Comori de nov-dec 2004 (185)
Raspunsuri - Pagina 6
onitza spune:
'Neata! L-am dus pe Paul la gradi, s-a acomodat f bine, ne tinea strans de mana cand am ajuns la clasa lui (din fericire nu le-a mutat clasa, tot acolo sunt), avea si el emotii, dar l-a luat edu cu frumosul la jucarii si s-a dus linistit....m-am bucurat ca avut baiat cuminte! Noroc ca ne-am dus mai devreme, la 7, 45 ca se facuse o coada cand am iesit din gradiiiii, pana la strada!
Acum sunt cheauna rau ca nu am dormit toata noaptea, m-am perpelit toata, mai zic de Paul ca e emotiv!!!!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Ele spune:
Buna dimineata!
Eu am dus una bucata printesa la gradi dupa ce ma instiintase de dimineata ca "ei nu ii plac copii" . Sa vedem cum e readaptarea.
Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
ELE, si Paul ne spunea ieri ca nu vrea la gradi ca e obosit acolo! Am ramas masca, i-am spus ca e bine sa doarma la pranz daca e obosit, dar mi-a raspuns ca tot e obosit si daca doarme
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
eveline spune:
Si eu am lasat una bucata copil la gradi azi dimineata. A fost superincantata, insa stiu ca asa e prima zi....a dat de copii si de jucarii asa ca o inteleg. Maine cred ca o sa fie mai greu, caci deja stie ca trebuie sa ramana acolo peste zi. Of.... azi nu o sa fiu buna de nimic pana o iau.
paxela spune:
si noi una bucata baiat la gradi
mami , sa fi cuminte, bine-bine
mami uite aici e wc-ul, da ma stiu, ce vrei( a schimbat grupa , etajul, tot nou)
uite mami te pup eu plec, aha deci gata acu pot sa ma duc sa ma joc cu copii?
vine mami repede sa te ia da? dar bine dar nu asa de repede
si eu ma sui in masina si nu stiam cum sa nu bocesc
om vedea maine cum e adaptarea
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
Ele spune:
Alexa ce copil de dat exemplua ai!!!Descurcaret, istet..ce sa mai zic..n-am cuvinte.
Onitza pai mie imi zice ca o doare capul acolo, ca e galagie. Si oricum desi dusa jumate din anul trecut ea inca nu se joaca cu copiii. Sta cu educatoarea. Aaaa ca ziceai ca nu ai dormit...eu m-am trezit la 6 fara si am dat la ratze....
Eveline lasa ca poate o sa-i placa si o sa se duca cu drag.Bafta!
Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
POZE TARG ECOLIFE BIO SI UN BOTIC DE PRESCOLAR
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
eveline spune:
Eu sunt cu inima strinsa din cauza unui lucru. Una din educatoarele Biei a fost schimbata (si-a gasit femeia un alt loc de munca mai aproape de casa ei). Eu eram incantata de ambele educatoare insa Bianca avea o afinitate fata de cea care nu mai este, era un pic mai in varsta si mai mamoasa, ca sa spun asa. In locul ei a venit o alta, tinerica si se pare ca Ok. Insa azi, in prima zi de gradinita, de dimineata este in tura educatoarea cea noua. Mi s-ar fi parut normal ca macar azi, in prima tura, sa fie cealalta, cu care copii sunt obisnuiti, sa-i intampine ea. Copii sunt un pic debusolati cand vad figuri noi, si nici educatoarea nu stiu in ce masura este informata despre copii, care cum e.... Of, o emotie in plus.
onitza spune:
ELE, ti-a fost asa de rau?????hai ma mami, of, ia niste pastile, emetil ceva!!!! Imi pare rau....eu m-am dat jos la 4, 30 cand am vazut ca n-am somn! si acum sunt cu gandul la el, sper ca e bine si cumintel! Am "atins-o" si pe ingrijitoare sa ii aminteasca lui Paul sa manance, ca il uita DUmnezeu la masa!
PAXELA, acum ca m-am gandit, nu a reactionat Silviu asa si prima data cand a inceput gradinita? adica exact anul trecut pe vremea asta! asa imi amintesc eu......oricum eun curajos, pupam baietelul dezinvolt!
SI numai vorbiti de bocit ca...sunt singura...singura....singura....Paxela , tu o ai pe Delia!!!!!!! tot e bine!!!! nu e casa goala ca la mine!!!!
Ma apuc de munci sa nu mai simt sufletul gol!!!!
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Eu sunt cu inima strinsa din cauza unui lucru. Una din educatoarele Biei a fost schimbata (si-a gasit femeia un alt loc de munca mai aproape de casa ei). Eu eram incantata de ambele educatoare insa Bianca avea o afinitate fata de cea care nu mai este, era un pic mai in varsta si mai mamoasa, ca sa spun asa. In locul ei a venit o alta, tinerica si se pare ca Ok. Insa azi, in prima zi de gradinita, de dimineata este in tura educatoarea cea noua. Mi s-ar fi parut normal ca macar azi, in prima tura, sa fie cealalta, cu care copii sunt obisnuiti, sa-i intampine ea. Copii sunt un pic debusolati cand vad figuri noi, si nici educatoarea nu stiu in ce masura este informata despre copii, care cum e.... Of, o emotie in plus. |
Aceeasi poveste si la noi. A schimbat educatoarea care era mai tanara si pe care o iubeau toti copiii. Pentru ca e normal..sotia politaiului trebuia sa aiba si ea de munca chiar daca cea veche isi luase si definitivatul sa fie sigura pe post.
Onitza nu parea prea incantat Paul.
Elena & Denisa
NOI