Puiuti de Randunici 2008!! (95)
Raspunsuri - Pagina 3
mihutza11 spune:
stai ca mi-am adus aminte de Somnorica.. eu am purces sa ii dau fetei cereale pt ca se trezea prea des noaptea si m-am gandit ca poate nu se satura.. deci asta ar fi unul din semne, oricum deocamdata suntem numai pe cereale.. si ocazional un avocado, un morcovel..
un alt semn cum ca ar fi ok de diversificat, ar fi ca se uita la noi cand mancam ceva si parca mesteca si ea asa in gol.. oricum eu cred ca la 5 luni deja poti incepe cu ceva sa vezi cum reactioneaza.. daca nu e pregatit o sa refuze.. mai faci pauza cateva zile si incerci iar.. ai sa vezi ca te ghideaza bebe cum e mai bine pt el.. succes cu diversificarea!
Ariel ce comica ai fost de dejtul flaxurat!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
tuchita spune:
Buna dimineata! Incredibil, nu mai face nimeni in ziua de azi pentru oamenii muncitori?!
Hai ca dau eu la toata lumea...
Copiii mei au iesit amandoi din greva foamei si in consecinta se hranesc corespunzator, adik si noaptea!
La multi ani de casnicie fericita, Simo, si tuturor celorlalte randunici care aniverseaza ani de casnicie!
Luny, bine ai revenit!
Bubu, distractie maxima la nunta, sa fie intr-un ceas bun!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
tuchita spune:
Mihutza, sa-ti dau si tie un pupic special, ca vad ca de ceva vreme esti nelipsita de la noi! Stiu ca asta inseamna ca esti mai mult singura cu Andra, dar o sa vina si zile mai cu tati si pentru voi!
Valentina, e greu la munca, dar e bine ca te-ai convins ca Matei suferea de foame si ca a primit biberonul!
Kya, astept sa-mi zici cum e tortul , eu am de toate cumparate sa-l fac, mai putin piersici!
Ariel, cred ca sotul trebuie sa oboseasca mai des copilul cu iepurash dragalash, ca sa te mai odihnesti si tu!
Ai mei fara plimbare in parc si dat la pedale la bicicleta( Ilinca) si fara 10 ture de casa in 4 labe( Seb) nu se culca!
Nu mai stiu daca mai aveam ceva de zis( cu siguranta ca da!), sper sa fiu iertata de cele pe care le-am uitat!
tuchita spune:
TREZIREAAAA, sa am si eu ce citi in pauza de pranz!
cami33 spune:
Neata!
Yannis, Eric, Georgios, Stefan, Patrick
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
luny spune:
neatza la pranz...sunt inca zombi...azi e zi de curatenie majora si despachetat...
In alta ordine de idei: azi incep cu legumele, o sa pun dovlecel, morcov si ardei rosu capia! cam cat ar trebui sa-i dau ptr prima data, cat vrea el?..
ce cereale cu lapte de la Milupa sunt mai ok, nu am gasit diminerata si am luat inca o cutie cu orez si porumb, de la 4 luni, sper ca e ok sa mai merga putin pe ele..tuchi, Naty, cum e cu cerealele de la 6 luni, am impresia ca nu mai sunt fara gluten...la Milupa sunt parca cu biscuiti, nu-mi prea surade insa,parca e prea repede, voi ce ziceti?..
La multe lunite puilor aniversati astazi!!
Ariel tu ai fost la bulgari? nu mai stiu cand era data ta de plecare..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Declar tortul un esec total!!! pana si litere s-au aplecat de rusine...
Crema nu s-a intarit absolut deloc, piersicile pluteau prin el ca la Mimo. Azi dimineata cand l-am rasturnat si am vazut ca incepe sa se prelinga crema, am pus farfuria intr-o tava mare.
Tortul meu arata cam ca un soare - piscoturile de pe margine au cazut si aratau ca razele, si in centru sunt piersicile plutitoare.
Deci am facut o scursura (altfel foarte gustoasa) care se mananca cu lingura... Foarte evident ca am gresit ceva, dar nu stiu ce.
Am ajuns si de rasul randunioului, care ma vedea aseara ca bucataresc si am intreba ce fac: "frec frisca, frec albusurile".
Azi dimineata cand a vazut ca e asa moale - "pai vezi daca nu ai frecat destul"
Asa ca ma retrag in plina glorie si ma duc la cumparaturi
ssssstttt, sa nu ma spuneti lui Bubu!
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
hai, ma, Kya, ai uitat sa pui gelatina???
bucatareasa harnica!
Blanka, editeaza si tu mesajul un pic, ca s-a latit pagina rau!
Si sa-ti traiasca ericul, sa fie exttrem de sanatos, cu urocultura necrescuta!