sunet la nokia 6267?

sunet la nokia 6267? | Autor: livia

Link direct la acest mesaj

cum fac sa aud mai tare cand imi vorbeste cineva in telefon?

am tot rasucit si citit cartea din scoarta in scoarta,am butonat si nu gasesc optiunea!!!

cand sunt afara sau in mijloacele de transport nu aud mai nimic cand cineva imi vorbeste...mooor de nervi!

multumesc mult de lamuriri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Te duci in meniu (la toate telefoanele Nokia este la fel) sectiunea Galerie sunete iti alegi un sunet (poate fi cel de apel de exemplu) ii dai drumul pentru redare ca si atunci cand il alegi si in timp ce ruleaza si il auzi apesi tasta din centru pe lateral stanga pt mai incet respectiv lateral dreapta pt mai tare, pe ecran iti apare o bara cu Volum si + la dreapta si - la stanga. Daca iti setezi la maxim spre dreapta va fi difuzorul setat la maxim. Iti alegi tu cat anume doresti sa fie de tare sau de incet

La fel cand esti sunata si raspunzi deci doar cand raspunzi daca iei telefonul de la ureche si apesi tasta patrata (centrala pt navigare) doar pe latura din dreapta (resp stanga) obtii acelasi efect. La achizitie telefoanele sunt setate implicit la un volum de aprox. 30% din total ceea ce se pare ca este cam putin pt orice utilizator.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

multumesc multumesc multumesc!!!

Mergi la inceput