Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (188)
Raspunsuri - Pagina 15
alehiam spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi! Sa cresteti mari, fericiti si sa sa va fie viata plina de realizari!
Carpatina frumos trandafiras... si vad ca si ea e incantata de jocul cu carligele si sa traga pisica de coada ![]()
Cecilia frumos tunsulici. ma intreb cum o sa arate si blondul meu tuns
.
Sper sa nu fie nici o problema cu Cristi. Acum chiar ca trebuie sa afli de care meningita e. Iar febra de la vaccin poate sa faca in primele 3 zile de dupa vaccin. Daca ar fi avut mai multe zile febra la rand si care nu scadea asa usor te poti gandi la altceva.
Kriss felicitari Alessiei pentru primi pasi!
melania si eu sunt fan Alice: tortul de la cununie, tortul de la nunta si acum tortul de la 1 an la ei l-am facut. Si tortul fantezie e delicios daca va place cu ciocolata.
Dantje ce pletoasa dulce ai!
Cu petrecerea: ca ora imi convine dimineata... Ca chiar daca scapa ora de somn, rezista daca are ce sa faca. Iar pana in octombrie si-l mai schimba de cateva ori... daca nu cumva trece doar la un somn pe zi. Ca si locatie, mi-ar conveni mai mult casuta ca e un pic mai aproape de noi...
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
ursuletul dansator
Yaia spune:
Ieri nu am apucat sa intru sa postez pt. ca am fost plecati la aniversarea unei printese de 8 ani...printesa asa, mai mare.
De dimineata am fost la cumparaturi si penbtru ca aveau olita la reduceri, m-am gandit sa-i cumpar si lui Tudor. Desi nu ma stresez cu ea, am zis sa am in casa. Ieri a analizat-o putin. Azi dimineata, dupa ce s-a trezit, l-am dus la baie si, cum olita ramasese in mijlocul baii dupa analiza de ieri, l-am pus pe ea. S-a incordat tot, nu stia ce i se-ntampla. L-am ridicat sa o mai analizeze putin si a facut pipiul pe jos.
Dar apoi a stat pe oala si chiar a facut kk acolo, pt. prima data.
In plus stiti cum zicea ca intr-o luna jumatate va merge? Ei bine, de vreo cateva zile face cate 5-6 pasi singur, sta in picioare mai mult timp si isi da drumul cu mai multa incredere si curaj. Primii pasi i-a facut pe 24 august, dar numai momit de mine si erau 2-3. Acum sunt mai multi. Ieri la petrecere a uimit audienta.
Acum va mai dura ceva pana capata experienta, dar sunte acolo!!
In plus, a spart in sfarsit si ultimul incisiv. E doar un colt mic, dar se vede. Si la masele e cam dezastru...umflat aru, dar nu ma lasa deloc sa vad sau sa pipai...
Pupici si pe maine.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Lia, Dsnielle...[:)))], bune!
Luy, Lia avea linkul cu poze la semnatura.
Dantje, pat cu Tomas si doarme tot in patutul surorii? (gluma, da?
)
Acum chiar ca pe maine!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
andreeaiosif spune:
Buna fetelor,
Salutari si toate cele bune de la noi.
Va atasez poze cu David al meu tuns, dupa Motz.:)
http://picasaweb.google.com/vital.security7/DAVID#5245768935569633714
De maine incep si eu serviciul si am niste emotii ingrozitoare.
Va pup, sanatate!
cecilia L spune:
La multi ani!
Sasha Gabriel
Rares Cristian
sa cresteti mari, sanatosi si norocosi, iar parintii vostrii sa se bucure de ei.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
andreeaiosif spune:
Multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi de ziua lui David! Acum am citit din urma urarile voastre!
Urez si eu la multi ani copilasilor care implinesc primul an de viata zilele astea si numai bucurii si sanatate parintilor lor fericiti!
cecilia L spune:
Andreeaiosif super frumos baiatul tunsulica, ce mult se schimba, par mai mari, de fapt chiar sunt, nu mai au fata de bebelusi.....
poze
cecilia L spune:
Eu m-am mai linistit, probabilitatea sa fi luat Cristi nenorocita de meningita este foarte mica, am vb cu asistenta dr de familie, s-a mai interesat si ea si m-a sunat dimineata, a mai vb si mamica altui baietel care a fost la petrecere cu dr. ei si mi-a zis la fel, asa ca m-am mai linistit, mai ales ca nu a tusit si nici nu stat ''bot in bot'' cu copii, baietelul era si asa suparat....o alta poveste(nu merge in picioruse, nici nu se ridica, il dureau picioruselede la masaj si era marait, deci a stat destul de departe de copii si nu cred ca stat la petrecere nici o ora).
Meningita este sigur virala, atat a stiut sa-mi spuna bunica.
poze
Roxana_G spune:
Sasha Gabriel
Rares Cristian
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/