Aspirante optimiste > 20 (345)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

neatza fetele !

metoda de trezit fara cafea ...hmmm...muzica la maxim

Imi doresc un

....hai ca puteti
http://tt.lilypie.com/ymwHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

..aha...ar fi super sa dau muzica tare...dar mi-e ca deranjez colegii, in special cei trecuti de 45 de ani

...mai am 2 zile de asteptare..of, greu trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Vrancioaia, un fresh de portocale ceva?? Eu ma duc acum sa imi iau o . SUnt tare suparata ca mesajele mele trebuie moderate si apar greu greu....si nimeni nu se duce pe paginile precedente sa vada ca am incercat si eu sa ajut Cate mesaje trebuie sa mai trimit oare pana o sa imi apara mesajele direct???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor!!!am facut hsg in 20 august,ultimul CM in 5 august,de atunci tot astept sa imi vina si nu am nici un simptom ca ar veni.gravi nu sant pt ca nu am avut voie,ne-a interzis medicul care mi-a facut hsg-ul,dar nu mai apare CM,sant in ziua a 39 CM,am luat utrogestan 3 zile si tebuie sa mai i-au inca 7 pana apare,dar a mai patit cineva din voi asa ceva?luna asta trebuie sa fac stimulare si IA,nu mai am rabdare!!!ce sa fac sa vina mai repede ca nu as vrea sa pierd si luna asta ?voi ce ziceti?
va multumesc anticipat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Mda...Lalala...ca sa linistesc lumile (adica pe barbata-miu) am facut un test azi...
A iesit exact cum ma asteptam: NEGATIV .
Prin urmare ma iau dupa tine, sunt abonata la o mare dereglare hormonala.
Sa vedem, il las asa pana saptamana viitoare, mai fac un test atunci si daca iesie tot negativ il provoc.
Asta e...poate luna viitoare...

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui amber_onyx

Vrancioaia, un fresh de portocale ceva?? Eu ma duc acum sa imi iau o . SUnt tare suparata ca mesajele mele trebuie moderate si apar greu greu....si nimeni nu se duce pe paginile precedente sa vada ca am incercat si eu sa ajut Cate mesaje trebuie sa mai trimit oare pana o sa imi apara mesajele direct???

10-12 mesaje si scapi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamy

buna fetelor!!!am facut hsg in 20 august,ultimul CM in 5 august,de atunci tot astept sa imi vina si nu am nici un simptom ca ar veni.gravi nu sant pt ca nu am avut voie,ne-a interzis medicul care mi-a facut hsg-ul,dar nu mai apare CM,sant in ziua a 39 CM,am luat utrogestan 3 zile si tebuie sa mai i-au inca 7 pana apare,dar a mai patit cineva din voi asa ceva?luna asta trebuie sa fac stimulare si IA,nu mai am rabdare!!!ce sa fac sa vina mai repede ca nu as vrea sa pierd si luna asta ?voi ce ziceti?
va multumesc anticipat!!!

de ce ti-a interzis dupa hsg? te intreb ptr ca eu am ramas in luna in care am facut hsg...chiar si la o dereglare dupa ce intrerupi utrogestanul la 4-5 zile trebuie sa vina.

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna ancadragoman,am facut hsg-ul in ziua 15 ,poate eram la ovulatie ,atunci venise dr din concediu,ideea este ca dr care mi-a facut mi-a spus ca nu e voie sa nu fie o sarcina ectopica,extrauterina.eu l-am ascultat iar acum stau si astept innebunita si nu mai vine!
si eu am mai citit ca multe fete dupa HSG au ramas chiar in aceeasi luna,dar daca el asa a zis asa am facut.
poate o baita calda m-ar ajuta sa imi vina !!!

Mergi la inceput

ai facut cam tarziu hsg ca asta se face pana in ovulatie ...inainte ai facut test de sarcina?

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Merci Anca,
Fetelor m-ati cam pus pe ganduri.Pana acum am trait tot timpul cu impresia ca atunci cand o sa ma hotarasc sa am un bebe, o sa raman insarcinata imediat si totul o sa fie bine si frumos, dar acum cand citesc ca sunteti atatea care intampinati fel de fel de piedici pana la implinirea visului de a fi mama ( vis care ne leaga si care ma face sa ma simt apropiata de voi),sau sunt atatea sarcini cu probleme care pana la urma se termina cu bine......incepe sa mi se faca frica. Daca o sa descopar si eu ca nu e chiar asa cum mi-am imaginat? Mai ales ca iubesc atat de mult copiii si imi doresc si eu atat de mult un .Ieri incepusem sa citesc despre nasterile pe care le-au avut mamicile DC si am plans la fiecare poveste in parte...vreau si eu sa pot povesti...

Mergi la inceput