harnicelor
!!! feliciari fetelor pt rezultatele bune!
eu iarasi m-am trezit cu noaptea in cap si ne-am si culcat tarziu de tot aseara. tati a fost un pic amarat ca nu a simtit-o pe bb si ii venea sa planga ca eu punea paie pe foc ca nu misca cand vine el ca nu ii place de el...si ma credea?!?
pana la un moment dat,cand i=a zis el ceva ca a inceput a mea sa faca niste tumbe in burtica ca la circ

cris si eu sunt in aceiasi situatie, acum cand e in burttica ma simt bine ,o iubesc mult,nu am emotii,dar cand ma gandesc ca o sa mi-o puna astia in brate si catre casa cu voi
nu o sa stiu ce sa fac cu ea! dar ma mai gandesc si ca nu sunt prima care are un copil,va mai stresez si pe voi si cred ca ma voi descurca!
azi mergem la eco morfo,am emotii. sper sa fie totul bine!
si mi-ati facut o pofta de numai cu mancare. si eu am avut un sf de sapt
,am facut sambata o tarat de ciuperci de care nu prea ama vut partea.
al meu nici nu vrea sa auda
....dupa ce ca imi vad corpul ca mi se modifica de numa(eu eram tare slaba
)...se mai si feresre imi trec toate kkturile prin cap

20S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
lisa - stiu si eu gandurile alea cum ca s-ar feri... crezi ca mie nu mi-au trecut prin cap?
23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
eu zic sa va relaxati si sa nu va mai faceti ganduri aiurea!! Doar sunt si ei (a se citi barbatii din dotare) niste omuleti cu temerile lor, exact cum suntem si noi!! Doar copilu nu l-ati facut singurele!!
O sa treaca si perioada asta si sa vezi dupa aia trai!! :)) (eu asa ma alin dupa ce visez sexy :))) )
23+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)