PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ramoon, vezi ca este pe la farmacii sirop de patlagina, muguri de pin si propolis; am luat din acela de patlagina,. dar, fiind ca tusea urata, am trecut direct pe ambroxol;
o intrebare, ati renuntat la laptele de seara? ca, vb la telefon cu pediatra, mi-a spus ca e fetita mare si ca ar trebui sa renunt la astea,sa-i mai dau lapte seara, ca de asta face pishu peste noapte (asta o cred); am avut impresia ca m-a confundat;
de cand nu mai doarme ziua, pitica mea adoarme la biberonul de seara; e drept ca o pun la olita de doua ori pe noapte (si ca s-a cam dus somnul meu);
(cum) s-o determin sa renunte la bibele de seara?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anasia las-o sa-si bea laptele.Rebecca a arenuntat la tot laptele acum 5 luni si nu mai bea deloc.Alte produse lactate vrea, lapte nu

Mamidestefan felicitari si refacere usoara.

Julax tinem pumnisorii si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Anasia, la noi de cateva saptamani nu mai cere in fiecare seara lapte. Cred ca nu mai cere in zilele in care mananca binisor cu vreo ora - doua inainte de culcare. A inceput sa ceara lapte cu biscuiti cu vreo doua ore inainte de nani asa ca nu mai are chef de lapte si inainte de somn..

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

babee, , la noi laptele este la putere, celelalte lactate, nu prea;
eugcem, am observat ca de cate ori mananca seara mai tarziu, bea mai putin lapte;
julax, cum va simtiti?
mamidestefan, ati ajuns acasa?

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

a nascut julax...sa fiti sanatoase si un pui mic si papacios

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mamidestefan:felicitari...refacere rapida...sa fiti sanatosi!
Julax:felicitari si voua....sa va traiasca....sa fiti sanatosi!

La multi ani tuturor!

P.s:bun subiectul cu vigantolul si calciul si imunitatea....
Parerile sunt impartite...vad...
Eu am inceput sa-i dau caiciu de la pharco si vigantol impreuna cu Septilin...o fi bine...o fi rau...nu stiu...Mai vedem...macar 10zile luna asta si dupa aia vedem ce facem cu calciul si vigantolul ca septilinul ramane....

Mergi la inceput

julax, felicitari ! sa va traiasca puiul mic si sa va aduca numai bucurii!!!!
crissa, noi anul trecut am luat septilin, anul asta am zis sa schimbam "formula"; tu ce faci, te-ai intors la munca? cum te simti?

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mai la noi laptele e la putere inca: dimineata, pranz si seara ..chiar daca baga bine la pranz la culcare e musai cu lapte altfel nici nu sta de vb cu noi, seara urla cat il tin bosogi: apteeee, aptele meu unde e?

io is in depresie...am impachetat lucrurile mici ale lui piti aseara ptr ca a trebuit sa eliberam garsoniera unde am stat pana la 1 an al lui lali si daca nu m-am bocit de nu iti venea a crede...am o stare tampita: vreau bb 2, stiu ca nu se mai poate, mi-e dor de un bb mic

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

julax felicitari! sa va aduca numai bucurii! si tie refacere rapida!

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

[quote]citat din mesajul lui anasia

ramoon, vezi ca este pe la farmacii sirop de patlagina, muguri de pin si propolis; am luat din acela de patlagina,. dar, fiind ca tusea urata, am trecut direct pe ambroxol;

mersi mult anasia! cred k o sa cumpar k azi e a 3-a zi de stodal si nurofen si vad k nu trece, ba mai mult a inceput si sa tuseasca
am fost si la med de fam k de ieri are si niste bubite pe maini si vreo 2 pe gat si i-am zis si de raceala asta si mi-a dat antibiotic direct dar nush ce sa fac...
ambroxol e antib?

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput