O alta Timisoara (13)
Raspunsuri - Pagina 12
mitzuka spune:
Woww....Felicitari Laura !!!! Maaamma pai asa repeede a nascut la unu au inceput durerile si la cinci a si nascut???
Miro..am resusit sa sun la Noni vineri...prima oara am intrebat de arte ca aveam eu o curiozitate... sa imi spui ce crezi de prof...sa vezi ce se laudau alea.. avem un profesor asistent universitar....aiurea..e un baiat care a terminat anul trecut facultatea la specilaizarea Design...e baiat bun dar... abia e angajat la noi...pana la asisent mai are... Sunt curioasa cum se descurca cu copilasi mici...ca ce facem noi la modulul pedagogic e aiurea... Sper sa citesti ce am scris dupa ce vi de la curs...
.. ca sa nu iti influentez parerea despre el...
Am vrut sa il inscriu la gimnastica..dar inca nu e bine la burtica... si mai ales el duminica are program cu taica-su..in general merg la sat...deci cred ca ramanem doar la inot cand se face mai fain afara... si fastrackids de care sunt super multumita...
Ioana..mi-a luat-o Miro inainte...sa stii ca si mie mi se pare ca deja bb Edy seamana cu Marco frumosul...
Va las si va doresc o duminica frumoasa!
Simina si Dejan
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Mirona spune:
no salut,
am revenit home
hm - nimic entuziasm - eu m-as fi decurcat de 10 ori mai bine cu copiii. ma rog.
Simina - saracutza de tine - ai ramas cu sechele de la nastere - se vede - normal ca a nascut la 5 - ca fu cu cezariana
- deci si ea pe acolo - cand o ajuns medicul ei.
sa stii ca nu-i nici o problema ca nu ati fost in prima ora de curs - astazi a fost doar asa - de initiere - de cunoastere - deci daca mai vrei - poti de saptamana viitoare de mergeti. Nu sunt chiar asa de stricti cu asta. Eu de ex. am vb pentru Ami - astazi nu a adus-o nimeni acolo - normal ca nu le sta lor gandul acum la asta - asa ca va veni abia de saptamana viitoare.
Am vb pentru joi - e ok - nu am petrecere - ne putem vedea acolo la ora stabilita. ATENTIE!!! - sa aveti schimb pentru copii - e fffffff cald acolo - deci cat mai lejer imbracati - si voi la fel.
si acum despre cursul de azi:
Si eu ma bucur ca am citit mesajul la intoarcerea acasa - insa - din pacate am aceeasi parere despre nenea.
la intrare - super - copiii au tabarat pe jucarii - deci cine sa mearga la curs din moment ce erau jucarii in jur. In fine - au pus niste mese si tabureti in micuta camaruta din spate - si au inceput.
Kara a fost din start interesata - s-a asezat la scaunel si i s-a pus in fata un carton pregatit pentru a fi o felicitare de 8 martie.
Eu nici nu a trebuit sa intru cu ea - era in elementul ei acolo.
Buuuuunnnnn!
am vazut asa - cartoane colorate, folii autoadezive colorate, foarfeci, lipici si culori cerate. Domnul .... cumva cam nepregatit mi s-a parut mie. Avea pregatite doar cartoanele - cate o felicitare pt fiecare copil si decupate cate o inimioara aurie pentru fiecare copil - si basta.
Kara a fost interesata atata timp cat asta i-a dat ei atentie - a lipit inimioara si ... si ... gata. Asta eraconcentrat si pe ceilalti copii - unul voia sa taie cu foarfeca, unul voia lipiciul, astia mai mari normal ca se descurcau si singuri - dar trebuiau supravegheati - asa ca ... m-a strigat ca vrea afara. Nici cu buna, nici cu draga nu am mai putut s-o retin acolo. Asa ca am plecat la joaca. In timpul acestei ore am mai reusit s-o mai duc in acea camaruta de vre-o 3 ori - odata a lipit niste resturi de folie autoadeziva taiate de alti copii - adica ei au dezlipit folia- si spatele ei ramas de aruncat la gunoi - noi il luam de bun si il lipeam pe felicitare - deh - daca nu era nenea pregatit pentru copii asa de mici - astamica nu avea cu ce lucra.
Se mai invartea pe acolo una din animatoare - si il mai ajuta dion cand in cand - asa ca ea s-a pus sa-i decupeze fetei cate o floare, cate unpom, un soare - si asa a mai avut si a mea de lucru. Pe rand insa toti copiii s-au carat la joaca - mai veneau, mai plecau - unii plangeau, altii transpirau - eu cel putin am crezut ca-mi dau duhul acolo - eram toata rosie in fata - m-au si scos astia din sala aia mica sa nu-mi vina rau - ei bine - din moment ce am iesit - nici Kara n-a mai vrut sa stea.
No - ce sa zic? pentruprima zi a fost ok - dar na - cam nepregatit nenea - poate data viitoare o fi mai bine. La plecare ne-a spus Simona ca ii va imparti totusi pe grupe de varste - ca asa nu merge si sunt prea multi - voiam eu sa-i mai sugerez cate ceva pentru nenea - dar m-am abtinut - asa ar fi ca acasa si poate nuar mai fi interesata. O duc acolo tocmai pentru a fi altceva - si normal pentru compania copiilor.
Sa vedem cum o fi duminica viitoare.
No - ne vedem joi - si nu uitati -imbracati-va lejer - e sauna pe acolo. 
va pup pe toate
EDITEZ: sorry - un 8 Martie minunat - mamicutzelor.
va pup
Giova spune:

mamicilor!!! Multa sanatate si fericire alaturi de puiutii nostri minunati!!!

Asta e cadoul meu de la pitic cu aceasta ocazie:
http://www.dropshots.com/giova#
e ajutat putin, caci numai sapt. asta au invatat-o, dar eu sunt tare multumita de cum o stie, la cat e de lunga.
felicitari laura!!! refacere rapida o bebita cuminte si mult laptic!
Miro stai pe curul tau, lasa curatenia ....pregateste cuibul mai peste o luna.
Mie mi se pare mult sa ti un copil de nici 3 ani o ora la o activitate. Normal ca s-a plictisit Kara, mai ales ca erau multi si de varste diferite.
ok, ramane pe joi atunci. am retinut cu caldura....
Simina, Miro si Diana mersi.
Diana bine faci ca nu mergi sa-l vezi, e mai bine asa. Mai ales ca s-a si acomodat asa bine....
si o zi frumoasa sa aveti.
_
Gio
20+ si Marco(06.01.2006)
poze
Mirona spune:
atat am mai fost in stare sa fac asta seara - am upload-at pozele pe net.
maine trimit pe mail - azi nu mai POC!
luati si priviti cat sunt de frumosi AICI - dragii de ei - cele din triunghiul cu oglinzi sunt mortale.
imi pare tare rau pentru cele ce nu au putut ajunge - poate data viitoare.
va pupa Miro pe toate 
Giova spune:
Super pozele. Ai fost mai harnica decat mine. Mamaaa, dar mai luat intr-o poza...m-am speriat cand m-am vazut
.
Se vede ca s-au simtit bine, si noi la fel. daca nu s-ar intra prin magazinul de jucarii
, ar fi totul super!!
, pe maine.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Aici am pus si eu pozele de la Noni:
http://www.dropshots.com/giova#
De trimis pe mail...mai tarziu. astept sa-mi instaleze Clau programul de micsorat poze. cum am formatat compu...nu mai am nimic pe el.
si o zi faina sa aveti, in suflete, caci afara cu siguranta nu este.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
Mirona spune:
gagix - ce ziceti? ne vedem si joia asta la Noni?
tot asa - de la 6 la 8?
astept parerile voastre.
pupam gras
M
Giova spune:
Noi nu cred ca venim la Noni. Nu mai am chef de inca un circ la final. Cu toate ca s-a potolit pana la masina, m-am enervat eu destul de m-a durut burta. este a 2-a oara cand imi face asemenea crize, dar zau daca sunt dispusa sa mai trec prin ele.
Copilul meu nu intelege ca nu putem cumpara tot ce-si doreste, asa ca nu are rost sa ne chinuim.
Si ieri am fost in centru, am ocolit magazinul cu pricina si totul a fost ok. Cand nu exista tentatii...totul e misto.
Miro, Diana, Simina sper ca ati primit pozele pe mail.
si o sapt. buna sa aveti.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
mitzuka spune:
Da..am primit pozele..mersi Ioana si Miro....

Noi venim joi... sper sa o conving si pe colega mea Valentina sa vina cu Sofia ei ( 2 ani jumate).
Va pup pe toate!
PS: pozele cu triunghiul cu oglinzile sunt superbe...avem niste copii frumosi de numa...

Simina si Deian
Ingerasul nostru
mitzuka spune:
Salutare!
Fetelor...abia acuma mi-a picat fisa..noi joi de la 6 jumate avem programare la dentist pentru Dejan..deci daca se poate in alta zi...miercuri vineri...oricare...
Pupici si fug la lucru!
Simina