Aspirante optimiste > 20 (345)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

ancadragoman,de la penultimul ciclu nu am mai facut absolut nimic pt ca stiam ca daca fac hsg sa nu fie o sarcina inainte si mai bine am zis nu.deci nu sint gravi sub nici o forma in schimb tare ma enerveaza ca nu mai vine odata sa ma apuc de treaba!!!!!crede-ma sant atat de nerabdatoare si atat de mult ne dorim un bebe ,ne-am facut o vila mare,in care santem doar noi 2 si pisi.camera bebe-ului nu o amenajez dinainte dar tare m-as apuca!!toti vecinii mei au 2 ,3 sau chiar 4 copii si noi nimic!!!!!e drept sant tanara am 29 ani dar timpul trece!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu te inteleg perfect ca si eu am trecut prin asta,mai putin cu vila si pisicile,dar acum trebuie sa ai rabdare si sa fii linistita.Eu zic ca este o dereglare hormonala si in afara de utrogestan nu stiu ce ai putea sa faci

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff spune:

Buna fetelor!!!Hop si eu la prezenta
Am fierbinte, cu lapte, frisca, doreste cineva?

Primim la sfarsit de saptamana vesti cu 2 liniute?
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui amber_onyx

Vrancioaia, un fresh de portocale ceva?? Eu ma duc acum sa imi iau o . SUnt tare suparata ca mesajele mele trebuie moderate si apar greu greu....si nimeni nu se duce pe paginile precedente sa vada ca am incercat si eu sa ajut Cate mesaje trebuie sa mai trimit oare pana o sa imi apara mesajele direct???

Hmmm...yami - yami ...Acuma tot rontzai fistic...sa nu adorm .
Si eu am fost in situatia ta privind mesajele..Abia astazi dupa 12 mesaje au aparut. Nu stiu daca mi-a citit cineva mesajele in afara de Ancutza.

Va pup...o zi buna si keep in touch.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amber_onyx

Merci Anca,
Fetelor m-ati cam pus pe ganduri.Pana acum am trait tot timpul cu impresia ca atunci cand o sa ma hotarasc sa am un bebe, o sa raman insarcinata imediat si totul o sa fie bine si frumos, dar acum cand citesc ca sunteti atatea care intampinati fel de fel de piedici pana la implinirea visului de a fi mama ( vis care ne leaga si care ma face sa ma simt apropiata de voi),sau sunt atatea sarcini cu probleme care pana la urma se termina cu bine......incepe sa mi se faca frica. Daca o sa descopar si eu ca nu e chiar asa cum mi-am imaginat? Mai ales ca iubesc atat de mult copiii si imi doresc si eu atat de mult un .Ieri incepusem sa citesc despre nasterile pe care le-au avut mamicile DC si am plans la fiecare poveste in parte...vreau si eu sa pot povesti...

si eu am crezut la fel ca tine ca o sa raman imediat,insa au trecut aproape 2 ani si tone de analize

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

of of, oricum o sa incep sa fac analizele necesare...mi se pare o eternitate pana la primavara cand o sa ma apuc de conceput

Mergi la inceput

pai de ce la primavara?

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ai mah rallu....eu sincer sper sa nu fii ca mine

ce bine imi pare ce ne inmultim
io abia astept dupa amiaza !!!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Lalala eu tot asa sunt........
La medic merg pe 17....mai am putin..........si am niste emotii.....

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Buna, amber-onyx, pai... cred ca toate am simit asta... Dar nu e o regula, tu poate vei fi norocoasa...

Hmm, eu tot constat ca sunt mai nou responsabila cu optimismul...

Am si eu o intrebare: desi nu v-o doresc, ati mai avut vreuna chisturi pana acum?

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput