INSEMINARE (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Gata,
Am fost la monitorizare si azi mi-a zis ca am un folicul foarte frumos pe ov.st. de 18.7,endometru7.8, mi-a dat sa fac pregnyl deseara la 22.00 si vineri la ora 9.00 sa ma prezint impreuna cu sotul pt.inseminare.
Sper ca luna asta sa vina bb si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tusce

Gata,
Am fost la monitorizare si azi mi-a zis ca am un folicul foarte frumos pe ov.st. de 18.7,endometru7.8, mi-a dat sa fac pregnyl deseara la 22.00 si vineri la ora 9.00 sa ma prezint impreuna cu sotul pt.inseminare. AI VALORI F BUNE ! PANA IN MOMENTUL INSEMINARII , O SA MAI CREASCA SI FOLICULUL , SI ENDOMETRU . BAFTA !!
Sper ca luna asta sa vina bb si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetele, saptamana viitoare urmeaza sa fac inseminare la Giulesti.
Are cineva idee cam cat costa asa ceva?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Nu va suparati prea tare pe mine daca nu postez unde trebuie...de 2 ani stau pe tusa si ma uit la mesajele voastre..e timpul sa va impartasesc si experienta mea.

Mergi la inceput

Se pare ca am nimerit...a.i. o sa continui.
Am aproape 30 de ani, incerc sa raman gravida de cand aveam 28 de ani.Am la activ 6 inseminari (3 pe ciclu natural..din care a doua reusita (10 mil spermatozoizi),dar pe care am pierdut-o la 6 saptamani...am avut o raceala teribila atunci cand am pierdut-o, febra f mare etc...)
Inainte sa incep inseminarile,timp de vreun an de zile am incercat natural.Am facut doar eu analize si toate erau ok, ovulatie am, nici vb de ovare polichistice, am facut si hsg...toate bune pana aici. Acum un an a facut si sotul spermograma...oligoastenospermie...Spre surprinderea noastra si a dr. la care sunt acum...situatia s-a remediat fara niciun tratament, a.i. la ultimele 3 inseminari sotul a avut peste 50 mil mobili la fiecare inseminare.
Ultima inseminare a fost...evident...nereusita...tocmai mi-a venit CM.
Vin alaturi de voi in speranta ca asteptarea va fi ceva mai usoara, avandu-va aproape.
Mai sunt multe de spus despre inseminarile mele...le luam pe rand...abia astept sa ne impartasim cat mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Simona , eu am 5 IA la activ , si se pare ca s-a prins bb acum .
Daca vrei sa schimbam pareri si impresii , putem vorbi pe mess , daca lasi ID-ul .
activeaza-ti si pm aici , ca o sa ai nevoie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li69 spune:

salut
am si eu 2 inseminari la activ, ambele pe ciclu natural, si cred ca o sa ma pregatesc pentru a treiaasta e... am facut pauza de 2 luni pt. ca nu mai aveam bani, si nici sperante, dar tot citind pe forum ca mai sunt si cazuri fericite parca prind curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Simona,faptul ca ai facut IA pe ciclu natural si s-a prins,e mare minune!Asta ne da speranta si noua,celor care nu reusim...Cine ti-a facut aceasta IA si unde?
Eu sunt in z24 de la a doua IA si am test negativ...Sunt deprimata si dezorientata,nu stiu ce sa mai fac...

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Anaconda2, felicitari din tot sufletul, sa dea DD sa tina si sa ai o sarcina cat mai usoara. Un mic sfat...daca nu ai vb deja cu medicul tau legat de medicatie pentru sustinerea sarcinii (utrogestan, duphaston etc), fa-o cat mai urgent...La mine pierderea sarcinii in martie anul asta a fost mai degraba un mare ghinion...la prima inseminare doctora mi-a zis de utrogestan 2 dim. si 2 seara intravaginal...la a doua inseminare, cand s-a si prins, nu mi-a mai spus, eu am crezut ca nu trebuie...si n-am mai luat. Asta probabil a fost unul din motivele avortului spontan...utrogestanul mi-ar fi dat o sansa in plus sa pastrez sarcina, chiar daca am avut febra mare. Oricum, ce-a fost a fost...Am o rugaminte la tine, initiaza-ma putin in activarea PM-ului si in alte chestii utile pe care ar trebui sa le stiu..nu prea am rabdare sa le iau la butonat. De asemenea mi se pare o idee buna sa conversam pe mess, mai ales ca eu nu vorbesc cu nimeni despre lucrurile astea decat cu sotul meu...el nu vrea sa stie nimeni de aceste probleme, pt ca altii nu ar intelege. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Aerlilian, si eu am zis ca e o minune ca s-a prins sarcina pe ciclu natural. Trebuie sa mentionez ca in decembrie am facut HSG, iar in februarie am ramas...unii spun ca esti fertila cateva luni dupa HSG...nu stiu daca de asta am ramas, dar ar putea fi o posibilitate.
Eu toate inseminarile le-am facut cu dna Gherasie la Med New Life. Nu stiu daca pot sa dau preturi aici...dupa ce invat sa-ti trimit mesaj personal...iti spun tot
Acum frica mea cea mai mare...fiindca nu se mai prinde bebe...e ca mi s-a infudat vreo trompa dupa pierderea sarcinii. Am luat tratament antibiotic, insa doctora mi-a dat si sa beau niste fiole groaznice...si am baut doar 2 din 5. Da DD sa nu fie asta...o alta banuiala de-a mea e ca nu prea ne-am sincronizat cu inseminarile. Doctora mea nu-mi facea eco inainte de inseminare, dar la ultimele 2 i-am cerut eu, pt ca am impresia ca ovulez destul de repede dupa pregnyl..max 24 de ore, a.i. cel putin la ultimele 2 ovulasem deja cand m-a inseminat. Din ce am citit pe zecile de site-uri (mai ales straine)...asta nu prea e bine...sperma ar trebui sa astepte ovulul pt sanse mai mari. Si inca o chestie...doctora mea nu mi-a dat niciodata sa fac analize hormonale...doar la prima inseminare am facut LH-ul...a fost ok, dar atat...ti se pare normal? Mai am cateva curiozitati legate de stimulari, pe care as vrea sa le dezbatem, dar cred ca ar fi cazul sa vb si cu tine pe mess...altfel ma da administratorul afara la cat scriu.

Mergi la inceput