Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (188)
Raspunsuri - Pagina 9
danuta36 spune:
La multi ani Sim!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita,sa te bucuri alaturi de sot si Stefanut!
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Palicari!! repede! ai mobilul ei? (eu as spune sa-l pui la san ca sa te vindeci rapid, dar pe mine nu ma asculta oricum nimeni Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

esti o dulce!!
melaniatud spune:
Erina esti prea frumoasa!!!Ca tot voi fi si eu nasa in oct da-mi o sugestie de unde sa achizitionez o rochie frumoasa …nu-s de a casei si nu vreau sa bajbai in Iasi prea mult dupa magazine de specialitate
Carpatina misto senzatia cand te musca Ioana de nas nu? Si eu o experimentez zilnic..Tudor asa ma iubeste cand ii fac pe plac.Nasucul Ioanei e de milioane!!
Roxana_G spune:
1. Roxana + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad
11 Prisi
12 Gabitz + tati + 1 copil mare
13 Cecilia
14 Betty + tati
15 Erina + tati
16 Bee + tati + 1 copil mare
17 Maria
18 Alina
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Total: 28 adulti, 6 nazdravani, 19 dulceturi si papanasi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
danielle02 spune:
LA MULTNI ANISORI!!! puiuta Ana 
LA MULTI ANISORI!!! puiuta Natalia-Ioana 
LA MULTI ANI!!! simona 
LA MULTI ANI!!! dantje 
pozici
danielle
de Ebonee(02/10/2007)
greyeras spune:

Natalia - Ioana 

Ana 

Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Am reusit sa termin treaba prin casa si profit ca doarme mica terorista. Am avut de recuperat cu treaba pt ca am fost plecati la tara de iercuri pana aseara, mai am de calcat dar nu am nici un chef.
Am vazut listuta pt intalnire si confirmam si noi prezenta insotite de tati. Sper sa poata ajunge si el, daca nu oricum noi venim sigur.
greyeras spune:
Am citit si eu putin din urma referitor la petrecere si mie mi se pare ora cam nepotrivita, Adelina mea doarme de la 12 - 12:30 pana la 15 asa ca o sa fie exact in perioada ei de somn si decat sa vin cu ea maraita si sa doarma acolo parca...... Era mai bine mai dupa amiaza cand sunt obisnuiti cu iesitul afara la joaca. Nu stiu zic si eu, parerea mea...
Cat despre suma si tombola mi se pare ok.