Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 5
claudinna spune:
deci acum se naste?
nastere usoara pt Nocom, Sabinel si Iriss!!!

poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
dyanira, vazut poze cu frumusete de Andfreu Tudor. sa-ti traiasca!!!
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
andreutac spune:
Andyp, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va duca numai bucurii!
Cat despre medici si ecograf no comment.
Piolica, felicitari pt. Elsa Maria si refacere rapida!
Wow, cate burtici programate pt maine!!!

NOCOM SABINEL IRISS
Andreea
36+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
_irina_ spune:
Claudinna cand l-ai scos prima oara la plimbare pe bimbocel?
Hehehe multe fetite cu numele de Maria. Si eu i-am pus al doilea nume Maria, dar probabil ca il vom folosi numai pe primul.
fericita de
- Andreea
tzitziri spune:
NOCOM,SABINEL,IRISS, asteptam cat mai repede maine vestile bune, sa aveti nasteri usoare, bebei sanatosi si sa va refaceti rapid!
Andreautac, semnatura
....37 nu e de ici de colo![]()
37+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri NOCOM,SABINEL,IRISS, asteptam cat mai repede maine vestile bune, sa aveti nasteri usoare, bebei sanatosi si sa va refaceti rapid! Andreautac, semnatura 37+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
Maine schimb oficial dupa UM, azi as fi schimbat dupa eco. Asa ca mai am putina rabdare

Cum esti? Relaxata sau cu morcovei?
Andreea
36+
Eva Mariapoze
Vineee bebelusa!!!
kid2003 spune:
Felicitari Andy_p pentru Alexia Maria! Sa fie cuminte, papacioasa, norocoasa si frumoasa!
Musette, bine ai venit acasa. te bazai si eu maine la telefon sa imi povestesti mai multe, nu am vrut sa te deranjez in spital!
Offf, ragadele astea...sunt o problema care pare fara sfarsit. Vestea buna e ca se obisnuiesc sfarcurile cam dupa 2 saptamani si se calesc , nu mai dor. Eu am avut si prima oara si a doua oara. A doua oara le-am luat din pripa, iar compresele de la Bioclin (Multi-Mam Kompressen se numesc) au facut super treaba. Cu restul nu m-am descurcat (am incercat Bepanthene, Bioclin gel cu lanolina, Garmastan...vax albina). Compresele au fost f bune.
Sutienele de alaptat sunt bune pentru ca poti pune discurile acelea inauntru sa nu picuri lapte prin casa
. In plus sustin bine sanii, ei sunt mai grei acum si actioneaza ca naiba forta gravitationala, daca nu ii sustii ca lumea te poti trezi ca ajung la buric dupa alaptare. Cand sunt ragade e bine sa ii aerisesti si sa ii usuci cat mai bine, umezeala intretine ranile. Asa ca ii scoti la aer cate 20 de minute asa, mai multe reprize pe zi (o prietena de-a mea ii usca cu foehnul
)...
Nerantula la Elias trebuie sa le duci la neonato pampersi new born, bepanthene, un pachet de servetele umede si hainute pentru zi (seara ii tin infasati). Atat, nu ai nevoie de altele (sampon bebe, diferite alte accesorii, alea le tii pentru acasa, oricum mie nu mi-au inapoiat tubul de bepanthene si nici pachetul de servetele umede- mai bine duci unul din ala mic, eu am dus mare si mai mult de jumate a ramas la ele, nu m-am mai certat cu ele, iar Bepanthen-ul cat crezi ca au consumat? in fine...)
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Steluta
Nushulica, mie doctorii in ambele sarcini mi-au recomandat RENNIE pt arsuri. Nu stiu daca are aceeasi compozitie ca si Dicarbocalmul. Cauta pe net prospectele si verifica. Bine ai venit pe lume Alexia!! Sa cresti mare si frumoasa!!! ![]() Nastere usoara Nocom, Sabinel, Iriss !! ![]() ![]() ![]() Steluta (37w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006) |
multumesc frumos pt sfat!deja am bagat un dicarbocalm ca nu se mai putea, parca e un pic mai bine

35+
DAVID-MIHAI
kid2003 spune:
Stai linistita Nushulica, poti lua si Dicarbocalm, si Rennie si Maalox pentru arsuri pana la 4 pastile pe zi...eu numai cu Maalox in geanta am trait pe parcursul sarcinii.
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 Stai linistita Nushulica, poti lua si Dicarbocalm, si Rennie si Maalox pentru arsuri pana la 4 pastile pe zi...eu numai cu Maalox in geanta am trait pe parcursul sarcinii. |
macar daca imi trecea prin cap sa intreb mai din timp
nu ma mai chinuiam atatea zile
35+
DAVID-MIHAI

Andrada Cristina (17 iunie 2006)