Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (188)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitz78 spune:
neatza.
la multi ani Natalia si Ana!sa cresteti mari,sanatoase,frumoase si sa fiti fericite!

la multi ani Sim si Dantje!sanatate, fericire si belsug!

carpatina - ce-am vazut eu acolo?
pupici pe palarie!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Gabriela77 spune:
La Multi Ani Simona!!! Sa fii fericita si sanatoasa!
La Multi Ani, Dantje!!
La Multi Ani, Natalia si Ana!!!
Carpatina, nu credeam, sincer ca ai uitat, prea ascutit ai spiritul de observatie....hehehehe...stiam eu ca ne lovesti cand nu ne asteptam...Si chiar ne-ai lovit cu frumusetea ta de fata!!! Adorabila, sa stii!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ANDREEA11 spune:
LA MULTI ANI, sarbatoritilor! Sunt prinsa pana peste cap cu raportul meu de cercetare, plus niste probleme familiale, asa ca nu am prea mai avut timp sa intru. Sunt datoare cu niste poze
, insa nu am timp sa le descarc.
Vrem si noi la petrecere, insa lucrarea merge f greu si s-ar putea ca atunci sa fiu pe ultima suta de metri, stiti cum e ,,porcul se ingrasa la Craciun". Sa-mi ziceti si mie cand e ultima zi de inscriere pt mega evenimetul asta, cum se face cu banii. Pupici.
Roxana_G spune:
Neata. Ce vreme urataaaaaa...Abia astept sa plece Alex cu tati la film sa il culc si pe Bubu si sa trag si eu la aghioase.
Sa incepem cu urarile:
Natalia 
Ana 
Sa cresteti mari, sanatoase, voioase si norocoase!
Sim 
Dantje 
Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!
Continuam cu
dulci penru Ioana cea frumusica si cocheta!
Carpatina, cum a mai mers cu cresa? Ieri?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Legat de intalnire, inca suntem liberi la sugestii si propuneri. Pana una alta varianta ramasa la acest moment este Casuta cu povesti, ora 12.30.
Legat de imbolnaviri, cred ca un risc exista oricum. Chiar si pana acum au fost bebelusi bolnavi fara sa fie dusi la locuri de joaca, in colectivitate si fara sa aiba frati mai mari. In plus, o adunare asa mare este oricum un risc, fara sa mai conteze cine a fost inaintea noastra acolo. Eu personal imi asum acest risc, dar sper sa nu avem astfel de surprize dupa intalnire.
Pentru Andreea11 si oricare din fetele doritoare de petrecere, precizez ca lista nu este exclusiva. Va puteti hotara si atunci pe loc sa participati, sunteti oricand binevenite. Rolul listei a fost sa putem estima numarul de persoane pentru alegerea locatiei, pentru rezervare si pentru stabilirea cantitatii de mancare si a dimensiunilor tortului.
Reamintesc posibilitatea participarii la tombola si pentru cei care nu sunt din Bucuresti. Pana acum s-au anuntat Carpatina, Yaia si Myral. Intrucat nu am primit PM in acest sens, este posibil sa fii scapat mesajele voastre de la topic. Va rog sa imi reamintiti si sa nu va suparati.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alinkav spune:
NATALIA, ANA 
Daca ne primiti si pe noi la party, am veni cu mare placere sa va cunoastem!![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
cecilia L spune:
O intrebare urgenta: de vreo 2-3 zile ma doare sanul stang(cel preferat de Cristi), am 10 zile de cand nu mai alaptez, ce fac? sau la ce medic sa ma adresez?
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Sabina spune:
Palicari!! repede! ai mobilul ei?
(eu as spune sa-l pui la san ca sa te vindeci rapid, dar pe mine nu ma asculta oricum nimeni
)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
La multi ani mamicile Sim si Dantje! Va imbratisez cu mult drag, sa aveti o zi minunata!
Sim, sper ca te vor rasfata baietii azi:)
Dantje, s-aveti un party de vis, pupa tulmondu:)
natalia, sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa, ca de frumoasa...esti superba !

la multi ani Ana cu bucurie si iubire.
carpatina, e delicioasa ioana ta! un
mare de la mine si sofia.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo