Pepenasi de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Laremi Diana se referea ca piticii sunt proaspat sositi nu ca fetele sunt proaspat sosite. Nu la fete s-a referit si eu am avut perioade cu piticii si nu mai lasam nici o poza cu fetele pe net ca sunt multi tampiti si perversi si nici nu stii ce se intampla.
Deci nu te supara ca nu la fetele noi s-a referit ci la piticii proaspat sositi.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Citat:
citat din mesajul lui laremi

citat din mesajul lui Diana Mirela

Poze nu pot sa pun, cel putin momentan. Am si eu piticii mei cu pozele pe net. Mai pleaca, mai vin...acum sunt proaspat sositi, asa ca mai vedem .

Eu sunt una din cele 2 nou venite si ma deranjeaza felul in care ai pus problema... daca din cauza mea nu pui tu poze, eu renunt la a mai folosi acel cont cu poze comune ... sterg acum pozele cu Bumpi meu de acolo si nu mai accesez contul, puteti schimba si parola daca aveti dubii.
Sa nu-ti faci probleme ca nu m-am suparat, nici eu nu sunt adepta afisarii pozelor pe net, de aceea nu le-am pus la semnatura si am vrut sa le pun la comun, unde le vedem doar noi. In fine, asta este.

Draga mea, sper din tot sufletul ca nu vei sterge albumul pepenasului din cauza mea! M-am referit la piticii mei sositi de curand, nu la mamici! Iar, din cate stiu eu, tu esti cu noi inca de la odisee. Nu asta e problema mea, ci una strict personala, pe care am spus-o catorva fete pe messenger.
Nu stiu ce as putea face ca sa ma crezi, ma simt aiurea rau fiindca ai inteles total gresit. Se pare ca nu mi-a ajuns pauza de forum sau oboseala isi spune cuvantul si nu ma pot face inteleasa.

Inchei aici. Oricum internetul depersonalizeaza cuvintele si fiecare intelege ce vrea. Ma gasiti pe messenger, cine vrea id-ul il dau pe PM.

Va pup pe toate!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Eu albumul l-am sters deja da' de suparat nu m-am suparat ... pur si simplu am inteles ca zici de mamicile noi venite si m-am simtit de parca as fi dat buzna undeva unde nu eram bine venita ... data viitoare o sa citesc de 2 ori sa fiu sigura ca nu-mi joaca feste neuronul.

Diana sa nu fugi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

diana multumesc pt cuvintele de incurajare indirecta conteaza foarte mult

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Vad k deja lucrurile iau o intorsatura naspa pe aici...si imi pare rau ...
Pupici la toate....

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bubu si Ari era asa cand era mica Arianna si acuma ii e frica de feon, masina de tuns iarba, aspirator orice face galagie mare.
Ana fa o poza la visini. Tinem pumnii sa iasa bine la botez si asteptam pozele.
Violeta ms.
Mada aha am vazut si eu triumphul intr-un magazin eu as fi luat dublu da nu a vrut a meu asa ca avem techno xt-ul pt Ami si am mai luat unul de www.babystoredirect.co.uk/product_info.php?prod=41179" target="_blank">cosatto disney cu minnie mouse pt Ari era la super oferta la argos numai 25 de lire in loc de 70. E din ala numai cu o clama la spate sa poti sa il lasi putin mai jos da e bun ca daca mergem undeva Ari poate dormi si asa f bine macar nu se plange ca vrea in brate sau ceva daca oboseste.
Cristina da si eu fac gimnastica cu printesele si cu Ari faceam cand era mica da nu dupa ce a papat asta nu e bine da facem dimineata cand ne trezim si inainte de baitza ne antrenam putin.
Michellab ms de aprecieri. Cantitatea de laptic papata difera de la copil la copil de ex pe cutai mea de lapte scrie ca pana la 2 luni 120 dupa 2 luni 180 da Ami are si acuma momente cand papa 180 rade biberonul si uneori se lincioreste in el si papa numai 100 sau 120 deci atata timp cat ia in greutate si e vioaie si happy nu tre sa iti faci pb.
Tiberica cum s ate uitam.
Ella nasol cu vijelia ai grija cu sanul sa il urmaresti atent cateva zile.
Kimmy super am mai auzit cazuri cand au zis mamicile ca e mai bine dupa decat inainte la mine de ex dupa prima nastere a fost ok da nu nemaipomenit acuma e f bine nu ma pot plange.
Mona multi pupici extra speciali ca tu ai fost la odisee de la inceputuri.
Anaco drum bun si speram sa nu fie prea frig.
Bufi esti in listutza mai trebuie cm daca ii stii.
Mina la noi cand se raceste e chiar rece asa ca eu ii dau body cu maneca scurta bluzita si pantalonas si o gecuta subtire cu gluga ori body cu maneca lunga si salopeta sosetele si gecuta. Daca e vant afara sau e prea rece ii pun si paturitza pe picioare.
Ankuta uff aiurea ca a racit o sa treceti cu bine si pe asta sfaturi utile: pueni sub saltea unde doarme cu capusorul un prosopel pus in doua sa stea putin mai ridicat o ajuta sa respire mai usor pune niste ulei mentolat intr-un castron cu apa fierbinte peste si pune-l in camera unde doarme sa miroasa a mentol si sa fie aburii aia de la apa calda si ser fiziologic in nasuc si scos mucisorii cat de des posibil. Sa va faceti bine repede. Noi din pacate cu racelile avem multa experienta de la Arti care pana la un an mereu a fost racita.
Marina ce faine pozele cu floarea. Astept urm. Cu somnul fiecare bebe are ritmul lui eu niciodata nu le trezesc pe niciuna cand le e foame se trezesc ele singurele.
Narcisa . Promit sa nu mai vb de ciuperci. Pupici si sa mai pui poze noi cu mica sirena ca eu abia astept sa va vad si pune poze cu ea si in faimosul carucior.
Biri am zis ca am sa incerc si asa am zis ca ma mai apuc sas mai fac ceva retete din cartea ai care am trimis-o pe mailul comun ca are retete pana la 7 ani pt copii poate poate i-o place vreo ceva.
Anka fai niste poze la printesa in costumatie de balet sa o vedem si noi.
Caprioara spor la shop[ping sa gasiti tot ce aveti nevoie.
Kamelya . Ai pm de la mine.
Tecky spor la pregatiri de botez.
Tiberica o imbraci mai gros si gata.[:D} Legat de lapte si pe cutia mea scrie ca maxim o ora dupa ce e preparat eu am rspectat-o regula asta chiar daca a trebuit sa mai arunc laptele. Ei zic ca dupa o ora deja incep sa se produca diverse bacterii pe acolo.
Carmenela mai fiecare copil are ritmul lui cum ai zis si tu. Atata timp cat e vioaie si e ok nui pb.
Turtu nasol cu catele sper totusi sa rezolvati cumva.
Mada mie imi place aia cu fluturasii.
Laremi f faine pozele. Cum sta el acolo intre perne. Si eu votez tot botezul acuma petrecerea in ro.
Diana pupici super mega extra sepciali si eu sper sa mai scrii si sa iti plece si piticii ca si eu vreau sa vad pozele.
Laremi pune plase pozele la loc si nu va mai suparati asa ca nu e de bine hai sa trecem odata peste toata supararea asta lighten up fetelor.
Eu merg sa ma lighten up cu mai multa curatenie.
Edit am uitat sa va zic ca am psu poze noi cu Arianna la iulie-august.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Laremi de ce-ai sters pozele ca voiam sa vad si io
Bai frate, asta ma enerveaza la scris, nu poti nicicum sa dai nuanta mesajului. Oare n-am putea atasa si o voce ceva?
Serenity noi suntem cu ochisorii. Nici acu nu e trecuta treaba. Am pus la inceput Garasone, apoi Nettacin si acu Tobrex. E mai bine da nu vindecat. Si clar, curatat cu ser cat mai des. TRebuie tinut ochiul curat. Poate ai bafta si trece doar cu ser, daca nu, du-te la dr ca se poate croniciza.
Filip a facut mofturi la tzatza aseara. N-a vrut sa suga Plangea de numa, si asa m-am depresat ca ma gandeam ca nu mai vrea sa pape dar a avut crampe. Noaptea a papat, azi a facut iar figuri dar pana la urma a papat.
Nu mai stiu cine zicea de greutate, Filip a luat doar 500gr in prima luna si apoi a recuperat. Si io ma mai agit cateodata cand vad ca nu ia, sunt zile cand stagneaza dar incerc sa ma conving ca fiecare a re ritmu lui.
Narci velcom bac.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

N-am timp, pt ca am musafiri. Da' am citit in fuga si m-am enervat. Parca sunteti copii de 5 ani, cu fitze si acnee pe fatza:)). Zau! Din cea mai faina odisee, am ajuns cele mai botoase si suparacioase scuteciste! Va rog frumos, chiar va rog! Nu pleaca nimeni, nu se supara nimeni. Haideti sa nu mai fim asa sensibile si sa acordam credit familiei asteia a pepenasilor! Caci in stilul asta ne dezbinam, incet dar sigur. Ca e usor sa-si ia fiecare jucariile si sa plece, greu e sa ramai, sa te explici inca o data si sa o iei de la capat!

Va rog frumos, haideti sa ramanem in continuare aceleasi prietene minunate! Eu chiar va iubesc si va admir pe toate!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

michellab, mersi de sugestia cu procura, asta o sa facem si noi. Voi ati pus apostila pe actul original? Ca mi se pare ciudat ca trebe sa pun apostila pe certificatul de nastere, pina la urma nu-l folosesc doar ca sa obtin actele fetei.

narci, la mine in oras nu merge cu cafea si ciocolata, eu am incercat sa-mi iau certificatul de nastere asta international cind am fost acasa si mi s-a spus ca dureaza doua saptamini. Ori eu nu stateam asa de mult acasa, asa ca atunci am renuntat sa-l mai schimb, nu stiam ce ma asteapta.

Sa stii ca si Mara mea a fost tare miriita azi si tot tati reuseste sa o calmeze. Cred ca fetele noastre simt cind simt mamicile mai agitate si li se transmite starea noastra

laremi, baremi voi aveti actul primit de la spital, noi nu avem absolut nici un act care sa arate ca avem un copil, n-am primit nimic nici macar de la spital. Acuma glumim si zicem ca putem sa o dam, ca si-asa nu exista din punct de vedere oficial

marimar, am vazut c-ai intrebat, n-am scris povestea nasterii, n-am pus nici macar poze, mie imi ia o gramada sa imi intru in ritm din cite vad. Tu cum te descurci cu 3 copilasi? Cum au reactionat fratiorii la vederea lui bebe mircea?

mariana din suedia, esti bine? Sper sa mai intri pe aici si sa ne mai povestesti cum sinteti.
Am tot respectul pentru voi, fetele cu mai multi copilasi, ca reusiti sa va descurcati, nu stiu cum faceti. Eu ma simt asa de obosita, trezitul asta noaptea pentru alaptat ma termina, plus faptul ca doarme tare putin pentru un bebe de virsta ei, nu stiu cum sa facem sa o adormim, ca de plins nu-mi place sa o las sa plinga.

Si tot vroiam sa intreb: de la ce virsta au facut bebelusii vostri program de mincare?
Ca noi avem un program tare haotic, n-avem ore fixe de papat, papam cind cere copila si mami e pregatita. Insa citeodata alaptatul asta dureaza cite o ora, n-apuc sa ma relaxez bine, ca peste 2 ore sint iar la apel si tot asa. Sper sa se mai regleze treaba asta in timp.
Hai ca termin, ca sint complet haotica azi.

Mami de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Pup fetele,
Multumesc fetelor pentru lamuriri, am asteptat cu sufletul la gura sa vad daca se deranjeaza sau apare vreo alergie, ceva dar nimik, ba inca a iesit de 2 ori ! Nu sunt eu de fel foarte panicoasa dar am mai spus-o am astm si imi este teama sa nu se transmita , alergenic , vorbind, la fetita, are ceva bubite de la praf pe fatuca si picioruse dar am luat crema dermo de la mustela si pot sa spun ca e mai bine.
Sper ca mi intelegeti ingrijorarea...

capri tu ai scapat usor cu cumparaturile dar eu in Mall cu fetita mare a trebuit sa -i cumpar 2 bluzite de 39 lei fiecare, adidas nike am pacalit-o la cei de 175, o geaca de la tara de 200 ron si si-a luat si mama, adica eu, o rochita de la zara ieftina de 150 lei ca pe 27 trebuie sa mergem la o nunta.Maine avem rechizitele!Alta distractie.

Fetelor, vreau sa va spun ca atunci cand scrii un mesaj sau citesti si esti grabit, fara intentie se subantelege altceva. Am patit-o si eu acum 2 luni cand m am suparat pe una dintre fete aici la odisee dar si acum imi pare rau.Viata e prea frumoasa sa ne suparam!

V apup pe toate si va doresc cea mai frumoasa noapte alaturi de cei mici!

Mergi la inceput