Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefany_p/stefany_p.jpg)
stefany_p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Of, ce seara cu bucluc... Asta e puseul cel mai cumplit de pana acum, fetelor! ![]() A plans rau de tot si a vrut numai in brate, l-am plimbat pana mi s-a tesit coloana os pe os ![]() Cand se mai linistise putin, zic hai sa-i facem baita... Ii facem baita, ii place, rade chiar, dar dupa ce l-am sters si am inceput sa-l imbrac, da-i iar cu urlete. Am zis ca i-o fi foame (desi papase cu vreo 1,5 ore inainte), dau sa-l pun la san, nu se linistea ioc, urla in continuare cu sanul meu pe buze. Il iau iar in brate, il plimb si intr-un final adoarme epuizat cu capsorul pe umarul meu... Era mort de oboseala, saracutul, dupa vreo 20 de minute de dormit la mine in brate l-am pus in pat si nici nu s-a miscat, a cazut lat la datorie... Da' nu va spun ce ma speriasem, ca niciodata nu s-a mai intamplat sa refuze sanul... Pe undeva insa e mai bine ca nu s-a "consolat" cu sanul, altfel se invata asa, el era obosit si a vrut doar sa doarma, scumpul de el... Cat timp l-am tinut in brate il simteam asa micut si fragil, Doamne Dumnezeule!! Nu-mi mai venea sa-l pun jos... In incheiere, va rog nu mai vorbiti de bunataturi, ca eu balesc aici pe tastatura lui Bogdan ![]() Sau veniti si la mine sa-mi faceti cate ceva ![]() ![]() Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
cat te inteleg, asa am avut noi ieri...cumplit..Reallaura...ia ceaiul asa mai diluat....eee..nu mult dar tot bea...
Mi_bebeluna...zacusca zici???aoleuuuuuu....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aelita spune:
citat din mesajul lui Vianne Fetelor, am intrat sa va spun ca aseara am trait cel mai infiorator moment din viata mea... Am chemat salvarea... Stefana dormea si la un moment dat a inceput sa planga din ce in ce mai tare. S-a facut rosie ca focul si parca se lupta cu ceva...Am stat asa cateva minute, a luat-o Edson in brate, nimic nu o linistea. A inceput sa se inece si la un moment dat a inceput sa fie tot mai moale si era un pic albastra in jurul gurii. Salvarea a venit imediat, in cateva minute dar intre timp Stefana a inceput sa faca mult kk si apoi parca s-a linistit. S-a speriat un pic cand a vazut o armata de oameni in casa dar nu a plans. In schimb...noi... ce sa zic..si acum sunt ca o carpa. Au fost cateva minute ingrozitoare... Sper sa fie de la kk si nici macar nu a fost tare, ci normal.Slava Domnului ca e bine acum... Intre timp am vb si cu pediatra si nu s-a pronuntat, a zis ca trebuie sa o vada intai. Luni dimineatza mergem la ea... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ http://community.webshots.com/user/alinavillanova |
sa ne tii la curent !
cei de la salvare ce au spus ? nu v-au luat la spital ?
sper sa fiti mai bine !
![](copilas.gif)
![](bebic.gif)
cleo78 spune:
niatsa fetelor. Este prima noapte cand pot sa pun de cafea nu la 2, nu la 3, ci la 5 30!! dar cu ceai, lapte cald cu miere si alte minuni pt mucosi.
Cat colo...ce citesc...ma sparii. Vianne, asta e coshmarul meu din timpul sarcinii!!! si ca ma pierd si nu stiu ce sa fac. Desi asistenta ne-a zis clar, in spital, copiii se mai inneaca, faceti-l sa planga! asta ajuta sa elimine de pe traseu ce au in plus. Dar...voi, nu stiu cum atri avut taria de a fi fresh si cu reactiile potrivite in momentul ala !!
Numai bunul Dumnezeu v-a luminat.
Sa ne zici ce a zis pediatra....probabil o sa incerce sa ii faca o evaluare mai amanuntsita-de ce s-a innecat, sau ce a fost fenomenul ala de nu a putut respira.
De aceea mi-e frica inca sa las fifitsa sa doarma noaptea,in camera ei singura.
socrate, welcome bec, welcome bec!! imi pare rau ca iti refuza sanul...i-ai schimbat ceva ? de gen- o tetina cu gaura mai mare (sau cu 2 gauri)? sau alt lapte praf? Sau de la cerelalele cu lapte? ii le pui in bibe si ii se par mia gustoase sau la linguritsa?
Zici ca ati ineput diversificarea...poate a dat de gustul linguritsei, si e cavaler mare, ii place mai mult!! Desi tre sa pape si lapte, e inca alimentul de baza....
daria, multsam de link, teoria de acolo tre sa ne fie puternic inradacinata in creier!!!
Problema mea existentiala, e ca ei zic la unele scaunele ca is 0-9kg, dar in poza arata ca de copii care stau in fund; si cum ei mentioneaza ca are spatarul mai multe pozitii... care o fi pozitia in care sta ca in scoica?
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Vianne, Doamne fereste, eu m-am speriat doar citind ce ai scris tu acolo, nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi in realitate. Doamne ajuta, sa fie totul bine si sa fi fost doar de la cat s-a chinuit cu kk.
Iar pentru innecat citisem intr-o carte ca se pune cu capul mai jos si se bate usor pe spate, sa-l faci sa tuseasca, sa elimine ce i-a obstructionat caile respiratorii.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
Vianne, tinem pumnii sa nu fi fost nimic grav cu scumpica de Stefana!! Sa stii ca si David plange rau cand digera si cand se lupta sa faca kk... are uneori niste plansete ca de om mare, apoi altele in care simti ca parca ii e ciuda ca nu poate sa faca mai repede kk, e asa inversunat sa-si verse oful... Azi de exemplu l-a apucat direct din somn la 5 dimineata, l-am luat in patut sa-l linistesc (avea manutele reci, ca mereu se dezveleste, de maine il bag in sacul de dormit) si s-a mai linistit putin, pe la 5:45 i-am dat si san, i-am tinut apoi mana pe burtica, ii ghioraiau matele, s-a sparcait el de cateva ori si am crezut ca gata, a umplut pampersul, dar cand m-am uitat un sfert de ora mai tarziu nu facuse inca nimic... Mai dureaza... Of... Voua bafta multa maine la pediatra!!!
Daria_Ioana, tin’te tare, ca trece si faza asta cand te simti numai zombie! Cat despre ce-ai patimit si tu cu Darius in spital, Doamne-Doamne, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce stari ai trecut, trebuie sa fi fost cumplit!!!! De mama ta ... ii trimit un pumn dupa ceafa virtual, ca tare m-am enervat citind cum mai mult te innebunea de cap decat sa te ajute
Multumesc pt. informatiile despre scaunele de masina ale bebeilor... Chiar, ce tampiti producatorii, auzi, de la 0 la 9 kilograme... Dar ce-i drept, citisem undeva ca cel mai mic bebe care a supravietuit vreodata a fost o fetita de vreo 800-900g. Va dati seama cata vointa de a supravietui? Numai o viitoare femeie putea asta.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
mi_bebelina spune:
citat din mesajul lui MissParker Vianne, ![]() Daria_Ioana, tin’te tare, ca trece si faza asta cand te simti numai zombie! ![]() ![]() ![]() Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
Buna dimineata fetelor!
Vianne, imi pare tare rau sa aud ce ai patit........hai ca poate nu e asa grav. Sa ne tii la curent.
Daria, uof, iar obosita? Si eu sunt, dar nu din cauza Deliei ci a nenorocitei de zacusti. Ca m-a mancat pe mine undeva sa fac zacusca acum cu copil mic pe cap. Si nici nu ma pot baza pe maica-mea care sta in blocul vecin......ea la bucatareli nu se pricepe, cu copilul nu sta ca ii e teama ca o sa abuzez prea mult de bunovaointa ei(ii mai ziceam eu cand eram insarcinata ca aduc copilul sa il creasca si ea repede cu placa: "Cine face copii nu are decat sa si-i creasca. Nici pe mine nu m-a ajutat nimeni"....acum se tine de cuvant.)Faza tare aseara........s-a dus sotul cu fata pana la ai mei parinti si fata nici n-a vrut sa stea la mama in brate, numai cand o vedea incepea sa planga, iar o lua sotul , o linistea, o lua mama, fata iar plangea si tot asa. Deci nu ma pot baza nici eu pe mama.......
Mai fetelor racite......consumati catina, oricum si oricat...am citit despre ea ca are de 10 x mai multa vitamina C decat citricele. Si se gaseste prin piata pe la tarani in perioada asta, nu afecteaza lactatia....e numai buna. Chiar acum l-am trimis pe sot sa ia niste miere sa amestec piureul de catina facut la robot....tine in frigider pana la primavara....incercati, n-aveti ce sa pierdeti.....
Miss, ce fel de sac de dormit ai? Din ala tip maieu?Nu ii ingheta manutele? Si eu am unul asa si nu stiu daca e cel mai bun model......
cleo78 spune:
citat din mesajul lui MissParker [ Chiar, ce tampiti producatorii, auzi, de la 0 la 9 kilograme... Dar ce-i drept, citisem undeva ca cel mai mic bebe care a supravietuit vreodata a fost o fetita de vreo 800-900g. Va dati seama cata vointa de a supravietui? Numai o viitoare femeie putea asta. ![]() Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
stiu o fetitsa nascuta acu 17-18 ani, in Tulcea, cu 700gr. Dr i-a zis tatei sa dea semnatura sa o deconecteze de la aparate, ca nu are shanse, ca va avea malformatii, etc. Tati a refuzat. Fata acum are 1.75, slaba bats- manechina!!!!, a participat la Miss, in clasa 10- olimpica la istorie... femeile sunt invingatoare!!
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
MissParker spune:
citat din mesajul lui mi_bebelina Miss, ce fel de sac de dormit ai? Din ala tip maieu?Nu ii ingheta manutele? Si eu am unul asa si nu stiu daca e cel mai bun model...... |
Da, cred ca numai din alea exista, prin care ei pot scoate manutele afara, dar ma gandesc ca daca tot corpul ii va fi mai cald, se incalzesc si manutele... La noi in casa e mai mereu foarte frig, ce ma fac cand vine toamna-iarna ca lumea? Il culc cu manusi si caciula????
Voi, fetele la care e mai frig, cum procedati? Ca toti spun ca in dormitor nu e bine sa dai drumul la calorifer... Noi pana la bebe dadeam drumul la caldura numai in sufragerie (dar si acolo se incalzeste greu, fiind camera mare) si seara cand ne duceam sa ne culcam lasam usa la dormitor deschisa, dupa ce inchideam caloriferele din sufragerie, in felul asta mai intra putina caldura dar nu ne sufocam cand dormeam, eu am oroare de aer cald in dormitor... Presimt ca va fi o problema... Sau dam drumul la calorifer si ne luam un umidificator bun...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Vianne, ma tot gindeam la tine si ma intrebam oare ce mai faci...Doamne, prin ce-ai trecut! Ma bucur ca a fost doar um moment si ca a trecut. Sper luni pediatrul sa spuna ca Stefana e ok. Ma rog sa fie toate bune si sa nu mai patiti asa. uite, multi, multi pupici de la noi, draga mea.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."