Pepenasi de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
ariadnabr spune:
narcisa Invitatia e pe picassa pe contul pepenasi08, in folderul meu 
Michellab Stiu ca e bine ca e si san, dar ma oftic pt ca la Sonia nu am avut probleme cu alaptatul, ba chiar am vrut eu sa renunt si ea nu...
Acuma cu ceaiuri, lichide si alte bazaconii si tot nu e...
Stiu si ca bebei vor fi ok si cu formula, dar asa mi-era de drag cand imi adormea Sonia la san, asa de mult mi-am dorit sa o pot alapta si pe Julia macar pana la 6 luni...
si cand vad ca nu o sa se poata...
Mai sunt doua variante de invitatie dar sunt variatiuni pe aceeasi tema. 

Sun Multumesc pt suport si incurajari 

Mada Super dulce faza
Ieri Sonia ii explica Juliei cum se pune un DBD (DVD) on
Suna cam asa dialogul "see julia, you press this, then you press this and there you go!!" 

Dana81 multumesc de sugestie, am schimbat la una din ele, parca e mai frumos 

Turturica O solutie e sa ii dati mamei tale/lui imputernicire notariala sa ceara in numele vostru certificatele de nastere. Daca nu ma insel consulatul/ambasada romaniei poate elibera astfel de imputerniciri. 

Bufi Bine ai venit 
Apropos de lapte, din cate stiu eu e bun dupa 2 ore de stat la temp camerei. Probabil daca e foarte cald o sa se acreasca.
Noi am papat si acum san, vad ca e multumita desi nu a golit decat un san...zau ca ma baga in ceata rau de tot copilu' asta!
Tre sa ajung azi sa caut pompa ca ce am gasit aseara era mult prea scump!! Am adaugat si variatiunile de invitatie pe pepenasi08...![]()
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
laremi spune:
Am pus poze cu Bumpi la pepenasi, asta dupa ce m-am indragostit iremediabil de toti pepenasii ... eu zic sa mai facem o tura, ca facem copii frumosi ![]()
Raportam ca de azi am trecut la marimea M la scutece, ca in S nu ne mai incapea fundul. ![]()
Va multumesc de raspunsurile cu regurgitarea, se pare ca al meu bebe are ceva mai serios, ca nu trece cu tinut pe umar sau pe burtica dupa masa ... doc mi-a dat picaturi sa-i dau inainte si dupa masa, am inceput sa ii dau de azi. Sper sa se rezolve, ca regurgiteaza tare mult si mai miroase si rau, a lapte stricat.
Referitor la mancat, al meu are zile cand papa 120-150 ml la 4-5 ore si zile cu 30 ml din ora in ora. Doc zice ca ambele variante sunt normale.
Cat despre dormit, Bumpi doarme 7-8 ore pe noapte din prima zi ... la inceput ma mai chinuiam eu sa-l trezesc ca mai speram sa il alaptez ... deci mie mi se pare normal sa doarma asa mult.
Carmenela aici e o crema pentru sfarcuri care nu dauneaza la bebei si are efectul pe care il vrei tu (hidrateaza in profunzime), aici se gaseste sub denumirea de Nip care dar este vorba de lanolina 100% USP modificata, intreaba poate e si in Romania.
Ladymina eu spal hainute de bebe la 2 zile cu masina pe jumate incarcata, mi se pare mai simplu asa.
Sun, cum sa ne incarci tocmai tu, care mereu ai o vorba buna pentru fiecare? Eu sunt convinsa ca Thea va fi bine, nu are cum sa fie altfel 
turturica, nici eu nu am acte pentru Alex, decat certificatul de nastere provizoriu dat de la spital. Si cum in India nici nu se considera asa importante, o sa am acte cand le obtin pe alea romanesti de la consulat.
laremi spune:
Ca tot veni vorba de botez, ma tot gandesc ce sa fac: eu as vrea sa il botez in Romania, cu slujba in limba romana si sa participe si familia. Problema e ca acasa ajung la anul si parca nu as lasa copilul atat de mult nebotezat. Aici il pot boteza la Biserica Ortodoxa Greaca (singura biserica ortodoxa de aici) cu slujba in bengali si cu cele 4-5 romance de aici pe post de invitati. Singurul avantaj e ca il pot boteza acum, nu la un an. Voi cum ati proceda?
maitreyi spune:
laremi poti face Botezul acolo si petrecerea la anu' in tara.
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
michellab spune:
maitreyi scuze daca te-am suparat cu cele afirmate, nu zic ca nu ai patit ci doar mi-am spus parerea
Nan1transit folosesc si poate ca intr-adevar depinde si de marca
narcisa mie mi-au trebuit aici certificatele de nastere si casatorie de uz international cu apostila de la Haga si a trebuit sa fac procura si pt eliberarea certificatelor si pt punerea apostilei.La GL e un birou in cadrul primariei unde se pune apostila.Nu trebuie mers la notar.Doar pt cazierul judiciar a trebuit mers la tribunal pt autentificare.A incercat mama cu o ciocolata la dna de la starea civila dar ia spus ca-i trebuie procura la dosar.Poate ca la turturica in oras sunt dnele mai dragute sii ii da fara procura, merita incercat
Cearta a fost una banala, al meu a intarziat la ora de sport, a stat pe afara cu o fata, colegul l-a vazut si cand a intrebat prof unde e Cristian baiatul a spus ca l-a vazut afara.Cris cand s-a dus la ora a spus ca a intarziat acasa si prof i-a spus ca minte si ca a fost afara.Cand Cris l-a intrebat pe coleg de ce l-a parat copilul i-a spus ca trebuie sa-si faca proful o parere corecta despre ce fel sunt romanii.Al meu i-a replicat ca sa-si faca timp sa-l cunoasca (fiind un nou coleg) si apoi sa faca afirmatii, schimbul de replici a continuat pana cand al meu scos din pepeni ia dat un pumn.Si cum al meu baiat are 1,90 si 110kg a fost suficient sa-i rupa maxilarul.Oricum nu-i gasesc nici o scuza baiatului meu, indiferent de situatie nu ar fi trebuit sa dea in el.Si una peste alta am discutat cu cineva si mi-a zis sa zic merci daca scap cu 10000€ plata spitalizarii copilului.Plus ca voi primi si o amenda sanatoasa de la politie si ma astept ca si parintii sa ma dea in judecata pt despagubiri.Eu asta as face in locul lor.
ariadnabr te inteleg
sa treaca supararea la fata.Dulce rau Sonia.Mie cel mai mult imi place prima
laremi sunt de aceeasi parere cu maitreyi faci acum botezul si la anul petrecerea.Nici eu nu l-as tine atat timp nebotezat
maitreyi spune:
nu m-am suparat michellab. poate am articulat unele cuvinte da' eu nu ma supar
of si adolescentii astia...ofof...imi pare rau de faza cu fecioru'...
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Dianami spune:
Salutare! ![]()
N-am disparut, dragelor. Dar am avut o saptamana mai ciudata. A inceput in ziua botezului cand am fost sfatuita, fara drept de apel, sa intarc copilul si sa-i dau lapte de vaca, pt. ca asa se facea pe vremuri. Asta a zis soacra. Iar mama, cot la cot, zici ca erau vorbite...ca sa-ncep diversificarea, sa nu fac prostii ca la Iulia, adica ce-i aia sa nu-i dau ceai si suc si mancare pana la 6 luni.
Mi-am facut mii de nervi de suparare, o tineau una si buna pe-a lor, degeaba incercam sa explic ca...evoluam.
Ca la 3 luni nu mai e laptele gras si de-aia trebuie de vaca. Nu mai conteaza ca Andrei a luat 3200 g in 2 luni, alaptat exclusiv...NU am cu cine sa ma inteleg.
In fine. Din cazua stresului era sa-mi pierd lapticul, 2 zile a fost mai rau ca la pusee, bebe la san tot timpul, ceaiuri, Galactogil, am gasit si fenugreek. Am rezolvat si e totul bine acum.
Ieri mi-a venit si menstruatia, dupa aproape 1 an. Sangerare mare, cu ameteli, mi-am revenit cu vreo 2 cafele din hipotensiune. Am dublat doza de fier si iau si Elevit de astazi, e mult mai bine decat ieri. Noroc ca aveam stoc de absorbante mari de la nastere, se duce si unul pe ora.
Despre botez: a fost f. frumos. Bebe cuminte, a chitait un pic dupa ce a fost bagat in apica, dar apoi a zambit la toata lumea. A stat cu noi la petrecere, in carucior. Baita am facut-o in aceeasi seara, apoi l-am luat in brate in pozitia avion, ii place tare mult, si...a adormit asa
, spre hazul tuturor.
Am avut vreo 65 de persoane, 2 familii n-au reusit sa ajunga, desi confirmasera. Le-am facut surpriza cu marturiile. ![]()
Iulia a fost o micuta printesa, nu a stat o clipa locului si a primit cateva palme de la un baietel mai violent.
Poze nu pot sa pun, cel putin momentan. Am si eu piticii mei cu pozele pe net. Mai pleaca, mai vin...acum sunt proaspat sositi, asa ca mai vedem
.
Nu am citit tot din urma, acum 2 seri am vrut sa intru si am vazut ce s-a intamplat. Mie imi sunteti tare dragi si m-am simtit avizata de Danangie, desi nu mi-a pomenit numele...eu am deschis scutecele dar am ezitat f f mult si am facut-o cu strangere de inima. Tocmai fiindca imi doream sa apara Dana sa faca ea primul capitol. In fine, nu insist asupra problemei dar mi-a ramas o urma in suflet.
Nici eu nu raspund tuturor, nici mie nu mi se raspunde mereu. E normal, e un forum unde fiecare scrie in masura timpului liber. De multe ori citesc si-atat. Eu sper totusi sa ramanem unite. Pe masura ce trece timpul vom fi tot mai ocupate, incep serviciile...daca acum dati refresh la pagina si gasiti mai mereu mesaje noi, peste 1-2 ani veti vedea ca nu se mai scrie cu zilele. Sper sa ma insel totusi. ![]()
Trebuie sa iesim o fuga la plimbare, chiar daca sta sa ploua. Apoi recuperez ce ati mai scris.
Vreau sa mai urez bun venit fetelor noi, sper sa va simtiti bine la noi! 
A, si ceva pt. Maitreyi...ma bucur mult ca nu renunti la 1 an de scoala. Eu am nascut-o pe Iulia intre anul 4 si 5, exact ca tine. A fost tare greu anul 5, noi nu avem pe nimeni aici (si nici nu mi-as dori
). Insa programul sotului i-a permis sa stea cu Iulia cat mergeam eu la l.p.-uri si stagii. Cursurile le luam de la colege. Alaptam, lasam si un biberon cu lapte muls si fugeam la spital. Anul acela m-am dus doar la ce era obligatoriu cu prezenta. Si a trecut cu bine
.
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Caprioara spune:
Fetili, am revenit.
la toata lumea.
Diana M, bine ai revenit
! Ne-ai lipsit! Sper sa treaca piticii cu pozele, ca io vreau sa va vaz la botez
. Cu mamele si soacrele cu idei putine da fixe te inteleg asa de bine
. Bine ca ai depasit momentul cu lipsa laptelui si a iesit frumos botezul. Multi
.
Mina, maaare dreptate ai cu hainele scumpe. Noi am reusit de am luat din piata de la Obor pantofi negri (nu din piele) cu 35 ron, trening bumbac 3 piese chinezesc (hanorac, bluza si pantalon) 45 ron, camasa bleo maneca scurta 20 ron, sosete cu 2 ron perechea. Nimic de firma sau de fitza si tot am cheltuit peste milion. Uniforma comandata la scoala (obligatoriu) a fost 90 ron, formata din pantalon, vesta si cravata, si i-am mai luat cateva camasi cu maneca lunga si scurta inainte, cu 20-30 bucata. Urmeaza ghiozdanul si rechizitele
. A, si maine 2 buchete frumoase de flori pentru invatatoare si directoare - probabil scumpe, ca preturile la flori cresc ametitor cand vine prima zi de scoala.
Fug, ca-s obosita rau si poate prind o ora de somn.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
laremi spune:
citat din mesajul lui Diana Mirela
Poze nu pot sa pun, cel putin momentan. Am si eu piticii mei cu pozele pe net. Mai pleaca, mai vin...acum sunt proaspat sositi, asa ca mai vedem
.
Eu sunt una din cele 2 nou venite si ma deranjeaza felul in care ai pus problema... daca din cauza mea nu pui tu poze, eu renunt la a mai folosi acel cont cu poze comune ... sterg acum pozele cu Bumpi meu de acolo si nu mai accesez contul, puteti schimba si parola daca aveti dubii.
Sa nu-ti faci probleme ca nu m-am suparat, nici eu nu sunt adepta afisarii pozelor pe net, de aceea nu le-am pus la semnatura si am vrut sa le pun la comun, unde le vedem doar noi. In fine, asta este.