Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)
Raspunsuri - Pagina 9
elilov3 spune:
neata fetele
diana si anes
bafta la echo..vineri merg si eu si deja sunt paranoica
otilia pai sti de ce nu cumpar astept luna noiembrie...sau macar 10 oct cand luam urmatorii bani
..pana atunci chit chit
Amalia hehe vrei nu vrei mami ia baiatului camasa...vai ce frumos sa ii vezi asa mari...
...cred ca este tare emotionant ![]()
bafta la scolica tuturor care merg azi ...profi buni si materii usoare..stiti voi 'Da Doamne sa avem orele de 10 min si pauzele de 40 si atunci cand avem ore sa avem numai muzica, sport sau desen '![]()
31+
Dimitrie
VonHelen spune:
foarte interesante filmuletele !!! multumim Mav !
Buna dimineata burticutze ! va pup pe toate fara exceptie si va invit la o
sau in orice caz o bautura calda..la cat de frig este afara.
zilele astea ma duc si eu la eco , mai sigur pe la sfarsitul saptamanii..trebuie sa ma programez si o sa vin cu detalii. sunt tare curioasa ce greutate are acum puiul meu.
de saptamana viitoare incepem
; se pare ca vom reusi totusi sa facem curatenie in casa, nu intoarcem chiar toata casa pe dos, dar suntem pe aproape...Voi cum mai stati cu pregatirile???
Otiliav, Eliov si eu sunt cam superstitioasa; iar soacra-mea mi-a zis sa nu cumpar absolut nimic pt bebe , ca o sa cumpere ea. am stat bine si m-am gandit..chiar sa nu-l astept pe puiul meu nici macar cu strictul necesar? nu ma lasa sufletul...
am sa cumpar patutul. o lenjerie, paturica..si strictul necesar pentru scos copilul din maternitate, eventual un port bebe. ulterior voi cumpara impreuna cu sotul chestiile mai mari gen carucior 3 in 1,
cadita cu masa de infasat, etc. sau ne-am gandit sa mergem prin magazin sa ne alegem impreuna si dupa ce nasc sa le cumpere el cat timp eu sunt inca la spital!!!
29+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
monicus spune:
VonHelen nu esti singura care nu a cumpara nimic. Ma numar si eu...
De fapt mai astept... nu ma grabesc.... Acum am comandat canapea si un fotoliu... si au fost cam scumputze.. Va arat poze cand va veni comanda...
Am spus ca asteptam si targul baby expo sa vedem ce vom gasi.. dar ca sa ne facem o idee. Timp mai avem...nu suntem in criza de timp...
Peste o saptamana suntem programate la dr.. si sincer abia asteptam sa vedem cu at am mai crescut de la ultima consultatie... care cu ecpgrafie a fost cea dina ugust care a fost 4D..
Asteptam cu sufletul la gura.... consultatia.. mai ales ca graviduzelor tot timpul veniti cu vesti de la eco....
Acum asteptam....
Va pup... O zi minunata si o saptamana cat se poate de buna din toate punctele de vedere....
![]()
![]()

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
26+
AMR 14 saptamani
futuremother spune:
buna dimineata fetele
bafta la eco pt toate si sa auzim vesti bune
pentru amatoare, cum a fost prima zi de gradi ?
30+
si mamica 
AMR 10 sapt
babyzapi spune:
Neatza gravidutze scumpici!
Sunt la serviciu tura de dimineata si sunt tare adormita...in excursie a fost super super distractie, sambata seara am avut inchiriat un restaurant doar pt noi si cu DJ si muzica variata...am dansat ca o nebuna...toata lumea ma intreba cum de mai rezist....dar deh dansul e pasiunea mea, bebe a fost foarte cuminte asa k distractia a fost maxima.
Diamisha, Dea pe unde sunteti, ce mai faceti?
Cherieactiv multumesc mult
. Multi ani inainte si voua si sa fiti o familie fericita.
Brie bine-ai revenit
. Ma bucur sa aud ca ai avut o vacanta frumoasa, se vede ca i-a priit si bebelinei. Felicitari pt vestile bune de la eco....dar chiar asa? Adica vii tu clinica..ma vezi...dar nu zici nimic?
Doar ai vazut ce-au zis fetele celelalte ca sunt de treaba...sper cand mai vii sa nu eziti sa vii si pe la mine sa vorbim
...si mersi frumos de complimente...eram un schelet inainte acum incep sa mai seman si eu a om.
Madutza felicitari pt bebelina sanatoasa! Sa o tineti tot asa!
Diana si Anes bafta la eco. Sa veniti cu vesti bune !
Babyzapi
fericita 30+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
elilov3 spune:
babizapy vad ca vrei sa il faci pe Rafael dansator
..ma bucur ca te-ai distrat 
monicus pai deh tu tot ai mai cumaparat ceva eu nimic, efectiv nimic...trag eu tare prin oct-nov daca ine Dumnezeu cu noi ![]()

31+
Dimitrie
BraveGirl spune:
Neatza! Eu azi sufar de lene cronica....nici nu sunt in stare sa ma adun ca sa scriu ceva, asa ca azi doar o sa va citesc. Poate daca imi doneaza cineva niste energie o sa mai scriu si eu azi.
Bafta la eco fetelor!
==========
Corina
28+ 
My baby
Albumul meu
Amalia spune:
Neata burticute!
Uf ce zi urata este astazi...e un frig afara de numai. Am stat vreo jumatate de ora in masina dupa ce am ajuns la scoala ca inghetam de tot. Au renuntat la deschiderea oficiala din curte si dupa vreo jumatate de ora de asteptare, ne-au bagat pe hol in scoala. L-am asteptat pe Oprescu sa vina la deschidere si taman bine ca intre timp ne-a lasat sa intram cu copiii in clase si nici nu stim cand a venit si cand a vorbit![]()

Fooooarte frumosi copilasii, erau incantati de ce au gasit pe banci (Abecedarul, manualul de Matematica si o revista in tipla de la Doxi). Rasfoiau toti cu interes.
Aratau tare dragut cu florile puse in fata lor pe banci, aranjati, cu carticele in fata. I-a scos afara pe hol si i-a strigat directoarea pe rand, pe clase...s-au dus unul cate unul si a trecut fiecare clasa cu d-na invatatoare pe sub un pod de flori facut de copilasii de clasa a 4-a.
Acum i-am lasat cu doamna pana la ora 12. David e tare incantat ca si-a adus aminte ca este in clasa cu baietelul unei vecine de la un bloc alaturat care imi este si colega de servici
...drept urmare au sporovait fericiti cati a durat asteptarea si au uitat impreuna de emotii. Acum , cu frigul de afara a ramas sa-i aduca colega mea cu masina astazi acasa si sa-l preiau eu de langa bloc. Din pacate, facem vreo 15 minute pe jos pana la scoala...si e cea mai apropiata scoala.
Maine la 18 avem si prima sedinta cu parintii.
Poze am facut destule, asm si filmat...asa ca de indata ce dau filmul foto la developat, cer sa-l puna si pe CD si va arat pozele
Hai ca v-am zapacit!
Cred ca si pe bebe Luca am reusit...cas-a agitat de numai toata dimineata de emotiile mele si de la cele 2 ore de stat in picioare si-n inghesuiala. Am tras si frigul pe drumul de la intoarcere, ca m-am intors pe jos cu tatal meu...sotul plecand direct la servici. Sper sa nu ma ia vreo raceala...ma duc sa bag un ceai cald cu lamaie! De atata agitatie, bebe si-a schimbat si pozitia..capul il simt tot jos, dar in loc de partea stanga, e in partea dreapta. As fi curioasa sa-l vad cum are restul corpului.
Babyzapi vineri ai fost dupa-amiaza la servici? Eu am fost dimineata la analize si nu te-am gasit
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
monicus spune:
BraveGirl fruntea sus..... cred ca este din cauza vremii.. care te indeamna la mai putina miscare......
Iti donez eu energie.... trebuie sa fii activa...poate incepi, putin cate putin sa iti revii si vremea sa nu te "apese".... f mult...
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Neatza! Eu azi sufar de lene cronica....nici nu sunt in stare sa ma adun ca sa scriu ceva, asa ca azi doar o sa va citesc. Poate daca imi doneaza cineva niste energie o sa mai scriu si eu azi. Bafta la eco fetelor! ![]() ========== Corina 28+ ![]() My baby Albumul meu |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
26+AMR 14 saptamani
babyzapi spune:
Offf Amalia nu ne-am intalnit
! Am fost dupa-masa intr-adevar! Banuiesc ca dupa rezultate nu o sa mai vii pana aici, le iei dupa internet nu? Sper sa ne nimerim pana la urma. 
Elilov si noi avem cumparate doar cateva hainute si o paturica...si astea cumparate de soacra nu de noi...lasa ca avem timp sa recuperam noi...
pt bebe Dimitrie
Babyzapi
fericita 30+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru