Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 4
ilia_99 spune:
buna seara si de la mine.
mami de alexa, subscriu si eu la mesajul lui Muuh, sa-i pov Alexei de bb si de spital si s-o familiarizezi dinainte cu schimbarea camerei, etc. copiii inteleg mai multe decit credem noi, mie mi-a fost ff greu la sarcina trecuta pt ca, stind la pat de la 5 luni nu m-am putut ocupa de fii-mea ca pina atunci. am avut noroc ca avea aproape 6 ani si am putut sa-i explic mai multe si a inteles cit de cit. dar, dupa aia, am stat 2 luni in spital si tin minte si acum cind a venit prima oara in vizita la mine avea niste ochi tristiiii... acum nu mai am pb cu ea, dar lui Matei i-am explicat de mult de bb din burtica, l-am luat la echo, ii spun in fiecare zi sa-i spuna buna dimineata lui bb, etc... nu cred sa am pb, mai ales ca e foarte atasat si de tati si cred ca tati o sa faca fata cu brio sa-i explice unde e mami.
A avea o recomandare, chiar si pt burticile care sunt la primul bb, acum cit mai aveti timp inainte de nastere, cautati cartea "Mami, tati, m-auziti?" de Jacques Salome. Fff utila mi s-a parut mie, mai ales partea cu somatizarile care apar la copii, adica suferinte afective pe care nu stiu sa le exprime si atunci le trec in plan fizic: rosu in git, febra, etc. Eu le-am experimentat! Fiu-meu, pus intr-o situatie care nu-i convine sau care implica o schimbare pe care n-o agreeaza, face febra! Atit, nici un alt simptom.
Eu am luat cartea din carrefour.
33+
andy.p spune:
felicic asa e..se apropie cu pasi repezi momentul
mary felicitari ptr schimbarea semnaturii
mamidestefan tin pumnii sa fie cum vrei tu.
ankussa imi pare rau ca ai fost tratata asa ..poate chiar ar trebui sa mergi la privatsa treaca cu bine noaptea.
sanzi felicitarivestile sunt mai mult decat bune.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
angelynna82 spune:
Maryb felicitari ptr schimbarea semnaturii
Mamidestefan sa dea DD sa fie cum vrei .
Ankussa imi pare rau, ce fel de sistem au ei acolo???
Sanziana felicitari mamico, vestile sunt bune
Am lucrat cateva ore la calc si am picioarele butuc , ma bag la dus si tv.
Va pe toate
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
ratonelu spune:
semnez si io condica...abia acum....
am fost plecata toata ziua la sora-mea....
oricum...am observat ca nu mi-a simtit prea multa lume lipsa....
am terminat de citit acum tot ce=ati discutat azi....sa mai zic io de greutatea lu bebe al meu?e cel mai mic....cu mult mai mic....decat ceilalti bebei din odiseea noastra.
maine dim ma duc la doctor....si nimeni nu mi-a scos si mie majorete.
off....iar bebe a fost toata ziua super agitat.....si io-s stresata acum...cred ca nu dorm deloc la noapte.
va pup...sper s ava dau vesti bune maine...desi....recunosc....nu am presimtiri f bune.
ramona....ma bucur pt prima ta zi in casa noua....si c anu mai esti bolnava.
somn usor....burticoaselor!
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
sabinel spune:
carla, eu ti-am simtit lipsa
bafta maine la medic, sa vii cu vesti bune de la ficioru` sasha
somn usor la burtici
41+ cu Amalia Stefania
poze
ratonelu spune:
sabinel,multumesc
am vrut sa zic ceva de tinein mesj anterior....dar am zis ca prea te-am sicanat toate zilele astea...si sa nu te superi...ca io, sa stii, chiar glumesc.pup.somn usor.
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
sabinel spune:
nu ma supar deloc ca n-am de ce. fugi la somn, nu mai stresa bebelu` ca maine aveti intalnire. asteptam vesti somn usor si voua
41+ cu Amalia Stefania
poze
Ankussa spune:
Am pierdut mesajul ala luuung pe care l-am scris
Ratonelu` uite pt tine mamica sa nu mai planga ca face rau la bb si el e bine mersic.
Cat despre fetele care m-au intrebat despre sistemul de aici, ce sa zic, fara cuvinte. Am impresia ca vb cu peretii, tot ce spun e "you`ll be fine" si pt o femeie care e pt prima oara mama cuvintele astea nu spun prea multe.
PS tocmai am vazut un filmulete cu niste tanti care nasteau sub apa si mi-a venit sa ma pitesc , sunt nebuni englezii astia ca arata chiar tot. E clar la noapte (daca reusesc sa dorm) sigur o sa am cosmar.
Va pupacesc pe toate si aveti grija de voi si de bb-i.
37+ Vladut
monica_dicut spune:
ratonelu mama te rog io sa termini cu presimtirile astea ca
O sa fie totul bine. Aveti de la mine un ingeras care va veghea asupra voastra a tuturor ca sa fie bine toti bebeii vostri. Ok?
Si uite scot io majoretele
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
khristin spune:
Ankussa, vin si eu si-ti spun fii barbata ....si mie la inceput mi s-a parut mai ciudat sistemul medical de aici, dar in 7 ani am inceput sa ma obisnuiesc cu el . Oricum, fiind la a doua nastere acum, acum 7 ani mai tarziu mi se par profesionisti, incomparabil cu sistemul romanesc in sensul bun al cuvantului. Data viitoare spune-le direct sa-ti ia tensiunea si bataile inimii bebelusului. Nu cred ca te vor refuza. Despre greturi am citit ca la unele femei din pacate mai apar in trimestrul al 3lea.
Andy_p, fetita mea deocadata e tare incantata de fratiorul ei...sa vedem daca isi va mentine entuziasmul dupa. Dar din cum o vad ca reactioneaza cu alti copii mici, se pare ca va fi mamica #2. Tu cand ai termenul?
In alta ordine de idei, azi a fost ultima mea zi la scoala , si colegii m-au surprins cu un baby shower, obicei traditional aici, cadorisindu-ma cu tot felul de lucrusoare, jucarii si carti, unele mai dragute decat altele . Noroc ca m-au ajutat sa le duc la masina, ca la cat erau de multe singura nu ma descurcam. Trebuie sa recunosc ca au fost tare draguti, m-au emotionat .
Monica, avem nevoie de incurajari
Cine e urmatorul bb la rand?
Cristina
le bébé 36w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".