Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

elenuca, vazut poze taaaare frumoase de la botez. Ce frumos mixate, cine le-a facut si cu ce program??? Sa va fie de bine crestinarea!

Alysh, si tu esti ca si mine, imi place de David ca nu are obrajii aia grasi tipici de bebe, stiu ca s-ar fi schimbat oricum cu timpul, dar imi place mai mult asa, suplu si eu tot mama denaturata! Sa aveti zile frumoase si sa nu te mustre constiinta din cauza lui bebe Vladut, va fi o incercare dar eu sunt optimista ca va fi bine... si sa vezi dupa aceea cu cat dor si cata iubire va veti regasi!!

inais, si Daviducul doarme cam tot atata, dar nu legate noaptea, de-aia ziceam!! Buna informatia despre mitul nr. 4 cu cerealele, bine de retinut!

Ma duc, ca s-a trezit scumpisorul!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor azi am ratat "papanasii". A venit tanti cu masajul pe la 11.30 si a plecat la 13.00 si uite asa nici nu am mai fost pe afara. Acum David doarme si cred ca o sa iesim pe la 5-6.
Fetelor bebelusii vostri s-au familiarizat cu numele lor. Eu am inceput de o saptamana sa ii mai zic si pe nume si parca ,parca incepe sa "raspunda". Mai tot timpul ii zic in toate felurile: iubitel, piscotel, pisoi, gandacel, broscuta mea iubita....si uit de David...
Si noi avem 6200 grame la 3 luni. Si noi ne-am dublat greutatea de la iesirea din spital pana acum.
Saptamana viitoare venim si noi joi-vineri la Baby-expo, daca ne simtim bine dupa vaccin.

Elenuca - am vazut pozele de la botez, este o scumpa printesa ta. Mi-a placut totul
Mi bebelina si Cleo multumesc de sfaturile privind alimentele de congelat pt iarna- toamna. Chiar azi ma duc in piata sa iau cateva si sa le pun la congelator

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Ce am mai repetat anterior "si noi"..."si noi"
Nu am citit mesajul inainte sa-l postez...

Inais - am citit cele 5 mituri.... Eu as vrea pe la 3 luni si jumatate sa incep diversificarea, chiar daca al meu este exclusiv alaptat la san...sau mai bine la 4 luni....

Fetelor, voi ce ceai le dati bebelusilor ? Eu am inceput sa-i dau cate un biberon pe zi de baby drink. Am incercat sa ii fac separat ceai de musetel si anasaon neindulcit si nu ii place, se stramba.
Nu prea am incredere in baby drink, este cam dulce si nu vreau sa fie dependent de el.
Cu ce as putea sa indulcesc ceaiul pe care il fac eu ?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Inais - am citit cele 5 mituri.... Eu as vrea pe la 3 luni si jumatate sa incep diversificarea, chiar daca al meu este exclusiv alaptat la san...sau mai bine la 4 luni....

Fetelor, voi ce ceai le dati bebelusilor ? Eu am inceput sa-i dau cate un biberon pe zi de baby drink. Am incercat sa ii fac separat ceai de musetel si anasaon neindulcit si nu ii place, se stramba.
Nu prea am incredere in baby drink, este cam dulce si nu vreau sa fie dependent de el.

Poze

Eu ii dau Baby calm de la Fares, neindulcit. Il accepta fara probleme. I-am mai dat cand eram pe fuga si de la Humana, ceai de Fenicul. Acela e un pic dulcisor, ii place si ala, dar imi accepta si baby calm neindulcit dup'aia.

Nu stiu cu ce sa indulcesti ceaiul...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
Fetelor bebelusii vostri s-au familiarizat cu numele lor. Eu am inceput de o saptamana sa ii mai zic si pe nume si parca ,parca incepe sa "raspunda". Mai tot timpul ii zic in toate felurile: iubitel, piscotel, pisoi, gandacel, broscuta mea iubita....si uit de David...

Eu inca nu-i spun David, doar altii o fac Pt. mine deocamdata e in principal "boscuta" si mufitza...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Am vazut si eu pozele cu Lizuca, sunt super!!!

Si Raducu lu' Gabitza e o frumusete!!!!

Numai copii frumosi in clubul nostru!!

Eu am fost la medic, mi-a dat un antibiotic pt. 5 zile deci o sapt nu mai alaptez . Mi-am facut deja program de pompat la 4 ore. In plus la o ora jumate trebuie sa imi pun in urechi niste chestii...O sa fiu tare ocupata . Mi se rupe sufletul cand arunc laptele meu. Mi-am dorit atat de mult sa alaptez... De-aia am refuzat si tratamentul pt. psoriazis. Pana acum a fost exclusiv alaptata la san si acum brusc o bag pe praf...Bine ca a primit biberonul, saracuta...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:

Poze

Mie mi-a zis dr sa pun un plic de baby drink la 100 ml de apa, nu la 50 cat scrie pe plic.....si e doar usor dulceag. Alt ceai se indulceste cu zahar, dar il pui la fiert.......asa am primit si eu sfaturi......poate fetele au alte pareri....oricum nu miere ca poate provoca botulism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:

Iubita, baby drink sa i-l faci cu 100 ml apa un pliculet, nu cu 50, cum scrie in instructiuni. I-am mai dat si eu , dar nnu prea vrea.
ceaiul facut de tine poti sa-l indulcesti cu o lingurita de glucoza cumparata din farmacie...eu nu am incercat varianta asta.

Alysh, Miss si mie imi place de Mircea ca e suplu! Dar vezi, m-am obisnuit si cu grasunul lui Sis.
Drum bun Alysh, sa ne revedem cu bine!

Socrate bine ai revenit!

Si mie mi-e dor de Ralu T Ar trebui sa se intoarca si ea!

Gabitzule, f misto pozicile! Scump tare Raducu.
As vrea si eu la intalnire la targ...vedem mai vedem...poate ne repezim si noi cand dati voi strigarea.

Elenuca super pozele de la botez...Lizuca e o frumoasa!

Adriana te asteptam la intalneli cand ajungi in tara!

Ce o face Simonixla MAngalia??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

inais, si io am ajuns la concluzia ca top of emigrare: austria. Apoi sunt elvetia, tarile nordice (dar e prea frig, mananc io somon si de import...), germania...si mai apoi fr/belgia/olanda. Dar ce ma fac, ca si romana mi-e grea, germana... suntem NULL!! Amandoi.

cat despre cereale, si mituri...

elenuca, pozele sunt nemaipomenite!!!!

cat despre ceai, in cartile mele nu am gasit decat in romania recomandare sa se dea ceai. In rest - apa. Si ceai doar la colici, sau ca tratament, nu ca regula....si nicintr-un caz indulcit. Ca ii pui zahar la fiert, ca il pui dupa fiert, tot acelasi e. Nu isi schimba structura, sa fie mai friendly pt organismul lui bebe. Cred ca mai degraba mierea la fiert, ar scadea riscul de botulism (risc care e f. redus....), mult mai mare e riscul de alergii (mierea contine mult polen, v-o zice o astmatica; de aici e riscul de alergii). Oricum, si indulcit cu zahar, si cu miere, tre facut cat mai incolo, eventual dupa 1 an, ca organismul nu stie sa le digere, ii e un eofrt mare, si mai e riscul ca unui copil sa nu ii mai placa restul mancarii ca e... prea fada. De aceea, daca e neaparat nevoie sa indulcesti, glucoza din farmacie - dar e f. tricky - iei o fiola, si pui f. putin, restul in arunci IMEDIAT!!! Nu se pastreaza mai mult de 1 ora desfacuta.
Si la fel cu sarea. Face mancarea mai gustoasa, copilul e mai incantat, dar... la sare e mai nasol, ca rinichii pana la 1 an sunt prea sensibili.

Cam astea sutn explicatiile care le-am cetit, si concluzia mea a fo: pana la 1 an
-nu sare
-nu zahar
-nu miere (asta pot sa o aman si mai peste 1-2 ani)

Prietena mea medic, care tocmai o fo iar la mine, mi-a zis ca nici cereale nu ar recomanda. De ce? pt ca .... au calorii, dar ce e nevoie la diversificare nu e de calorii, asta le ia si din lapte, ci de un aport suplimentar de vitamine, minerale, si asta le gaseste si organismul firav asimileaza f. bine din legume/fructe. De aceea ea ar recomanda startul cu supica/sucuri.

si inca un edit: pediatra mi=a zis dim. ca i se par ca s-au ingroshat gingiile. Io in gluma, ii zic: da, dar peste 1 an asteptam dintisorii, nu? la care ea, ma sustine: nu, in 1-2 luni....
ei, trec peste asta, si amica mea dr, azi, se uita in guritsa la fata, cand zambea, si zice, si mie mi se par mai ingroshate...vai de tsatsele tale .

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Cleo, ce face Maruca? A mea a facut puztin temperatura... 38. I-am pus supozitor. Am sunat si la Hot line, mi-a zis sa mai iau dupa o ora jumate-doua ore si inainte de culcare. Si daca e tot mare (desi supozitorul ar trebui sa isi faca efectul vreo 6 ore) sa ii dau nurofen.......

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput