O alta Timisoara (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

saluti,

Simina - nu-i bai - amanam. Si asa eram doar noi doua - ca restul nu au dat nici un semn de viata. V-am spus ca Pisicuta voia si ea sa vina joi cu noi? Ei bine - nici joia asta nu o sa poata veni - asa ca - numai bine - amanam.
No - haideti sa ne hotaram cand ne intalnim? - miercuri, vineri - sau saptamana viitoare pe joi.

io v-am spus sa nu va mai programati nika pe nici o joi - sa o putem face "regulat" - dar acum nu va mai spun - ca poate ma apuca pe mine nasterea in vre-o joie.

Ioana draga mea - nu stiu ce sa-ti spun. Problema oricum pleaca de la voi - si n-as vrea sa te supar - dar la voi e de lucrat - abia apoi la piciul tau. Marcolino e invatat sa nu fie refuzat - si zau daca nu-i dau dreptate acum.
Eu as mai incerca ceva - daca imi permiti:
cum totul la copii se reduce la joaca - as incerca sa-l fac sa intre intr-un joc inainte de a intra la Noni si la iesirea de la Noni.
Si fa-l sa inchida ochii - intrati cu ochii inchisi si bajbaind la Noni - pana il duci in locul de joaca - acolo il dezbraci - si tzusti la joaca.
La iesire - il imbraci - si la fel - cu ochii inchisi il scoti din magazin - in prealabil putem vorbi cu fetele de acolo si sigur vor intelege.
Eu stiu ca nutrebuie sa te feresti de ceea ce te sperie - de ceea ce nu poti face - ci trebuie sa infrunti acel ceva.
Ce faceti acum? Nu mai intrati cu piciul in nici un magazin de jucarii fiindca el nu pricepe? O va face candva - doar ca are nevoie de voi sa-l indrumati.
No hai ca deja am depasit masura. nu te supara pe mine - doar reflecta la ce am scris - si detaliem mai pe larg lao pizza daca nu mai vrei sa ne vedem la Noni.
te pup
si acumo veste buna - stiu de la sefa de acolo - ca ar dori sa faca intrarea de pe straduta laterala in locul de joaca - asa canu mai ai mult de asteptat.

va pup pe toate

haideti cu idei cand ne vedem - ca acusi nasc. va puppppppp
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miro nu ma supar pe ce ai spus, asta e parerea ta. Nu pleaca de la noi, caci a fost refuzat de multe ori. Nu e rasfatat, am intrat cu el si in locuri cu alte jucarii, gen Real, selgros, metro si am iesit fara nimic, a fost intelegator piciul meu. doar ca are anumite slabiciuni gen Thomas, Cars, Bob the builder ... si anumite zile in care intelege si in care nu vrea si pace. E a 2-a oara in 3 ani cand imi face o astfel de criza, nu e ceva obisnuit la el....dar s-a intamplat, cum se poate intampla oricui.
Pot sa incerc eu ce jocuri vreau, nu mai poate fi pacalit asa de usor.
Chiar daca as reusi sa-l bag la spatiul de joaca, cand iesim....tot cu ochii inchisi ...crezi ca nu va plange afara? Nu-l mai duc asa usor cu zaharelul...as vrea eu.....
Da, evitam magazinele care ne fac probleme, cum evitam Diverta, asa vom evita si Noni. sincer, pana va intelege el ca nu tot ce e pe raft va fii si la el acasa, prefer sa nu mai intru in aceste magazine. Atat pt. linistea mea cat si pt. el.
si cu intrarea separata...hmmm....pai asta e strategia lor, nu? sa se intre prin magazin, ca sa vada copii, sa planga iar parintii sa cumpere. Crezi cas toti sunt la fel de intelegatori?
Simina la ce stomatolog il duci pe dejan? e specializat pe copii? Marco nu are probleme, cel putin cat am reusit eu sa vad, dar as vrea sa-i fac si eu un control.
si o seara frumoasa sa aveti.

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

of - mai Ioana - zau ca nu-mi place. Imi pare tare rau de situatie.

Simina - si eu voiam sa te intreb - noroc cuIoana - ca sigur uitam.

Are Dejan probleme? sau e un control asa de rutina?
E stomatolog de copii? Cum lucreaza? Cat e scorul? Voi va ganditi sa le sigilati dintisorii? Astia de lapte - ca ma gandesc ca nu are Dejan deja definitivii, nu?

da si la noi ceva detalii, plizzz.

Mergi la inceput

eu vreau sa-i sigilez maselutele, dar nu cred ca de-acum...habar n-am. dar sunt pt. operatiunea asta.
Intreb si eu daca e specializat in stomatologie pt. kinderi, caci am inteles ca sunt foarte importante primele sedinte, sa nu prinda frica pt. acesti doctori.
Musai sa intreb si eu stomatologul meu, sa vad cand ajung pe la cabinet.

Miro asta e...facem sacrificii pana va intelege printul.
Daca faceti si intalniri doar intre mame...spun prezent.
Poate vine si vremea frumoasa si atunci iesim pe-afara....

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Maaaaammmaa ce de intrebari.... sa o iau pe rand

Dejan are o mica carie....Dentista asta e specializata pt copii...Breban Estela o cheama..pe piatra craiului lagnga Sensi Blu are cabinetul...e mare aglomeratie ca e f buna deci trebuie programare din timp.
E super misto tipa, are un tact deosebit cu copiii...le filmeaza dintisorii cu o chestie si le arata pe monitor, le explica, i-a facut lui Dejan din tampon de vata omulet de zapada, i-a explicat ce o sa ii faca..ii intreaba cu ce arome sa lucreze...mere, guma , menta, cirese..ei isi aleg. Au langa ei pe scaun un monitor cu desene care vor ei.
Dupa ce terminam cu tratamentul de carie, facem si sigilarea ...a zis ca e ok.
Ce sa va zic, a stat Dejan super cuminte, nici un sunet nu a scos...cand am lecat m-a intrebat cand mai venim....Deci cred ca am trecut cu brio de prima intalnire cu dentistul.
Scorurile sunt asa si asa...adica un pic mai maricele..prima consultatie e 50 ron, dupa aia 10 ron plus ce ii face..cam la 1 mil o plomba cu tot tratamentul ( cel putin asa a platit colega mea care mi-a recomandat-o), o sa va spun mai multe amanunte joi seara dupa ce venim.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Simina suna bine ce zici tu...mai putin pretul. asteptam mai multe detalii dupa ce veniti de acolo, si un nr. de telefon. As face si eu o programare pt. pitic. Unde este strada asta?
Miro am citit pe dincolo, mai demult ca esti fan Quercetti. Noi avem un joc de la ei, primit din Italia, nu stiam ca se gasesc si la noi. Oricum sunt misto, marco e fan si se joaca super cu el, chiar si 20 min. ceea ce e mult pt. noi. Bine...ultima atractie e puzzle-ul...are zile cand numai dintr-asta face.

Aseara m iesit la plimbareala in Unirii. Of course, ca marco l-a dus pe Clau ata la Noni sa-i arate ce tren vrea el. M-a uimit piticul, ca desi era lume in magazin, i-am zis ca nu intram si ne arata doar de pe geam. asa ca, fu foarte cuminte si i-a arata lui tat-su' ce vrea el de iepuras. cand vrea...poate sa fie si cuminte, asa cum e in general.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Giova,Miro- merci pt poze sunt super.

Mi-a placut tare mult acolo la Noni ..mergem maine (vineri) cred pe la 5 ...daca mai vine careva ne vedem acolo (sper sa nu intervina ceva ca maine e un concurs de mate la noi la scoala).

Hai sa va spun o faza : ...andrei stie "Tatal nostru " (cu putin ajutor) si il zice cand ii vine ...aseara faza tare , zice : "da-ne noua painea noastra....se opreste si inttreaba - si ne mai da si altceva??? la care m-a pufnit rasul - va dati seama ca numai rugaciune nu a mai iesit.

Ioana - daca vrei un dentist bun si cu enorm de multa rabdare la copii hai la sotul lui Mona -are un stil ca acapareaza toti copiii - e plin de pici la el la cabinet - o sa iti placa .
Ei sunt plecati acum dar revine de 1 aprilie asa ca daca nu te grabesti .... mai ales ca are scoruri mai ok .

va pup
o seara faina

diana

Mergi la inceput

Diana mersi, mai vedem.
Zi-mi please, pe mess. ce date ale masinii sa-ti trimit. mai tii minte....vreau oferta la RCA + CASCO.
Ce tare este Andrei .
Noi nu stim decat Ingerasul, n-am trecut inca la tatal nostru.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Gagici pe unde sunteti?
Simina cum a fost la dentist? haide da detalii....i-am descoperit o catiuta la o masea, asa ca-i musai un control.
Miro ai incercat slingul la prietena ta? hai baga si tu detalii.
Cum esti? mai poti? ai intrat in linie dreapta.....

toate fetele si o sapt. buna sa aveti.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Gio - io-s pe baricade .... inca

stiu de la Simina ca nu au mai ajuns ladentist - din cauza de febra la Dejan. Sper sa intre si ea sa ne mai dea detalii - sper ca si-a revenit intre timp.

noi fuseram la control - Raul e bine. Maine mergem la eco - poate stabilim si data cezarienei - of ce bine ar fi.
Cumnata-mea e in spital de vre-o 2 saptamani deja - era vb ca-i face cezariana miercuri - au amanat pe azi - om vedea daca nu cumva o mai tine - sa mai creasca puiul mic. Sunt oricum sub stres- cum spui tu - am intrat pe ultima suta de metri.

Sling-ul nu l-am incercat eu - insa l-am pus pe taticul respectiv sa ne faca o demonstratie cu ambele lui fetite - imi place ce am vazut - am comandat deja unul. Aici poze de la acea vizita. Kara e innebunita dupabebelasi - sper s-o tina harul si la frate-su.

de dentist - as vrea si eu ceva detalii si despre sotul Monei - Diana -baga mama pe privat nistescoruri - o adresa, un nr de telefon ceva. merci.

duminica la Noni am mers direct pregatiti de la 11 si am mutat fata de la arte si creatie la dansuri - INCOMPARABIL. Desise cerea sa nu mai danseze, venea f des la mine - a stat mai mult timp in ring cu copiii si chiar a si facut miscarile ce i le arata instructorul decat a stat la cel cu artele. Deci ramanem aici. om vedea cum va fi si saptamana viitoare. I-a dat chiar si 2 pusi la instructor - ceea ce m-a mirat tare - Kara mea nu e prea pupacioasa si nici sa puna altcineva mana pe ea nu am vazut ca se lasa - avea asta ceva - si a atras-o. I-a placut. imi tot zice sa mai mergem la Noni.

no? saptamana asta ne vedem? joi la Noni? sau joi la o pizza?
care, cine doreste?

va pup pe toate

Mergi la inceput