Pepenasi de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Marina, la tine merge sa intri la pepenasi cu datele din pm? Oi fi eu mai blonda de nu-mi iese?

da capri, am reusit
vezi poate ai activat caps lock si daia nu reusesti...

_

Marina de ANA SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Kamelya, il aveam deja dar nu merge . Tu ai intrat asa cu info din pm?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

am scris pepenasi08 si la parola am scris parola dar fara ghilimele

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gata, am reusit. Dar nu inainte sa scriu niste litere pe care mi le arata pe ecran intr-o casuta mai jos . Nu stiu de ce... Am schimbat si la contul meu de la semnatura, ca sa fie la fel. Dar la iulie.august ramane cum a fost???

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

marina l-am tinut 5 saptamani pt ca s-a desfacut in unele locuri si mi-au pus ca niste copci si mi-au zis sa-l mai tin si sa feresc de umezeala.Superbe pozele e o dulcica Ana
serenity nu stiu cat se mandreste... sa-ti spun faza: acum vreo 5 ani ma tund scurt, da scurt periuta si ma fac gri.Ma duc pana la scoala la baiat cu niste probleme.Vine baiatul a doua zi acasa si-mi spune: Auzi, tu sa nu mai vii la mine la scoala De ce? zic eu Pt ca toti baietii imi zic Bai, da ce mama misto ai Asa ca nu-ti pot spune cat de mandru e
Si eu sper sa se termine totul cu bine.Multumesc si tu sa fii sanatoasa sa ai putere sa-ti cresti piticul si el sa creasca mare si sa-si faca parintii fericiti
ladymina grasunica fetita, a luat chiar f bine in greutate.Noi maine mergem la doctor si vedem cat a luat pitica
Si eu ma gandeam ca se da neindulcit da Raisa nu-l vrea si ma gandeam poate sa-i pun zahar
anaxena bine ai revenit. Cred ca la toate ne-a fost dor
bufi eu zic sa nu te ingrijorezi.Poate nu e bun cantarul.Asteapta sa mergi la doctorsi vezi ce-ti spune.Si apoi poate si pt ca e mai activa.Si a mea e agitata uneori (cam des) da din maini, picioare si se icneste pana se ineaca cu laptic.

caprioara ce patanie cu mama ta, bine ca ai rezolvat-o pana la urma.Multumesc la fel si tie Voi face tot posibilul sa-si continue studiile pt ca altfel e f greu in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

maine facem si noi o lunita si raportam: 170g si 4 cm
tot maine mergem si la chirurg, rezultatul la eco:sold imatur bilateral(pana atunci 2 pampers) si la dermatolog ca iritatia ia proportii

adriana -ici multi

ana bine ai venit

fetelor o intalneala ceva?????????????poate acum ajung si eu ca la gravidute n-am ajuns

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

LA MULTI ANI SARBATORTELOR DE ASTAZI

jjovana ce tare ma bucur ca a iesit bine

biri , diana

michellab si eu zic la fel. sor-mea a luat bonisan 1 an...

ce mamica tanara sa va dea Dumnezeu sanatate! mare, mare raisei!

ceaiul nu trebuie indulcit. poaste cel mult cu glucoza ca sa n u fie chisar 0 caloric. asa ii dadeau in maternitate apa...

anaxena bine ati revenit

capri si ladymina bafta flacailor in noul an!

bai da' rux? no piticoti azi? unde esti moldoveanco?

la noi frig frig. nici nu stiu cum sa fac cu baita ca io nu stiu sa dau drumu la centrala...azi ne-am vazut cu bona

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Cum activez PM?

Mergi la inceput

cRED ca l-am activat. Mai incercati o data, va rog.

Mergi la inceput

Bufi in aceeasi situatie suntem si noi ca tine. Parca sunt surori. Si nici eu nu stiu ce sa ii mai fac. Azi incepem schimbarea laptelui, de la Humana la Milumil.
Nu mai pot sta, voi incerca sa intru maine, asa ca va rog sa incercati sa imi trimiteti din nou PM cu parola. Cred ca am activat.
VA PUP!

Mergi la inceput