Puiuti de Randunici 2008!! (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cam cat de tampita credeti ca pot sa fiu???
Nu raspundeti, e retoric... Sau hai sa zicem ca sunt cu mintea in vacanta, daca suna mai frumos
Ma duc sa duc gunoiul si vad in punga pliculetele de la ceea ce eu numeam gelatina. Ei bine, nu era gelatina, era jeleu pentru glazura

Asa ca Tuchi am pus "gelatina" doar ca nu era gelatina... Nu stiu ce a fost in capul meu. Mi s-a parut mie ca e cam praf, dar am zis ca poate asa e mai nou...

Deci, tortul nu are nici o vina, gospodina e diles!

NO COMMENT!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ii mai spun repede lui Luny bafta cu legumele. Da-i ca vrea el sa pape, ca nu-i la norma. Daca ii place, o sa mai vrea!

Gata,

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata, prin zona, dar cu c..l in sus! doar ca m-a amuzat teribil kya cu tortul ei:))) acum ce faci, te duci la cumparaturi sa iei tort sau linguri suficiente pt degustarea astuia? :)

tuchi, hihihihi, ghici cine a fost pe post de rege iepurash si in dimineatza asta si doarme dus!!! exact, teo, raspuns corect! pacat doar ca m-a "clantzanit" la cap de la ora 5 la 8 :)) cand am zis ca e o ora rezonabila ca sa pot sa pun aspiratorul in functiune...nu pt curatenie:)

luny, am fost, am trait frumos, m-am intors, am murit putin...am plecat pe 1 sept., m-am intors pe 8. vezi ca la semnatura am poze, zic eu si audientza, dragutze:)
aceeasi problema ca si tine cu diversificarea...am cumparat pt azi morcovi si dovlecei, ca sa fac piure...numai ca nu mai stiu, cat, cum,...!si cica nu se uita mamiceala...se uita...!

blanka, la multe lunisoare si anisori pt eric cel viteaz!! sa dea Domnul sa fie bine si sa vegheze asupra lui!

cami, neata! ce face tero?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

HIP HIP HORAYYY!!! Pentru Eric, 6 lunisoare ca a crescut baiat mare, sa fii vesel, sanatos si sa cresti flacau vanjos!!!!

HIP HIP HORAYYY!!! Pentru Georgios de la Athena si Stefan a lu' Adela!!!!

La multe lunisoare si puiutilor nascuti in 13, Iannis si Patrichelu lu mama!!!

La Multi Ani cu sanatate!!! si pentru Dl. Numa Fibra de'Ariel, muschiulos si'un pic cam chel (singura rima ce am gasit-o...ariel nu ma strange de gat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hahahaha, gecko, uite ca si tu imi luminezi ziua si alungi energiile negative ce pluteau pe langa mine! multumesc de urari! si nu te strang de gat, cum as putea??? cand mi-e atat de drag baiatul meu cel chel!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel ms ptr hint cu pozele, asta vroiam sa te intreb, unde-s de gasit,sa vizionez cand ma 'liberez' nitel! "am fost, am trait frumos, m-am intors, am murit putin"..da' ce s-a-ntamplat?...
kyamortala cu tortul tau!!!!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salutare lume
Mihuta, multumesc pentru raspuns. Acuma, i-ai pus cerealele in biberon? Daca i le-ai dat cu lingurita, a ta bebelina stia sa inghita? ca al meu e tolomac rau de tot. am incercat sa ii dau o lingurita de lactuloza: a tinut-o in gura, a ras la mine, am cules repede lactuloza de pe barba lui, si la sfarsit s-a innecat cu ea. Deocamdata are o trezire de papa la ora 3 si se trezeste definitiv pe la 7-8. Ce bine ar fi daca ar putea sa imi spuna el de cand sa ii dau si altceva.........
va pup, si ma apuc de treaba

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Ola, ola, ne-am intors si noi de acum o saptamana, dar nu mai am laptop a fost si el cu noi la mare si se pare ca nu i-a priit ca si-a dat duhul cand am ajuns acasa si n-are decat 1 an de cand l-am luat. Acum e la reparat si ne-a dat cineva un alt laptop dar nu stiu pentru cat timp...nu mai am poze...nimic...nimic...inclusiv cele de la mare erau acolo... botez, nunta... poate reuseste tipul de la depanare sa mai gaseasca ceva prin hard...asa ne trebuie ca mereu am zis sa fac cd-uri cu pozele...
A fost "frumos" la mare...pana ne-am dat seama ca Mara si-a schimbat total programul ne-am chinuit, se culca la ora 20 pentru toata noaptea, apoi la 10 dimineata adormea lemn o ora, iar la ora 14 sau pe acolo o apuca iar somnul 2 ore intregi...si nicicum sa doarma in carut, decat greu de tot...asa ca noi ne-am chinuit mai mult decat ne-am odihnit...niciodata nu mi-am dorit asa tare sa ajung acasa din vacanta. Gata merg sa citesc din urma...si daca ma mai lasa iedul mai intru.
Kya ...multumesc ...uite asa am elucidat problema tortului si-al meu a fost la fel da' nu am apucat sa mai zic.

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

M-ati dat gata cu tortul ala..cine mai pune o data reteta ,ca vreau sa vad daca mie imi iese!
La multi ani,Patrick,Iannis,Eric si Gerorgios
si La multi ani si D-nului Ariel!
Noi nu suntem f bine...David a inceput cu tusea,Sam stranuta...afara ploua si e tare intunecat.............

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput