Mamici ce asteapta al doilea copil (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'neata!

Ana, am vazut pozele. Matei e un adevarat voinicel iar Stefan un domnisor in toata regula cu papionul lui rosu. Te invidiez ca la voi nu se baga cpilul cu totul in apa ca la noi. Mare teama mai am de apa rece. Sa vedem poate preotul o sa puna totusi apa calda desi multi spun ca de la botez nu raceste copilul dar parca as vrea s-o scuteasca de socul apei reci.

Nu pot sa stau mult la povesti caci a inceput "distractia" la noi, adica Stefan are rosu in gat si face febra cca 39,3 cam la 5 ore asa ca nu merge nici la gradinita e marait si ma descurc cam greu cu amandoi acasa. Dar... o sa treaca si asta si apoi o sa stau mai mult la povesti. Sotul ma ajuta tare mult, se ocupa el de Stefan peste noapte sa-i masoare temp. sa-i dea antitermic, a fost cu el la medic dimineata. Ca altfel cred ca mi-ar exploda capul de somn si oboseala. Gata, fug sa spal vasele de la micul dejun cat doarme inca aia mica si sta linistit Stefan ca acus ii apuca pe amandoi urletele. Pupici, pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ana, am multe rude in Bistrita, tata a fost bistritean sadea, asa ca merg mereu prin Bistrita. Pana una-alta, mama si frate-meu (care e casatorit) locuiesc acolo, plus neamurile din partea tatalui meu.
Eu am fost prof de info la liceul electro - din 93 pana in 2001 cand am venit aici, in Tg Mures.

Claudia, apa la botez la noi a fost calda, preotul m-a chemat sa verific dc e ok, eu am zis ca-i ok si el a tot insistat - ca-i poate prea calda - si el are o fetitza tot asa micutza.
Bafta la botez

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mada,Crengu,Dany,Oana,Sanziana,Claudia,Ana,Amalia,multumesc mult pentru urari si sustinereSunteti extrem de dragute
Noi tot 2 in 1 si ma simt mai bine ca inainte.Azi am mers la plimbare cu Alex destul de mult,de fapt de ieri ,sotul a inceput scoala si ma ocup mai mult de Alex.Acum nu mai simt ca nasc curand,voi merge joi la control,am 38 saptamani,pana la 40 mai e timp...desi ,stiti voi cum e cu rabdarea...M-ar amuza sa trec de 40 de saptamani acum si sa nu nasc,Hm,putin probabil,totusi.Ieri am avut cqativa musafiri,eu nu am pregatit mare lucru,dar ieri dimineata am facut o ,,crema la pahar,, sa-mi intampin invitatii cu ceva bun facut de mine.
Mada,abia astept sa vad progresele de la sala.Bafta

Dany,sanatate multa Mariei,sper sa treaca usor raceala.Am dormit si eu bine noaptea trecutadar azi am stat detul de mult pe afara si se pare ca a revenit,sper ca nu pentru mult timp
Ana,micutul crestin e un dolofanel simpatic foc,voi impliniti,ati avut parte si de soare se pare,super!!!
Claudia,sanatate multa lui Stefan,iar tie o saptamana usoara!
Sanziana,m-am gandit sa iau oscilloccoccinum,dar am sparat sa treac doar cu ceaiSarcina usoara si tie si sa stea bebe pana la 39 saptamani asa cum iti doresti
pe toate ,sa aveti o saptamana frumoasa!Iulia 38+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Fetelor eu ma simt ca si cum as fi inghitit o minge in burta. Mi-a urcat burta atat de sus, chiar sub sani, pana acum eu o aveam tuguiata si de la buric in jos, dar....asta imi da mari sperante ca bebe va sta pana la programare in burtica!
Iulia cu toata galeria se pare ca ai o fetita tare cuminte care sta pana la termen! Sa dea Dzeu sa fie asa!
Claudia, desi noi suntem ortodocsi botezul aici se face in stil catolic, adica prin "stropire", nu prin "scufundare", deh! influentele vecinilor. Dar eu ca mama sunt tare bucuroasa ca scap de sresul "vaaaaaaai raceste copilul, desi se zice ca de gheata sa fie apa ca la botez copii nu se imbolnavesc!"
Va pup pe toate!

36+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 4 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sanziana,Doamne ajuta sa stea bebe acolo pana la termen.Cat despre bebelina mea,sanatoasa sa fie,ma bucur ca ia in greutate cu cat sta mai mult in burticaIulia 38+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Buna fetele!

Iulia, Doamne ajuta! sa fie totul cum vrei tu sa ai parte de nastere usoara si bebelina sanatoasa ca e mai bine in burtica decat afara, n-are colici,nu vomita, creste mai bine.
Sanziana, un pic mai ai si tu, acus trece, mai indura putin de dragul puiutului.

Noi... tot la fel. Azi mi-a facut bietul de Stefan febra 40,5. Am murit si am inviat cand am vazut termometrul. Asta la doar 3 ore de la ultima doza de antitermic. Si uite asa din 3 in 3 ore ne-am distrat toata ziua. Deci la noi inca ramane in picioare afirmatia ca cel mare imi da mai multe batai de cap decat cea mica. Dar... trecem noi si de asta si vin ele altele. Gata, fug la culcare sa dorm si eu putin pana la urmatoarea trezire. Va pup, pe maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Claudia, sanatate la puiutz, imi pare tare rau ca e asa bonavior!

Iulia

Sanziana numai bine sa stea bebe cat trebuie la "pachet"

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

'Neata!

Cine vine la o decofeinizata?

Iulia,
Oana, nu ne mai spui ce fac puiutii tai? Cum ii merge Anei? Ce mai faceti cu laptele? Noi speram ca apa de botez sa fie calda, preotul pare destul de ancorat in realitate, nu pare habotnic dar... vedem noi.
Sanziana, initial speram ca biserica fiind catolica sa se faca botezul tot asa prin stropire din lipsa de cristelnita. Dar, surprinzator, ne-a spus preotul ca desi biserica unde va fi botezata Lucia e veche de vreo 200 de ani si are o cristelnita la fel de veche care e foarte faina. Probabil demult si catolicii scufundau la fel ca si ortodocsii copilul in apa ca altfel nu se justifica dotarea unei biserici catolice cu asa un obiect.
Crengu, Rromanitza, Amalia, Dany, Cami, Mada, Ada, Ana, Vrajitoarea, Galushca, condica asteapta dupa voi... Ce faceti?

Noi am dormit surprinzator de bine azi-noapte. La 22 avea Stefan febra 40, i-am dat antitermic si pana dimineata la 4:30 nu i-a mai crescut febra decat la 38. Lucia a facut baita aseara si a dormit si ea de la 22:30 pana dimineata la 04:30 cand s-a trezit, a papat si a adormit la loc pana la 07:30. Sotul s-a trezit o data la ora 01 sa-l verifice pe Stef de temp. iar eu l-am verificat o data cand m-am trezit sa o alaptez pe Lucia asa ca... mai bine de asa nu se putea. Sper sa-i treaca mai repede ca e tare miorlait iar gelozia se manifesta mai tare acum cand e bolnavior caci nu-l pot cocolosi tot timpul cum faceam inainte cand era bolnav. Dar... trebuie sa se obisnuiasca si cu asta. S sper sa-si revina mai repede ca duminica e ziua sotului meu si in stadiul in care e Stfan acum... nu stiu cum m-as descurca sa ma duc la cumparaturi cu amandoi. Despre botez... n-am pregatit nimic decat restaurantul unde o sa mergem sa papam ceva. Am gasit o pizzerie micuta si cocheta unde am vorbit deja cu italianul si am scos-o cu meniul la 15 euro de persoana + bautura. Meniul este compus din aperitiv (carpaccio) fel principal (lasagna) si desert (tiramisu). Putem sa aducem de acasa daca vrem un tort special de botez pe langa desertul din meniu. In rest... n-am idee cu ce o sa ma imbrac eu sau Lucia. Baietii au deja cu ce ca ei nu s-au ingrasat ca mine. Gata, fug sa mai fac cate ceva pe aici cat stau copiii linistiti. Va pup, pa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

salutare fetele!!!!!!!!!!!!!!
Mii de scuze ca m-am facut nevazuta, dar am avut tot felul de chestii si nu am reusit.

Claudia, multumim de cafea, ma bucur ca esti asa activa si optimista . Pup Stefanelul sa-i treaca cat mai repede boala. Pupam si micuta Lucia ca e tare cumintica.
Cum e fara soacra?

Dany, multumesc si ma bucur ca te simit bine in noua casa. Arati foarte bine si am vazut si filmuletele cu Maria este durere de comica si s-a uitat si Cristian si tot intreba cine e fetita aia. i-a placut si lui.

Cami, pupam fata pentru cafelutele zilnice.

OanaRusu ce mai face Ana? Ce mai faceti voi? Cum e cu lapticul?

Ana, frumoase poze ai de la botez. Dar la voi a fost si super vreme buna, ati avut soare si cred ca a fost excelent. Ce frumos costum a avut micutl.

Julax, pupam burtica frumoasa si asteptam sa vina printesa , ca parca mi s-a facut dor de o galerie.

Sanziana, la fel si la tine, pupam burta ridicata , poate a facut bebe vreun salt sau vreo rotatie de s-a ridicat si sigur ca va sta pana la final, va fi mare si frumos.Galerie si pentru tine.

Romanitza, ce mai faci? Cand vii in tara? Parca nu mai era mult.
Mada, pupam si pe tine, spor la sala , sa reusesti cat ti-ai propus.

Amalia, pup si la tine.

Pupam si noile fete.

sper ca am uiat pe nimeni.

Si la noi au incalzit putin apa, dar in biserica era destul de frig, nu era caldura si afara erau doar 7 grade. Pe faptul ca se spune ca nu este copil care sa fi racit la botez m-am bazat si eu. A fost bine totusi, vad ca nu a vut nika fata, dar m-a strans oleaca in spate cand a dezbracat-o in pielicica goala si a mai si bagat-o in apa.......mi s-a strans inima de mama.
Am reusit in sfarsit sa pun niste poze.
Botez

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna mamici!
sunt mamica unui baietel de 1 an si jumatate si va citesc cu mare interes.
ne dorim si noi un bebe2 dar nu stiu cand ar fi mai bine si nu stiu cum o sa ma descurc.
as vrea cateva pareri de la voi daca se poate.
cum ati reusit sa va ganditi la bebe2?
sarcini usoare si bebei sanatosi.
sa aveti o zi buna!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput