Comori de nov-dec 2004 (185)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2004
In plus nu vreau sa supar pe nimeni dar serviciile de sanatate de la noi sint suprasolicitate pt ca tot pacientul stie ca plateste asigurari de sanatate si deci poate sa vina la dr. oricind si de oricite ori pe luna.

diana2004

In dispensarul unde-si are cabinetul dr meu de familie e un maaare afis pe care scrie ca asiguratii au dreptul la 2 consultatii gratuite pe luna. Tot ce depaseste 2 consultatii se plateste.
Cred ca e dintr-o lege de undeva de si-au permis sa puna un asemenea afis, ma gandesc ca ar trebui ca populatia sa fie un pic mai informata asupra drepturilor ce le are. Nu te poti duce chiar de cate ori ai tu chef. Ca dr e dragut si ti se imbolnaveste copilul (mai ales astia mici ai nostri) si de trei, patru ori pe luna, si te primeste fara sa-ti ceara nimic, e cu totul altceva....
Pe langa multe "bube" care exista,in sistemul nostru de sanatate e o mare varza si pentru ca populatia are impresia ca are o multime de drepturi pe care de fapt nu le are, in schimb nu cunoaste altele pe care le are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

oti, poti sa infashori ghispsul in fasha de pansament sa fie din nou alb daca vreti sa fiti frumoase
pe toate sa aveti un we fain

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare..asa pe fuga.acum 1 ora si ceva am aterizat acasa.
ce sa va zic?super vreme,apa calda....pacat ca s-a terminat asa repede.Maria s-a jucat cu pritena ei Ale|(cand nu se certau pe cine stie ce....),mami a avut timp si de plaja.din pacateSara iar fornaie(probabil de la vant);Mariuca e neagra sdi acum e 'caalre' pe TV,fericita ca are timp,in sfarsit,de desene....o sa pun curand poze..sper
pupici la toata lumea

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Salutare!

Am ceva timp de net si am reusit sa mai citesc in urma si sa vad poze.. ce poze frumoase am vazut!

Oti, imi pare tare rau de saraca Ana, cred ca tare nasol trebuie sa fie sa stea cu ghips la varsta asta, si asa energica cum e ea... va doresc sa treaca cat mai repede perioada... si sa fie din nou libera sa zburde.

Andra, i-am vazut in sfarsit pe baietii tai.. wow ce baieti!.. nu-i vazusem de multicel.
La multi ani cu intarziere lui Adrian, ce mult a crescut!
Ce-mi place sa ma uit la party-urile voastre...

Am vazut si pozele cu fetitzele Cicilinei.. care intr-adevar seamana f. bine .. Ada are ochisori de papusa!
Ce dragutze si elegante sunt in rochitzele cu trandafiri!

I-am vazut si pe Delia si Silviu, si pe Amira si Robert.. si pe Vlad in vacantza si inca pe multi... nu mai insir.. chiar ca avem copii frumosi la clubul nostru de asa-zise scutece.. de nov.-dec 2004.
Apropos.. cand ne mutam la "In floarea copilariei", in 2009?
Nu-mi vine sa cred cum trece timpul asta.

Noi suntem bine.. mereu in miscare, de aceea n-am prea intrat.
Iris ca de obicei... ne 'luptam' cu personalitatea ei..
Complicata treaba.. degeaba mi-am luat vreo 5-6 carti despre psihologia copilului... greu ma descurc. Pana obtin ce vreau eu, e multa multa munca.. Ea absolut nimic nu asculta "ca asa zic eu".. totul trebuie explicat si rasexplicat, si date exemple, si luata pe "dupa ureche"... si vai-vai de capul meu...

Aici am cateva poze mai noi cu printesa-baietzel:
http://entertainment.webshots.com/album/566796813VHqIhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna tuturor!

In sfarsit reusesc sa scriu si eu ceva... A devenit aproape inexistent timpul liber pentru mine. Mereu e cate ceva de facut... Dar am vazut o multime de poze noi (si mai vechi) pe aici: pe Iris, pe Diana, pe Amira, pe Mariuca si Sara, pe Siviu si Deliutza, pe Mihnea si Bianca... Doar copii frumosi si destepti pe aici. Poate mai citesc din urma ca mai sunt cateva personaje de are mi-e dor si as vrea sa le vad.

Am mai crescut si noi, Iunia e botezata de o luna, am reusit sa punem si cateva poze. Pot sa va fac acum cunostinta cu capsunica noastra, la botez si in bratele fratiorului.

Sarcina usoara mai departe fulguletz si oti si bebelici frumosi si sanatosi!

Anei sa nu sufere prea tare pentru gipsul de la piciorus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

am reusit sa adorm una bucata BB crizat si bantui pe aici,ca doar m-am invatat la stat degeaba in concediile mele prelungite.
Roserb,bine ai revenit..am vazut pozele,sunteti niste frumosi.poate ne vedem we viitor prin parc
Otilia,pupam mana Anutei si burtica ta
Felis,la capitolul mic,sa o vezi pe Mariuca ce piticuta e
chiar asa,am gasit caietul in care notam diverse evenimente din viata Mariucai BBlus...ea avea 58 cm la 5 luni!!!!!!Ir Sara la 2!!!!la kg statea mai bine Mariucadeci o sa avem si pe cineva mai inalt in familie
Monica,mi-e tare dor de voi..nu mai apuc sa citesc mai nimic despre Ruxi si Alex....sper ca sunteti bine...cat mai e pana ne vedem???
Onitza,tot nu e cu ochi??
Daniela,bine ai revenit.am vazut Iunia frumoasa.
Intreba cineva d epoze cu mine...nu pierdeti nimic...deocamdata sunt la faza de..mai am o caruta de kg de dat jos..asa ca o sa ma vedeti cand o sa arat omeneste
Mai,nu-mi spune si mie nimeni ce are Fulguleatza in burtica?Si cine e nr.3?
Pupici,ne auzim maine

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai mai Andreea cum nu ti-am scris ca are baiat in burtica, vezi daca nu citesti atent , iar No. 3 este Cassandra. Si ce daca esti grasa si frumoasa, noi am zis ca vrem poze cu tine nu cu tine manechin, pai.
I-ai dat pana acum ceva Mariucai pentru crestere? Ce inaltime are?
Dana, ma bucur ca ai mai aparut. Ai dreptate, este foarte frustrata ca nu se poate misca in voie, manifesta cum vrea ea. Pai azi la petrecere a avut si momente triste, copii danasau pe scena, ea nu, copii sareau sa prinda baloane de sapun, a incercat si ea si au calcat-o in picioare si a inteles sa renunte. Oricum si asa i-a prins bine iesirea.

Noi ne-am impartasit azi, parca nu-mi vine sa cred ca s-a putut aici in Norvegia.
Monica, nu i-am facut nimic gipsului, nu era jegos rau doar o idee, sunt eu pretentioasa. Iar ca si nuanta se potrivea cu rochitele ei, atat ca a fost imbracata la rochite si desculta , bine ca a fost frumos afara.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Vazut poze cu Danutz si IUnia, pe Iris dansand si in rochita alba, dar si urcand pe munte, foarte frumoase pozele.

OTILIA ce ma bucur ca v-ati impartasit!!!!!

ANDREAP abia astept sa vad poze cu voi toate! Nu a iesit cu ochi si nici nu mai cred in viitorul apropiat.

SILVIU SI PAUL, TUNSULICII

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am admirat-o pe Iris pana mi-a data niste lapte pe foc .
E superba poza de aici, ce privire are , ce zambet sagalnic plus rochita imaculata de fetita inocenta si cuminte .
Ioana, imi pare rau dar capul sus si munciti si voi mai cu sarg. Bafta pe viitor!

Eu nu pot vedea deloc pozele de pe Picasa, le vad in album dar nu pe fiecare in parte si tare ma oftic ca as vrea sa le vad si eu marite.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Andreap, ma bucur ca v-ati distrat fain ia ianuarie cu siguranta ne vedem
Oti, ma gandeam eu ca nu are nimik si ca numai tu ai cred ca a fost tare frumushica anutza si asa descultza pe amandoua

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput