PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna fetelor.....

vin si eu cu o intrebare.....ati inceput sa le dati puilor ceva pt cresterea imunitatii???????

eu am auzit de imunogrip,ribomunil sau ursuletii de la walmark.

voi ce parere aveti?????

pup toata livada vesela si harnica

si felicitari proaspetelor mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madacristina, noua dr ne-a recomandat ribomunil, dar se gaseste mai greu, eu i-am luat o cutie (4 pliculete), inca n-am inceput tratamentul, sper pe 1 octombrie sa-l incep;
norocuta, un nou an scolar cat mai usor pt Ali!
ramoon,ma bucur, tineti-o tot asa!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare fetelor,

Mamidestefan sa va traiasca printesa.

Noi ne-am intors ieri din ultima runda de mare pe anul asta. Pici e bine, creste si face nazbatii specifice varstei.

Eu pentru imunizare i-am dat Septilin. I-am dat si anul trecut. Lui Ale i-a facut tare bine. De un an de zile aproape nu mi-a mai facut febra mare, iar de cand cu iesirile foarte multe la mare nu mi-a mai racit cu tuse urata, muci si alte alea. Acum vreau sa incep sie u cu septilin din nou, sa o pregatesc pentru sezonul rece.

Norocuta succes in noul an scolar!

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

am inteles ca Septilin e cam urat la gust.........eu mom ii dau ursuletii de la walmark....dar am inteles ca e bun si imunogrip.......

ref la ribomunil,care e modul de administrare???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madacristina, uite ca n-am citit prospectul de la ribomunil, este la pliculete, daca nu ma insel, se dizolva in apa;

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mada eu cu Imunogrip nu am avut rezultate. In ceea ce priveste gustul de la Septilin nu stiu ce sa iti zic, ca nu l-am gustat. Eu i-l amestec in lapte. Oricum fii-mea e destul de disciplinata si ia cam orice medicament. Mititica cand avea febra mare 41 lua si nevralgin in lingurita.

Eu cu Septilin am avut rezultate super. Sunt foarte multumita, ca nu a mai facut puseuri de febra de aproape un an. Eu nu mai stiu ce e aia febra mare. Si dupa enterocolita din iulie i-am dat cateva zile si i-a crescut imunitatea, nu am mai avut probleme cu voma, au fost doar scaune proaste si usoare stari de rau.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

eu ii dadeam anul trecut lui Timi ImmunoBaby si a fost ok, nu am avut probleme. sincer nush cum e la gust, dar stiu k e din plante si ma gandesc k nu e asa de rau. oricum Timeea e si ea f disciplinata, cum zicea Ioana5255, si le ia pe toate.
acum ii dau imunogrip k sotu mi l-a cumparat din greseala (de fapt stiti cum fac tipele de la farmacie nu avem din ala, dar avem din ala) si am inceput sa-i dau k daca noi suntem toti raciti prin casa...

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Citat:
citat din mesajul lui anasia

ramoon,ma bucur, tineti-o tot asa!

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.

Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!

Multumesc mult de tot!

am piersicutele si le dorim sa creasca mari, frumoase si sanatoase!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup toate fetele si puii
noi am venit din grecia si de pe 15 sunt iar la sevrici, numa ca e e un haos general aici...nu am timp de mai nimic..e mai rau ca in perioadele cele mai grele..ma rog o sa treaca si asta

mamaidestefan felicitari sa va traiasca printesa!!!
julax ceva nouatati? cred ca esti cu puiul in brate deja
madacristina am inceput sa ii dau imunorezistan..sper ca va fi bine

noi ne cam chinuim cu o fisura anala ..sper sa treaca mai repede ca deja nu mai stiu ce sa ii mai fac si mor de mila lui cand il vad cum se chinuie
vestea buna este ca vrea sa poarte okelarii ..ii cere el chiar ..are o fata de harry poter de iti vine sa il papi

pup fetele si mai scrieti doamnelor ca chiar imi e dor de voi, de scris zilnic de povesti, chiar sarila unde e subiectul ala al tau?

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput