Timisoara, Impreuna! ( 120 )
Raspunsuri - Pagina 6
danitin spune:
Bey, da revin chiar inainte de a ma duce la culcare ... da e normal sa-mi agate raceala dupa doar 3 zile de gradi?E ok ce i-am dat? Astept pareri, sugestii.... Noapte buna!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Doris-Alina spune:
Neatza...
Va dau o cafea...
Azi o duce Radu la gradi, mai devreme, ca sa ajunga el la 8 la job.
Eu o iau, la pranz.
Dana, da, e normal sa muceasca dupa 3 zile...depinde ce fel de virusi clocaie prin gradinita...dar mai e si timpul de afara...
Maria, la Radu ma refeream cand am scris soferi incepatori, nu la tine...doar stiu de cati ani conduci...si da, inca ne este frica tocmai de fazele astea bara la bara...de soferi grabiti care-ti taie calea...de aglomeratia in sine, pentru ca nu se compara traficul din iulie din perioada concediilor, cu ce e acum prin oras.
Si din pacate, faptul ca porti lamaie, ii enerveaza cumplit pe unii, asa incat te intimideaza si te claxoneaza pur si simplu fara motiv.
Da, trecem incet si de faza asta...
Silva, intr-adevar, e grea perioada asta pentru voi, dar sunt sigura ca o veti depasi...doar esti o invingatoare...
Hai , pusici, si o zi excelenta!
Fug sa-mi torn o cafea fierbinte...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Saluti...
La noi nema noutati....gradi,scoala,servici...aaaa,pardon:Marius e cu amigdalele in copac si copacul in aer...are sub barbie doua gogonele,asa i-s de umflate si dureroase...aseara am mers cu "ne dati ori nu ne dati" la farmacie,dupa antibiotic...
Asa ca Dana...Lori nu e singurica...are companion batran de suferinta...Eu cred ca i-ai dat bine ce i-ai dat,insa de cele mai multe ori,zic eu,problemele astea de rosu in gat si imflamatie trec cu antibiotic.Nu zic ca nu trec si naturist,ba da...insa dureaza si suferinta e ceva mai lunga.Si da,si din prima zi de gradi putea s-o fure cu amigdalita...asta e gradinita.Si probabil ca si Lori e mai sensibila...iaca imediat se lipesc cocostrocii de ea.Insanatosire grabnica fetei!
Si cum cei din urma vor fi cei dintai...Kati draga,LA MULTI ANI! cu sanatate si fericire sotului tau Bogdan!Sa aiba parte de tot binele din lume alaturi de familia voastra minunata!Distractie frumoasa!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
salutare!
multumim de urari! la fel si voua la toate!
dana, si ai mei au furat raceala dupa 3 zile de colectivitate! e bine ce i-ai dat! multa sanatate spiridusei!
si eu sunt cobza, am furat-o de la o colega intr-o deplasare la faget, asa ca...si eu cu pastilutze si ceaiuri gramada
nu am apucat sa citesc decit printre rinduri, incerc deseara dupa ce pleaca musafirii
va pup, multa sanatate la bolnaviori!
danitin spune:
La multi ani Bogdan Vindicator, prietenii stiu de ce!
Doris, Ana, Katik - merci de sfaturi. Is cam speriata ca azi de dimineata, dupa o noapte intreaga cu febra, a inceput sa planga ca o doare capul si cand am intrebat-o unde imi tot arata un loc in spatele urechii drepte. M-am tot uitat, umflata nu e ... Dupa ce a baut putin laptic si a mancat un biscuite muiat in el s-a mai inviorat. Am intrebat-o daca o mai doare capul si a zis ca da, dar acu arata in crestetul capului. Sper sa fie de la febra sau vreo toana de a ei, nu un oreion sau ceva mai grav.
Rau e si ca am echipa de la Bucuresti pe cap pentru meci si trebuie sa-i tot plimb prin oras dupa stiri, asa ca nici nu pot sta pe baricade langa ea, e doar cu buni care nu prea se descurca. I-am pregatit supica de pui si am lasat instructiuni sa-i dea Panadol daca se face febra foarte mare. Offff
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Ana68 spune:
Dana draga...tu sti prea bine ca la raceala si nas cu muci si temepratura si alte cele...te dor inclusiv oasele,incheiturile...esti varza...ai senzatia ca te sfarsesti...asa e la temeperatura mare...mie una toate astea imi dau senzatia ca tot craniul e plin cu aer...nu cu creier...si ca faramele de materie cenusie mi se plimba haotic dintr-un colt in altul al craniului....asa ca poate de aici si nehotararea Lorianei de a indica precis unde anume o doare...lasa-o sa se alinte,asa e la bolesnita...ca isi revine ea cu tratament.Iar tie spor la treaba cu echipa din regat...iaca cum ajunge omu' in provincie....de voie de nevoie.... Yeeeaaaah , I'm so evil...hihihihihi....
Kati,pai sa ai si tu parte de insanatosire grabnica si sa reusesti sa-ti ti cocstrocii doar pentru tine....si distractie mega pentru azi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Salutare...
La multi ani, Deya draga...
Sa-ti dea D-zeu ani frumosi, cu sanatate, plini de iubire, realizari si fericire!
La multi ani, Bogdan!
O viata frumoasa, alaturi de familia ta...
Revin...la povestit, daca am cu cine...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
La multi ani DEYA!
Multe bucurii,fericire si impliniri si sa-ti de-a DD un macho fain Distractie frumoasa in seara asta.
La multi ani BOGDAN! Toate cele bune alaturi de familia ta!
Mai mai ce de sarbatoriti astazi p'acilea da nu arunca nima o felie de tort si la mandea
Ehhheeee maine e sarbatoare mare si la noi.
Face Maya mea 2 anisori si eu stau acum si-mi storc creierii si ma tot gandesc cum de o zburat timpul atata de repede......
De la un timp cand vin de la munca dupa ce intru pe usa vine la mine sa o iau in brate si atata ma mangaie pe par,ma pupa si se uita la mine.......deja imi canta prin casa mutzi ani iaiaca,mutzi ani iaiaca Maya adica Multi ani traiasca Maya
Va spun sincer fetelor ca nu stium cum o zburat timpul atat de repede si am langa mine deja o adevarata domnisoara
I-am facut analizele ca tot mi s-o parut mie ca nu arata cum trebuie si nici nu manca asa ca am fost la laborator pentru recoltat sange,am dus pishi,kk si i-au facut si exudat faringian.Toate au iesit bine in afara de cachitzi la care a iesit lamblii asa ca e pe tratament pentru asta si pentru pofta de mancare.
Spunea dr ca de la lamblii nu papa si dupa tratamentul asta o sa fie mai bine,o sa se de-a cum s-ar spune pe brazda si sper sa isi revina si cu mancatul.
Fetelor va las ca tre' sa-i fac lapticul si sa o culc ca e tarziu.
Noapte buna si muuulti in la toata lumea!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
deya spune:
Doris, Gonghy,Mariaava multumesc pentru urari.Intru in fuga revin maine acum am ajuns de la Bucuresti am fost la fratele meu la juramant.La intoarcere baietii mai ma asteptau cu tortu in fata blocului........eh ce fruuumoooooooossssss
va pup
danitin spune:
Deya, La multi ani fericiti!
Maya, La multi ani, sa fi sanatoasa si fericita toata viata ta!
Ana, merci de incurajari. Ai un stil, torni balsam pe ranile mele. Stau, citesc, si pricep evidenta.
Dorisake, scuze daca a fost scurta intalneala, eram stresata de evenimente.
Acu am ajuns si eu, cu bine, acasa. Sper sa nu mai fie incidente la noapte, ca raman sarbii in oras pana dimineata, da ii si plin de politie. Mi-a iesit bine cu meciul, chit ca am avut emotii, ca la un moment dat filmam prin centru si zburau sticlele cu bere in jurul nostru ca in filmele western. S-a dus un coleg lapolitisti sa le spuns sa intervina, ca sarbii isi dadeau deja in petec. raspus politie: nu mai filmati, ca voi ii provocati! Asta dup ce oricine trecea prin piata si avea fular cu Poli era luat in suturi. Noroc ca am in vocabular cateva boabe de sarba, si cum veneau spre noi, cum ii luam cu bruma mea de sarbeasca si uite asa am si filmat, am si scapat nevetamati, ba vreo 10 insi au si tinut musai sa-mi cante imnul lor la microfon. Colegii de la Bucuresti au fost super ok. Lori pare a fi mai bine din cate zice buni, ca eu n-am mai prins-o treaza, sper sa fie o noapte linistita ca-s franta si zau nu stiu daca mai fac fatza la vreo provocare.
Noapte buna!
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag