Comori de nov-dec 2004 (185)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Noi se pare ca avem o zi frumoasa.

Poftiti la sau laptic/ceai, ce vreti voi. Eu am nevoie de cafea ca am dormit tarziu, discoteca DC, deh . Din fericire si Ana a dormit super bine dupa biserica si petrecere, a adormit la 7 seara si s-a trezit la 8 dimineata . Si este a doua noapte cand doarme singura in patul ei. M-a strigat de dimineata "Mami poti sa vii la mine in pat, hai ca-ti dau si tie un balon, impartim baloanele", pai cum sa pot rezista la astfel de rugaminti.

Monique, am pus poze de ieri in album, dar as fi vrut sa le adaug si pe cele facute de prieteni cu episcopul.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap
Mai,nu-mi spune si mie nimeni ce are Fulguleatza in burtica?

hai mey ca acu te tai de pe lista daca nu esti atenta... ca ti-a mai zis si otilica si confirm : una bucata golan am in burtica, un Eric(k) - nu ne-am decis cum sa-i scriem inca numele...

daniela, m-ai topit cu fi-ta...cat de frumoasa e in rochitza aia de botez...sa va traiasca si sa fie sanatoasa !

otilico, mai poti ?!...pe mine ma cam dor shalele frate si am dureri din alea de oase tipice de mitza biciclista...

iris zici ca e o zana in pozele alea...

29 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)
"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

A, pai Fulgule se pregateste bazinul tau de nastere, al meu se tine bine. De cand am facut cura de soare din Romania nu am mai avut probleme cu oasele. M-am dus cu piciorul indurerat si m-am intors vioaie si sper sa raman asa ca am ceva burtoi de carat.

Te-am mai intrebat ca sunt direct interesata? Cum nasti cezariana sau normal?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

A, pai Fulgule se pregateste bazinul tau de nastere, al meu se tine bine. De cand am facut cura de soare din Romania nu am mai avut probleme cu oasele. M-am dus cu piciorul indurerat si m-am intors vioaie si sper sa raman asa ca am ceva burtoi de carat.

Te-am mai intrebat ca sunt direct interesata? Cum nasti cezariana sau normal?

hai mey cu cura ta de soare cu tot...si eu statui toata vara pe lac la soare si tot ma dor oscioarele...cred ca e de conformatie si de babatire, nu de cura de soare...
eu as vrea si incerc sa nasc normal...sper sa se intoarca si el in sapt urmatoare cu capul in jos, ca acu e aiurea de tot pozitioanat. Daca se intoarce si e ok pregatit de nastere clar optez pt nastere normala, daca nu, n-am de ales, cezariana.
aici NU s-a pomenit ce se zice in ro , si anume, daca la primul e cezariana obligat si la al doilea la fel...
tu , cezariana, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

daniela, ce dulce e printesica mica
vad ca regula grupului se confirma, copilasii nostrii seamana leit cu fratiorii lor

acum 2 zile, m-am intalnit cu miki , si nici ea na spart regula, s ai ei seamana perfect, aaa ba nu alex are ochii caprui si yanis albastrii, dar in rest, doi frumosi, cu o mamica super, din pacate nam stat prea mult de vorba ca era pe fuga, ea e cu serviciul , alex la gradi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Otilia,Fulgule nu ma...cum citesc eu 'pe diagonala'sigur mi-a scapat....
Otilia,de crestere nu..recunosc ca nu m-am stresat prea tare pana acum.oricum si eu si sotul meu suntem cam la 1.67,deci prea ianalta de unde sa iasa?cred ca acum are cam 96-97 cm...
Poze cu mine nu prea am..ca eu sunt cea acre le face.cand voi lua pozele de la botez de la fotograf,poate apar pe undeva si eu
Monica,chiar veniti in Ianuarie????Ce bineeeeeeee
Danette,super fata ai.e o frumoasa
sunt nervoasa azi..Sara m-a trezit de la 6,a adormit pe la 9 dar daca intrerup bataiala,gata,se trezeste.as lasa-o sa urle,numai ca inceoe sa tuseasca,se ineaca...off..si vremea asta e de Kkao,ma tine in casa
pupici

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Pai de aceea intrebam Fulgule ca si aici este la fel ca la voi, asa cum banuiam. Pana acum nasc normal. Eu insa vroiam sa stiu ce investigatii se fac la voi pentru VBAC, ca prin Suedia am citit ca se masoara grosimea peretelui uterin unde este cicatricea de la cezariana sa vada daca tine la un travaliu. Si se mai evalueaza daca are loc copilul sa treaca prin bazin.
Fata mea era bine pozitionata la ultimul control dar ieri am simtit ceva rasuciri prin burta. Sa vedem, poate reusesc de data aceasta, ca imi ajunge un esec.
Andreea, pai esti mai inalta ca mine, eu am 1.62 m. Ana poarta hainute marimea 104 acum.

Pozele noastre

Mergi la inceput

soro otilico, nu stiu despre ce vorbesti tu acolo sha...n-am auzit de investigatii speciale (si am cunostinte care au nascut prima data prin cezarina , a doua normal). Nu mi s-a spus nimic despre asta(nici medic, nici cunostinte) de unde deduc ca nu exista asa ceva...
Si, sincera sa fiu, nici nu prea imi bat capul cu asta, ma las in mana soartei(ca la david cat le-am aranjat sa nasc normal si am ajuns la cezariana)..., cum o mai vrea si bunutzu......

o sa vedem noi pe naiba...
cu broderie , fara broderie, cu brodeie, fara broderie...etc...ciocu si norocu.....unde esti tu ralucutzo ca tu sti despre ce vorbesc...?

Mergi la inceput

Fulgule, spre rusinea mea nu mai tineam minte detalii prea multe despre cezariana ta. Dar de asta am eu arhive pe laptop . Ia uite ce am gasit aici, vad ca inca nu e sters subiectul de pe DC. Oricum bag de seama ca si la prima sarcina te dezmembrai si erai cu 4 ani mai tanara, asa ca nu poti da vina pe batranete .
Si cum s-a nascut el David chiar la data preconizata de sot. Ti-am zis ca si mie imi place data de 1 Decembrie, am ratat-o o data, poate o prindem acum .
Macar tu te-ai dus ca o floricica la cezariana. Eu m-am dus la a treia declansare, m-am chinuit degeaba aproape o zi ca am cazut la faza expulziei. Oricum ne calificam amandoua cu brio la naturala acum pentru ca motivele primei cezariene nu au influenta la a doua sarcina.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, va place melodia asta????

ANDREAP, ce matinala e Sara!!! dar eu vb, Paul se trezea si la 5 jumate dim, asta cand avea 2 ani si ceva!!!

FULGULE, imi pare rau sa aud ca te dor oscioarele! Hai ca nu mai e mult pana departe! A inceput David gradinita?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput