb sanatosi!!! cine pe cine anunta?
claudina, la multe lunitze pt bimbocel!
ratonel, bafta miine la dr!
sa ne aduci vesti bune. si apropos, alexa e fii'mea, eu sunt alina ![]()
alexa si
mami
ratonelu spune:
nerantula.......
"nici io"
carla,38+ putoiu sasha
claudinna spune:
Nera, asha eram si eu inainte sa nasc. vroiams a scap cat mai repede de burta aia imensa si sa fiu si eu un om normal, sa pot face ceea ce e firesc. abia ma mai puteam aseza in pat, de intors de pe o parte pe alta sau de dat jos...era un mare chin, plus altele
chiar daca sunt nopti nedormite cu bebe, te intareste Dumenzeu si le treci, oricat de putina rezistenta ai avea la oboseala. si te obisnuiesti repde cu ritmul. daca mai ai norocul si de un bebe cumintel...
ai sa vezi ca va fi bine:)
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan