Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)
Raspunsuri - Pagina 8
Otiliav spune:
Sa aveti o zi frumoasa maine la scoala!
Amalia, poate ne arati poze din prima zi cu costumatul dar si cu tine, adica voi toti. Ce zici, se face?
Elilov, Ginye, eu zic sa nu va mai ganditi la vizite aiurea. Voi trebuie sa stati la pat daca aveti probleme cu contractiile. Plus ca mersul in comunitate implica si riscul colectarii unor virusei. Sfatul meu este sa faceti vizite la scoala anul viitor cu bb mai maricel in brate. Sper ca nu par paranoica dar cum voi aveti o situatie mai deosebita, se cere si atentie la ce faceti.
Elilov, inteleg sa nu iei nimic pentru bb, dar pentru tine nu ai de ce sa fii superstitioasa. Nu iti pregatesti bagajul de spital?
Diamisha, ti-am simitit lipsa si nu stiu pe unde umbli ca nu ne-ai spus nimic.
Simona, si tu meriti na-na, pentru ce te stresezi. Pai ce ai vrea sa faci tu pentru maine, cu ce sa-l ajuti? Oricum este la o varsta la care nu crec ca i-ar conveni sa mai vina cu parintii la scoala. Cum nu-l ajuti cu nimic, bucura-te ca esti sanatoasa si la tine acasa, il poti ajute pe viitor la teme sau macar cu un sfat.
Anes sa va folositi sanatosi achizitiile. Si noi tot carutz Hauck avem la Bucuresti, numai ca are rotile cam uzate ca am colindat ceva cu el.
Mirtha, Andy, Criss cum mai stati cu aranjamentele?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
28+
Pozele noastre
diana21 spune:
Anes, succes maine la eco si sa vii cu vesti bune
!, si eu merg tot maine la eco morfo de trim III si am emotii mari, mai ales dupa masuratorile facute de dr. mea, dupa care bebe are o burtica mai mica decat ar trebui. Am rasfoit si alte eco si am mai gasit o greseala a dr. mele, la 19 s (la ea femulrul lui bebe era, sa zicem 4 cm - ca nu-mi amintesc exact - si la Pelinescu, la morfo, dupa patru zile, femurul lui bebe era de 3,5 cm
). Asta imi da sperante ca a gresit si de data asta si ca bebe e putin mai grasut, de fapt!
Sa stapaniti sanatosi achizitiile, stiu sentimentul, si eu, dupa ce-i cumpar ceva lui bebe, orice, sunt euforica, e o adevata terapie pt. mine! Iar azi mi-am luat si eu un fel de paltonas baby-doll, o minunatie, si ma simt taaaare bine
!
La ce ora mergi la eco?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+
Asa creste bebe
Amalia spune:
Otilia sa stii ca am sa pun cu prima ocazie poze cu noi. Din pacate, nu am aparat digital..decat camera video cu care vom filma maine la scoala si aparat foto normal. Dar am sa fac pzoe cu aparatul si cand duc filmele la developat (si cele de la mare si acesta de maine) am sa cer sa mi le puna si pe CD si vi le arat cu drag.
Asta este motivul principal pentru care nu am pus poze...nici nu am facut decat la mare si pe acelea nu le-am developat.![]()
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Anes, Diana multa bafta maine la eco!
Abia va astept cu vestile bune!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
anes spune:
diana
trebuie sa fim la dr. la ora 12.40. Bafta si tie! Stiu ce inseamna bajbaielile medicului care te are in evidenta!
Dr. mea m-a convins de asta, de aceea merg la alt dr. ca sa fiu mai sigura.
Multumim de urari, iar tu sa arati ca o baby doll in paltonas 
Otilia,
vom uza si noi carutul in curand
! Abia asteptam!
32+ 
criss703 spune:
Otiliav ce bine ca azi am avut pauza de la santier ![]()
am dormit si lenevit toata ziua doar acum seara am fost in vizita la prieteni unde am facut si o mica comanda LaRedoute...vad eu ce am nimerit , oricum am cluat decat 3 produse
.Dimineata daca am noroc si nu ploua nu vin meseriasii cu noaptea in cap ca mai au de lucru afara , dar daca plouaaaa (ca azi de expl.) apar pe la 8 si s-a dus somnul meu (tocmai cand imi luasem si eu 2 zile de concediu
).Mai avem , mai avem destule de facut ...inca vre-o 2 saptamani , asta e terminam noi pana la urma
.Ce face Ana ? mai are rabdare cu gipsul? nu v-ati apucat sa va semnati pe el inca?
sau acolo nu se practica?
Diana21 si Anes bafta maine la eco sa veniti cu rezultate bune 
Criss
29+
http://community.webshots.com/user/criss703
oceanborn spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o
cu lapte si cornuri!
Felicitari pentru vestile bune aduse Mav si Madutza!!

Bafta azi la eco Anes!!
Am inviat!!! afara sunt 22 grade, in casa 24!!! asa sa tot traiesti!in sfarsit am dormit si eu in dormitor, in patul meu...m-am odihnit ca lumea dupa o perioada aiurea de dormit pe canapea in living...nu ca n-as fi avut loc pe canapea dar e a fost aiurea...noi mai avem livingul si bucataria care vor fi gata saptamana asta si pot rasufla usurata..se pare ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea in targ in cazul nostru, ma refer la renovat...dar vad ca incet incet se linistesc si la mine apele..Fetelor care mai renovati spor la treaba, sa terminati cat mai repede !!!
Ieri a plouat in sfarsit si aici , s-a racorit si a fost momentul sa scot haine de toamna , pantaloni papuci de la naftalina...pantaloni premaman am...daaaar...o surpriza neplacuta am avut in mom in care mi-am scos toti pantofii, adidasii si am notat cu stupoare ca ma strang toti...si asta fara a avea picioarele umflate...cum le aveam cand era cald...in concl azi trb sa merg sa-mi cumpar incaltaminte...de 4 luni port doar sandale, saboti, papuci...comozi..sunt curioasa ce numar trb sa-mi iau..
Eli si Ginye..dupa 4 ani de pauza din invatamant...si acum mai am o galma in stomac in prima zi de scoala.Cand ii vad pe prichindei mergand la scoala si vad stirile la tv...ma apuca o melancolieeee...
Multa bafta copilasilor care incep scoala!!!
Simona ai un flacau..sa-ti traiasca!!!!clasa a 5-a... , singurul lucru pe care il poti face acum, e sa-l sustii , e un moment dificil pt ei trecerea de la "doamna" la mai multi profi, fiecare cu gargaunii lui, cerinte diferite, stiluri diferite de predare etc. saracii sunt dezorientati..
Eu si acum mai vorbesc pe mess cu unii din fostii mei elevi pe care i-am avut la dirigentie si i-am dus din cl a6-a pana in a 8-a...am avut cu ei o legatura minunata..si acum ii mai "meditez " pe mess..si imi cade atat de bine cand isi amintesc de "diriga" din generala cand au diferite probleme de scoala,viata etc. si imi cer sfatul, ajutorul..e un sentiment de implinire..
gata,v-am plictisit destul..
Va doresc o saptamana frumoasa, plina de vesti bune, tuturor!!!!
28+
Thomas
loren@ spune:
Neata fetele...eu am tot oscilat daca sa o dau pe Bia la gradi si intr-un final m-am hotarit sa o mai tin acasa...asca voi sta cu amindoua mindrele citeva luni...sper sa fac fata..Doamne ajuta!
Bona Biei nu ii mai caut ca nu are sens...ea este mare si relativ ascultatoare si oricum pe vremea asta numai vreo ora ar plimba-o pe afara, iar in casa ea oricum o sa stea lipita numai de mine si Larisa...
In rest am avut niste contractii dureroase si am tot stat pe No-spa...numar si eu zilele sa ajung macar la 37+ si apoi vom mai vedea!
Pentru fetele care si-au luat carucioare Chicco sau Graco..vreau si eu preturi si poze sa vad!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
32+
monicus spune:
mav multumim pentru informatiile cu privire la alaptatul al san. Interesante filmulete.... chiar ca era nevoie de astfel de filmulete.....![]()

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
26+
AMR 14 saptamani
oceanborn spune:
Loren@ modelul luat de noi de pe bimbomarket e asta:
http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=4521#
culorile sunt negru , gri si portocaliu.
Patutul e aproape la fel cu asta:
http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=5356&c_id=168&cf_id=169#
29+
Thomas