Comori de nov-dec 2004 (185)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am intalnit si romani fericiti!! Se uita la Thomas!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna d-nelor
cuscra ca de obicei ma faci sa rad cu lacrimi cu mitza biciclista
andreap da...chiar ora 6 e una onorabila
sanatate multa piticutei sa nu mai tuseasca
pe toate si pe copilashi si celor care incep maine gradi sa aibe un an scolar bun fara plansete si raceli sau alte bolishoare

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA multumim de urari! Maine incepem gradi , grupa mijlocie! Doamne ajuta sa fie un an bun!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Otilia,poate sotul tau e mai inalt....nu stiu ce sa zic.Ma gandesc mereu ca asta e,sanatoasa sa fie.pe un grafic gasit pe net,e undeva intre minim(95 cm si 12,13 kg)si ideal(102 cm si 16kg).ea are acum cam 96 cm si 14,5 kg.la hainute si eu ii iau 102,dar depinde f.mult de fabricant.
Monica..da,de maine la gradi.Din pacate am dorit f.mult sa pastrez educatoarea si Mariuca va merge dupa amiaza la gradi,de la 12.30 la 17.bine ca ea oricum nu doarme la pranz,altfel....dar,daca dupa ce plec la servici nu ne vom descurca,ii voi cauta o gradi cu program mai lung
hai ca imi scot parleala azi ca de maine..iar nu mai am net

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

andreap, lasa ca e mai bine daca oricum nu doarme la pranz doarme si ea mai tarziu de dimineata, vine si iarna...
pai de ce sa nu te descurci...mamaie Luci nu mai vine? ca asa ea poate sta cu Mariuta si cu Sara pana ajungi tu de la serv, nu?
am vazut pozicile de la mare ale lui cris le astept si pe ale tale

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor va pup dulce pe toate si va doresc numai bine la toate
vreau sa urez boboceilor un an scolar plin de satisfactii, fara prea multe batai de cap, fara prea multe raceli sau alte minuni!!!

sanatate gravidutelor si sa ave-ti mare grija de buritici!!!

picirusul lui Ana si mami Otilica ai mare grija de tine si bebe!

Octavia cu maaare intarziere "LA MULTI ANI!!!"; sa fii sanatoasa si sa te bucuri din plin de printii tai!

mai scriu si alta data caci acum imi este somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,vine mamaie Luci,dar ar fi singura cu ele de la 7 dimineata pana la 12,apoi sa o duca la gradi(daca ploua,ce face cu Sara?)...era mai bine sa o duc eu dimineata.o sa vedem.poze...sa-l rog pe Sebi sa descarce,desi Cris a fost mai harnica,eu am putine.
In schimb am poze noi de botez in care o sa ma vedeti si pe mine..grasa si frumoasa
Pupici

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Wow lume noua, bine ca ai mai scris Ionela.
Andreea, vazut, analizat cu ochi critic, situatia nu-i deloc grava, ai ramas cu ceva burtica dar tot frumoasa esti. Daca te simti mai bine fa poze cu bustul , dar nu renunta la a avea poze din perioada aceasta doar pentru ca nu ai revenit la kg initiale. Stai sa ma vezi pe mine dupa ce nasc, mai ales ca nu am pielea ta. Si ce ati facut mai ati imbracat-o pe Sara in negru, unde ati gasit rochita? Oricum printesele au avut care mai de care rochite mai frumoase, au facut parada modei.
Da, sotul putin mai inalt, 1.78 m, deci nu exagerat.
Mai vroiam sa spun ca la ce vreme este aici e cam imposibil sa nu plimbi copilul cand ploua, ai nevoie de copertina de ploaie pentru carut, geaca si pantaloni de ploaie pentru tine si gata plimbare placuta!

A, si ma bucur ca Miki este bine si ca Yanis are ochi albastri ca tot se plangea Miki ca nu a mostenit-o Alexander.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Andreap, am vazut pozicile ce tare m-a emotionat poza cu 4 generatii de fete...sa fiti sanatoase ca frumoase sunteti de la mic la mare
si tu o sa slabesti...stai linistita
ionelaaaa... te asteptam mai des acum ca ai spart gheata
Oti, multumim de vesti ref miki...ce mai face, de ce nu mai intra pe la noi?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna dimineatza
spor la gradi boboceilor,si veteranilor care reincep astazi, sa aiba un an plin de realizari, o adaptare usoara , si multa sanatate

andreaa , lasa mama ca ai tu timp sa slabesti, si la cum aratai la ceva timp dupa nasterea Mariei, nuintelkeg de ce iti faci griji, tu dai repede jos si foarte frumos

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim

Mergi la inceput