caleidoscop

caleidoscop | Autor: ruscus

Link direct la acest mesaj

este acel tub prin care privesti si se vad imagini frumoase,era jocul meu preferat in copilarie, daca are cineva asa ceva de vandut sau daca l-ati vazut pe undeva va rog sa imi dati de stire
mii de multumiri

"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Am avut si eu asa ceva in copilarie. Mi-a facut si tata unul, chiar mai bun decat cele din comert, pt ca a pus obiecte mai frumoase inauntru. Nu stiu unde se gasesc de cumparat, dar e un proiect foarte interesant de facut cu copiii. Poti sa vezi aici un tutorial video despre cum se construieste:
http://www.lifehacker.com.au/tips/2008/02/22/help_your_kids_build_a_kaleido.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am vazut in Romania la magazinele care vand jucarii pentru copii, am cumparat si eu unul pentru fetita mea dar nu a fost foarte incantata pentru ca era de proasta calitate si ieftin. As fi vrut sa gasesc ceva mai bun (fie si mai scump) dar nu am gasit.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Poti incerca sa cumperi online,eu gasisem mai demult cateva site-uri de jucarii care aveau si asa ceva.
Mi se pare tare dragut link-ul dat de musetto si pare chiar usor de facut.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

super, merci musetto am sa incerc sa fac si eu

"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu i-am luat baietelului meu de undeva de linga Piata Galati si am vazut si in KAufland.

Mergi la inceput