PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 7
julax spune:
Buli,noi tot 2 in 1.Am postat si azi un mesaj ,dar se pare ca nu a fost trimis.Azi am intrat in sapt 39,o asteptam cu nerabdare pe bebelina.
Of,acum fisura analaTrece si asta,ma bucur ca vrea sa poarte ochelarii,e foarte important.
Intrebasem azi daca le mai dati vigantol si cate picaturi?Medicul de familie a spus ca pot sa nu-i mai dau,dar nu am vb cu pediatra.Totusi am mai auzit ca li s-ar mai da in sezonul rece si dupa 2 ani.Iulia 39+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
eugcem spune:
julax, eu nu ii mai dau vigantol din primavara. O sa o intreb pe pediatra daca mai e nevoie, desi parca imi spusese ca nu mai trebuie. Nastere usoara!!!
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
norocuta spune:
Buna tuturor,
cand v-am vazut discutand de Imunogrip si Saptilin am realizat ca la voi e toamna si ma gandeam cum sunt de frumoase frunzele alea ruginii si padurile cum arata imm...intr-un mare fel pe care eu il regasesc cu greu in memorie .
Anasia , Ioana5255 multumim pentru urari.
E primul an scolar inceput fara peripetii, ca anii trecuti am avut parte numai de ciudatenii : o data m-au sunat sa il iau ca are febra si l-am gasit in cabinetul medical intins pe pat cu privirea pierduta, anul urmator s-a batut cu un coleg si nu ne-a zis nimic, insa era speriat si refuza sa mearga la scoala...Am ajuns sa cerem ancheta sociala si astfel l-am facut sa ne "dezvaluie" secretul care-l macina si apoi cam tot trimestrul aveam intalnire cu tipa de la Dpt.Social. Anul trecut, fix in prima zi i-a fost de negasit gheozdanul (cel frumos cu Spiderman primit cadou de la matusi-sa).
Atunci am facut cel mai urat si m-am "plantat" in birou directoarei pana mi-au adus gheozdanul copilului . Acuma ...nu stiu daca a fost de bine sau de rau, dar ma stiu cei din conducerea scolii ca pe un cal breaz...ba mai mult, doi ani consecutivi, am fost ceruta de ei pentru un post de engleza, ceea ce nu-i prea obisnuit aici ca-s multi absolventi amatori. Chiar ii ziceam sotului ca, daca vreodata voi avea nevoie de postul ala, cred ca imi vor spune "Pa" rapid, ca am avut fitze in cap.
Au si grupa f mica pentru Nour si l-ar fi luat si pe el asa sub 3 ani, cu pampers cu tot (aici in general scutecul e conditie), dar ...nu am chef acum de servici...mi-am facut damblaua cu cariera in Romania, mi-ar place ceva de facut "de acasa", sa fiu seful meu . Sanatosi sa fim!
Nour e foarte incantat de drumurile catre scoala lui Ali, alearga toate pisicile, face ca oaia cand vede un magar, iar daca vreo masina seamana cu lui taicasu' incepe si-l striga cat poate de tare.
norocuta spune:
bulinuta bine ai revenit!
Chiar ma gandeam la tine...te-ai cumintit cum ai promis la nenea Doctorul cand ai plecat la greci?
Altfel spus tu cum te mai simti?
Multa sanatate si tie si lui Rares si e super ca a acceptat ochelarii.
Cu fisura aia nu sunt foarte documenata...care sunt cauzele? Ceva legat de alimentatie sau depinde de metabolismul fiecaruia?
julax inca putin si veti fi in formula mult visata Am citit de fiecare data postarile tale cu sentimentul/emotia ca ne aduci vestea cea mare
Numai bine, AMR...un picut !
De leistra mai stie cineva ceva? dar de mishi? Sunt si ele in lista cu burtici si au DPN-ul zilele astea...asteptam vesti !!!
anasia spune:
bulinuta, pt micul harry poter, sa treceti si peste asta;
julax, nu-i mai dau vigantol din primavara Alessiei;
norocuta, nici eu n-am chef de munca, ma gandesc cu groaza cand o fi sa incep
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
norocuta spune:
madacristina, ioana5255, scuze ca v-am prins... nu aveti o pozica la tortul-2 ani pentru blog?! Ori alte poze recente cu piersicutele?
E valabil pentru toate mamicile care nu au apucat sa trimita la mamiciulaug2006@yahoo.com.
anasia spune:
norocuta, frumosi baietii tai
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
ralu80 spune:
Nastere usoara mamicilor care sunt la sfarsit de sarcina.
Am inceput sa merg la un alt doctor cu Riana, pentru ca de o luna ne luptam cu tuse si muci...mi-a zis ca toamna-iarna trebuie continuat vigantolul pana la 7 ani, pentru ca este perioada cand apar dintii definitivi si este important sa se fixeze bine calciul. In privinta imunizarii am inteles ca echinaceea este buna si da rezultate...ramane ca joi cand mergem la doctor sa intreb daca pot sa-i dau.
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
bulinuta27 spune:
pup fetele
julax deci 2 in 1 ...lasa ca vine ia sa vezi
vigantol nu i-am mai dat de un an..i-am dat altceva...nu imi vine acum pana in primavara si pe urma nu i-am mai dat nimic...o sa intreb si eu dr
norocuta of ce patanii cu prichindelul...chiar iti vine sa
M-am cumintit cat de cat, manaca aproape perfect ...acum am o 'buba' la cap ...dar asta stie toata lumea , ma doare capul zilnic zilnic si am facut tot felul de investigatii nimic...maine fac un rmn, daca nu iese nimic nici la asta sigur e problema de psihopupu ...am io niste nemultumiri ale mele cu care traisec si probabil ca atsea ma rod rau...habar nu am de la ce mi se trage
anasia pup fetele
revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Ramoon spune:
salutare fetele!
buli,sanatate tie si lui bulinelu mic!
eu i-am facut lui Timeea D3 in loc de vigantol si ultimul l-am facut la 2 ani si chiar am intrebat pediatra si zicea k ii mai facem prin ianuarie. e nasol si asa nu sunt f incantata de varianta pe acre am ales-o, am mers doar pe mana dr. pt ca am cam traumatizat-o cu atatea injectii dar eu ma chinuiam k naiba cu vigantolul ala...
Eu sunt tot racita si de ce mi-a fost frica nu am scapat: a luat si Timi are doar muci. am inceput sa-i dau nurofen si stodal de 3xzi.
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png