@ construit CASA! (12)
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:
Multumesc Pasa..vad ac restul au disparut cu totii...sint la construit!
Dar dolarii au disparut complet din ecuatie?..noi asa avem economiile.
valentinag spune:
Pasa,de unde ai luat panourile solare,cate ai si 3000 au fost cu instalatie cu tot,boiler,etc?LA o casa de 150m banuiesc ca dau mai putin pe panouri!
Vream si noi asa ceva,pentru vara si chiar si iarna la o adica!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
adrianafedorca spune:
ma intereseaza si pe mine panourile solare
imi poti spune (si pe privat) firma de unde le-ai luat , tot ei le-au montat? cate panouri ai, eu am o casa cam 200 mp utili si ma bate gandul sa pun panouri solare...in astia 3000 e intra tot(panouri, montaj...tot tot?) de cand le ai ? esti multumit de ele? incalzesti casa cu ele apa calda...??? vreau si eu cat mai multe detalii plizzzz
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 7+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pasa spune:
Da, fetelor, suntem foarte multumiti de panourile solare! Merita fiecare banut!
Acum, parca nici nu-mi imaginez o casa fara panouri solare!
Noi avem 2 panouri, caci casa e destul de mare si mai avem musafiri, mai vin parintii in vizita...
Ne-am luat panori din cele care arata ca niste veluxuri care se monteaza pe acoperis, caci sunt mai multe modele de panouri.
In astia 3000 au intrat cele 2 panouri si montajul. Boilerul il aveam dinainte, de cand am achizitionat centrala.
Le-am luat de la o firma din Eforie, care are si reprezentanta aici in Bucuresti. Se cheama "facproductie" sau ceva de genul asta. Puteti da cautare de google. Sunt foarte seriosi.
Acum am inteles ca celor care vor sa-si puna panouri solare, le deconteaza statul nu stiu cat la suta!!! Interesati-va ca nu stiu detalii.
Tot ce pot sa va spun e ca sunt exceptionale, vara aveti apa fierbinte (40-60 de grade) fara nici un cost, de la soare! :)
valentinag spune:
Pasa,o sa caut firma!Da,acum se implemeteaza sistemul,cica or sa suporte cam 90% din costuri,dar asta numai daca facu cu firme agreate de ei,care abia acum se incscriu...ma rog,mai dureaza ceva timp!
Mathilda,depinde de care scara vrei,de lem,de care lemn?cu mana curenta de lemn,de inox,doar cu trepte sau si contratrepte,sunt multe chichite!Stiu ca vecina mea si-a facut scara de lemn,de stejar,suberba a iesit si a dat vreo 5000E cu totul pe ea,asta acum 1 an jumate cred!Depinde si cat e de mare...
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mathilda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Pasa,o sa caut firma!Da,acum se implemeteaza sistemul,cica or sa suporte cam 90% din costuri,dar asta numai daca facu cu firme agreate de ei,care abia acum se incscriu...ma rog,mai dureaza ceva timp! Mathilda,depinde de care scara vrei,de lem,de care lemn?cu mana curenta de lemn,de inox,doar cu trepte sau si contratrepte,sunt multe chichite!Stiu ca vecina mea si-a facut scara de lemn,de stejar,suberba a iesit si a dat vreo 5000E cu totul pe ea,asta acum 1 an jumate cred!Depinde si cat e de mare... "La vita e bella" De mancare Dulciuri Din gradina mea valentinag, ce inseamna contratreapta? pai de lemn. mi-a spus mama ca a gasit ceva dragut la 24 mil si eu i-am spus ca e f scumpa. |
merci mult de raspuns
Rufus spune:
citat din mesajul lui kim222 Dar dolarii au disparut complet din ecuatie?..noi asa avem economiile. |
Moneda preferata este leul. Unii accepta (neoficial) euro, au unele plati in aceasta moneda. Dolarul a fost schimbat de cand euro a schimbat raportul (adica a crescut peste valoarea dolarului) si toata lumea s-a europenizat: preturile si-au pastrat ordinul de marime, dar s-a schimbat moneda. Avantaj: vanzatorii.
Eu caut acoperisuri si ferestre...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Amonar spune:
citat din mesajul lui valentinag Pasa,o sa caut firma!Da,acum se implemeteaza sistemul,cica or sa suporte cam 90% din costuri,dar asta numai daca facu cu firme agreate de ei,care abia acum se incscriu...ma rog,mai dureaza ceva timp! Mathilda,depinde de care scara vrei,de lem,de care lemn?cu mana curenta de lemn,de inox,doar cu trepte sau si contratrepte,sunt multe chichite!Stiu ca vecina mea si-a facut scara de lemn,de stejar,suberba a iesit si a dat vreo 5000E cu totul pe ea,asta acum 1 an jumate cred!Depinde si cat e de mare... "La vita e bella" De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Vai rau imi pare ca nu mi-am facut scara in Romania!!! Ne-am gandit ca logistica e prea complicata pt a aduce o scara interioara din Romania. Dar la banii astia sigur s-ar fi meritat. Problema e ca noi avem o scara rotunda si cica e mai scumpa....Aici ne costa la primul pret 25000 euro....
kim222 spune:
Rufus ,inteles! Merci si spor la acoperis...
Panourile solare deja am hotarit ca vom pune, sa vedem cind intra in vigoare noua lege..