Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (188)
Raspunsuri - Pagina 7
sim_stoian spune:
Ma retrag, am de cautat ceva pe net despre cerintele SOX. Noapte buna si we placut!
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
E posibila reactie la vaccin a doua zi? va intreb asta deoarece azi dupaamiaza Cristi a facut febra 38,5 nu e mult dar totusi.....i-am pus un supozitor paracetamol si acum e ok....ma gandesc de la ce sa fie.....
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L E posibila reactie la vaccin a doua zi? va intreb asta deoarece azi dupaamiaza Cristi a facut febra 38,5 nu e mult dar totusi.....i-am pus un supozitor paracetamol si acum e ok....ma gandesc de la ce sa fie..... Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007) poze |
Tudor a facut la 6 luni exact a doua zi putina febra si apoi vreo 4 a mancat f f prost
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Alinus iata link la ultimele poze: http://www.flickr.com/photos/24073665@N07/ Sanatate sotului, sa il externeze luni. |
Vad ca a invatat fetita ca apa plata face bine la ten
Superba locatia, intr-una din poze se vedea Releul de pe Bucium, iar in alta poze cineva isi pusese pe balcon balerinii sub picioarele scaunului, probabil la adapost de vant.

Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
carpatina spune:
La multi ani Sim! 
La multi ani Dantje! 
Toate dorintele sa vi se implineasca! Sa va bucurati si sa ne bucurati
p.s. Prima sacosa la fiecare rand!!!!!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Natalia Ioana de mami toma_lly! 
Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii si prietenii!
p.s. Sacosa mea si aici! ![]()
La multi ani Ana de mami anamica!
=====================
carpatina spune:
Hai ca mi-am "marcat" teritoriul cu sacosele .. ![]()
Uite si niste poze cu Ioana.. unele mai vechi, altele recente...
http://picasaweb.google.com/carpatina.be/Ioana#
Gabriella... juma' de cerere am indeplinit (asta cu aratat-ul).. mai am jumatea cu povestitul -saptamana viitoare... (asa-i ca ai crezut ca nu te-aud cand ma tot intrebai de Ioana?
) 
p.s. Yaia.. si pe tine te-am auzit ![]()
=====================
Roxali spune:
La multi ani dulcetici Natalie Ioana si Ana!
La multi ani Dantje si Sim!
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Mai Sabinelule, tocmai tu cu frica in san...pai copii se pot imbolnavi si de la cineva din grup...adica de la vreun "purtator"
sanatos...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze