este acel tub prin care privesti si se vad imagini frumoase,era jocul meu preferat in copilarie, daca are cineva asa ceva de vandut sau daca l-ati vazut pe undeva va rog sa imi dati de stire
mii de multumiri
"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara
Am avut si eu asa ceva in copilarie. Mi-a facut si tata unul, chiar mai bun decat cele din comert, pt ca a pus obiecte mai frumoase inauntru. Nu stiu unde se gasesc de cumparat, dar e un proiect foarte interesant de facut cu copiii. Poti sa vezi aici un tutorial video despre cum se construieste:
http://www.lifehacker.com.au/tips/2008/02/22/help_your_kids_build_a_kaleido.html
Am vazut in Romania la magazinele care vand jucarii pentru copii, am cumparat si eu unul pentru fetita mea dar nu a fost foarte incantata pentru ca era de proasta calitate si ieftin. As fi vrut sa gasesc ceva mai bun (fie si mai scump) dar nu am gasit.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
Poti incerca sa cumperi online,eu gasisem mai demult cateva site-uri de jucarii care aveau si asa ceva.
Mi se pare tare dragut link-ul dat de musetto si pare chiar usor de facut.
Corina
super, merci musetto am sa incerc sa fac si eu
"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara
Eu i-am luat baietelului meu de undeva de linga Piata Galati si am vazut si in KAufland.