Mamici ce asteapta al doilea copil (16)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_a spune:
Cami, nici Stefan al meu nu stie poezii si eu il consider copil precoce
. A invatat poeziile alea de erau obligatorii la camin anul trecut de Craciun si 8 Martie si cam atat. Eu personal nu l-am invatat altele si nici nu ma grabesc sa o fac... In schimb buni il invata tot felul de mici poezioare de 4 randuri haioase cu "Didinu si Didina se duc cu masina/la fiecare cotitura mananca o prajitura/la fiecare stop bea un sirop...etc" si astea le stie da nu le zice decat cateodata cand se distreaza singur dar vorba aia...are 4 ani deci mult mai mare ca si Sofia.Eu zic sa nu-ti faci griji, dupa 3 ani si un pic o sa invete mult mai repede si mai usor. Ingerasul l-am invatat undeva pe la 3 anisori si desi il stie si acum il repeta dupa mine ca asa vrea el.
No...Matei are si el mucisori, am cumparat batista bebelusului...o adevarata inventie super buna! La temperatura oscileaza intre 37,4 si 37,8 insa inca nu i-am pus supozitor. Nu stiucand ar fi cazul de supozitor...dr au fiecare alta varianta... dr vostri ce parere au?
si mai revin, acum fug sa schimb copilul ca i-am luat temperatura si inevitabil dupa treaba asta a facut si kk ![]()
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
julax spune:
Cami,nici Alex nu spune nicio poezie.Abia si-a dat drumul la vorba mai bine.E timp
Cu dormitul,cam la fel.Facem cu randul seara,iar mai nou se trezeste si noaptea pe la 3-4 si vine la noi.Noaptea trecuta m-am dus eu sa dorm cu el in camera ca sotul era cam rupt de oboseala si s-a foit pana pe la 5.30 cand am revenit in patul nostru.Cred ca pana la urma se va muta Lucian cu el noaptea cand va veni bebelina.Nu-mi place ideea,dar El va pleca dimineata si va veni seara si macar nu se va mai trezi de noaptea prea des si nu va dormi in pat de bebe cateva ceasuri bune.Vom vedea.
Claudia,mi-a placut replica data soacrei![]()
Dany,Ana,sanatate multa!
Ada,mobilizeaza-te cu pozele
Oana,si noi spunem ingerasul seara si dimineata,sunt curioasa cand va repeta si el.Pana una alta ,dupa rugaciune el canta in legea lui ceva bisericesc(aude mereu la radio la strabunica)
Am uitat sa schimb semnatura,azi am implinit 39 saptamani.Uauu!!!Si dr.e plecata de pe 25 pe 27.Hmmm,vom vedea ce va fi.
pe toate,o saptamana super!!!Iulia
38+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
Ada_S spune:
Iulia
, 

, nu mai e mult....sa speram ca BB v-a veni cand trebuie.
Cami
, stai linistita cu poeziile ca mai este timp suficient, al meu nici acum nu vorbeste corect... unde sa invete poezii.... acum 2 luni imi povestea soacra cum un baietel din vecini mai mare decat Alvin cu 4 luni ce bine vorbeste, de parca as avea eu vre-o vina ca nu vrea sa lege propozitii.
Tu esti o mamicuta foarte buna si imi place mult cum gandesti si felul cum iti educi frumoasele printese.
Claudia
, cu intarziere dar mi-am amintit de necazurile cu soacra ta si trebuie sa te felicit, imi place mult cum ai procedat.... esti foarte inteligenta.... e mai bine asa sa nu ai nimic pe constiinta mai ales ca nu mai e zilnic cu tine sa te streseze. Poate in cazul in care convietuiati impreuna sau locuia in apropiere merita sa te certi... dar asa... a ramas ea cu rusinea la felul cum s-a comportat.
Ana, imi pare rau ca ati fost bolnaviori
.
Pt fiecare am ceva de spus numai ca nu reusesc asa deodata, sa nu va suparati pe mine, eu va iubesc pe toate la fel.
Ieri am schimbat prefixul, asa ca printre musafiri si iesiri nu am mai reusit sa citesc din urma, inca nici azi, am vrut sa scriu primadata sa nu cumva sa nu mai apuc.
Sa va spun ce am descoperit, intr-o zi am mancat baclava, am facut la lapte de imi plesneau sanii, ieri am mancat iar, fetelor am facut la laaapppppttteeee de nu imi mai incap sanii in sutien, Alexander e in culmea fericirii.
Va pup pe toate si revin cu continuarea.
ana_a spune:
Acum am reusit sa citesc mai in profunzime ![]()
Claudia exact asa cum zici tu am avut si eu, o simpla raceala de 3 zile, cred totusi ca la fel are si Matei ... ar trebui sa ma linistesc...insa desi sustin ca am experienta primului copil...parca m-am tampit de tot atat sunt de stresata....
Oricum, Stefan sa imbolnavit prima data la un an si 4 luni a facut laringita iar muci abia pe la 2 anisori mi-a facut....asa ca pot sa zic ca sunt stresata ca nu am experienta ![]()
Zsuzsu, Cami, cu olita in mijlocul casei
asa am avut si noi o buna bucata de vreme...pana a venit la noi un baietel mai mare cu un an si la intrebat pe Stefan "Tu faci pisu in camera la olita???" Atunci mi-am dat seama ca era timpul sa schimb ceva, oricum, undeva pe la 3 ani jumate
si am dus olitain baie. Acum este ok, ne striga sa aprindem lumina la baie daca este intuneric,in schimb, desi ar putea face la WC nu vrea! La buni si la camin face la WC iar acasa nu vrea si gata!
Cami, da de ce sa nu o lasi sa se joace non stop?
mie una mi se pare ok sa se joace non stop la varsta ei!Lasa coloratu ca are timp...nu mai spun de poezii
neamurile probabil nu au alceva mai bun de intrebat...stii tu faza aia cu "ce mai faci?" raspuns "bine!" ![]()
si apropo de chestiile astea imitative
noi aveam alta problema cand era Stefan mic, nu facea "PA" din manuta se uita ca prostu la tine si nu stia ce vrei sa faca
si nici "cucu-bau" nu era o chestie interesanta. Nu mai zic ca intrebarile gen "cum face calul" eu nu i le-am pus niciodata, insa stia el cum face sunt sigura
asa ca sanziana, io cred sigur ca Dragos stie cum face rata si calul numai ca nu vrea sa va zica!In plus, copii in general, nu vor sa faca nimic demonstrativ cand incep sa mai creasca si apare sentimentul de rusine sau emotie asa ca eu nu l-am pus sa zica/faca nimic doar asa sa vada bunica sau matusa....
Ada
Alexander si asteptam poze pe picassa
Si eu vreau sa-mi fac cont si am gresit ceva si acu tre sa imi fac o alta adresa de mail ca sa o pn acolo...cred ca mi-am facut cont da nu stiu cum sa ma loghez...nu stiu care era userulsi parola 
Ce e aia baclava???Ca io una habar nu am ![]()
Iulia 

se apropie momentul!
Ma duc sa strang din bucatarie, sa beau un ceai fierbinte si sa ma intind nitel pana se trezeste Matei.Sunt obosita ca azi noapte a dormit ff rau Matei, a stat mai mult agatat de tzitzi la noi in pat si ma simt stoarsa de puteri ![]()
O zi excelenta si sa auzim numai de bine!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
Z_IULIA spune:
Buna ziua si bine v-am regasit.
M-am simtit tare emotinata cand m-am regasit deja in listuta ! si spre rusinea mea de cand am intrat prima data pe aici abia acum am avut timp sa va mai citesc! Dar am citit tot!
Felicit fetele care si-au increstinat copii si pe cele care si-au aniversat ziua de nastere. Tin pumnii celor care asteapta sa-si tina pruncii in brate si le doresc nastere usoara.
Eu nu m-am simtit prea bine si am fost in CO o saptamana. Acu am revenit la serviciu si caum colegii sunt ff protectori am avut timp sa savurez in liniste povestirile voastre !
Va pup pe tote si va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o !
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria
DPN 23.12.2008
spiridusul spune:
buna fetele,
daca se poate, am si eu o intrebare pt mamicile de 2 puiuti care au trecut din cic1 in cic 2.
procedura este aceeasi? adica, il pun pe sotz sa alerge pe unde a alergat acum 1 an jumate? sau trebuie sa mai trec si pe la angajator?
cand vine bb2, bb1 va avea 1.8 ani
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
Spiridusul mi se pare ca tu va trebui sa faci o cere de intrerupere CIC 1 sa poti intra in CIC 2, iar actele sunt aceleasi.Ca de fapt la tine ar mai fi 4 luni din CIC1. Intreaba la legislativ!
La mine CIC 1 expira
pe 26 sept. iau CO prenatal (ca sa aiba acoperire cei de la liceu pt suplinitor) pana voi naste si depun iar actele pt CIC2.
Noi suntem bine, ma gandesc la meniul pt sambata, il sarbatorim pe Dragos, numai noi si bunicii. Un aperitiv, o friptura si tortul.
Am facut comanda pe net pt o jucarie si cred ca nu va sosi pana vineri si sunt tare suparata, noroc ca am mai luat si alte cadouri, dar ma enerveaza ca sunt neseriosi.
Deja e al 3 lea site cu care ma pacalesc si nu livreaza in timp util.
37+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 3 saptamani !!!!
teosteffi spune:
Salutare, mamici cu burtici!
Sunt si eu la fel ca voi si sunt tare fericita!
Sunt la gradinita cu Teo in grupa mare si astept (sper) o bebelina in primele zile ale lui mai 2009.
Am incercat aproape trei ani sa facem al doilea copil si cand nu mai speram nimic...
Desi nu prea imi face viata usoara sarcina asta, ma bucur de fiecatre dimineata cu greturi si de fiecare data cand ma trezesc noaptea sa merg la baie. Asa stiu ca bebelina e bine-mersi in burtica mea si creste.
multa sanatate voua si bebeilor!
Z_IULIA spune:
Sanziana, v-am citit poveste, este impresionanta! Esti o femeie putrnic, cu vointa, te admir sincer. Sa va dea DD multa sanatate si tie si copilasilor si sa va bucurati de zile senine si multa dreagoste. La multi ani pentru Dragos si naumai bucurii!

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria
DPN 23.12.2008
alexutza_26 spune:
Buna mamici cu 2 bebici...ma primiti si pe mine la voi in grup??si eu urmeaza sa fiu mamica de 2 nazdravani...deocamdata cel mare imi scoate peri albi si imi papa toata energia,sper ca fetita macar sa fie mai linistita
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
28+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!