Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
inais spune:
Neatza!
Ylari si Andree imi pare rau de raceala voastra, mai...Cleo mai bine faceai o cana de ceai pentru fete
Eu zic sa-i dati inainte cu ceaiuri si mai ales cu produse homeopate...Boiron ceva! Homeogene, Homeovox, Coryzalia...din astea! Aaaa si inca ceva: opinia mea este ca o raceala si tratata si netratata tot o saptamana dureaza!
Melly o dulcica Amelia...frumoasa poze! Am vazut ca ati avut modelul de tort care-mi placea si mie (l-am si aratat pe aici). Noi in final am avut altceva, insa!
Mai am si eu o maaare nedumerire: cand o sa incepem sa ingrosam laptele cu cereale (spre exemplu) ce tip de bibe o sa folosim...mai exact cu mai multe orificii sau cu orificii mai mari...sau cum??
Eu astept targul asta ca sa ma mai dotez cu 2 bibe de la Avent. Noi pe astea le folosim de cand ne stim...adica de vreo 3 luni asea!
Ideea-i ca o sa iau din cele de 260 dar o sa mai iau separat tetine cu un orificiu pentru ca numai din asta folosesc...sa nu uite de tzitzi.
O sa trebuiasca sa-mi fac o mica aprovizionare de ustensile pentru diversificare. Incercam sa facem o listutza, mamicile la al doilea bebe? Va rugaaaaaaam!!
Am retinut pana acum asa:
- lingurita de silicon (cate??)
- recipiente de stocare in frigi (cate??)
- razatoare - sticla sau plastic?
- castronel/farfuriutza...?
Ce mai trebuie??
Blender sau robot...altceva nu imi mai vine in minte!
Va ma apuc de facut mancare!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
melly23 spune:
multumim , multumim pentru complimente!!!
am vazut si eu pozici de botez reallaura SUPERBE!!!singurul lucru la fata ce il deosebe-am intrte tine si surioara ta era parul prins respectiv desfacut!!!semanati grozav de bine!!!si eu am un fratior geaman!!!e in pozele de la botez dar nu semenam defelllllll!!!el e brunet inalt slab eu opusul lui!!!nici macar psihic nu semanam!!!el e mai rece!!!
apoi poze de botez cleo!!!BEAUTIFUL!!!Mara e la fel de frumoasa ca intotdeauna si sa stii ca creste exact cum trebe!!!
stefany eu fac pliculetul de ceai la 200-250 ml!!!si il bea oridecate ori ii este sete!!!adica cam un biberon /zi!!!cat despre nume!!!si justin e foarte frumos!!!hai nu te mai necaji ca va fi ok!!!
ylari CEAPA EI DE RACEALA!!!bafta sa treaca odata!!!aaaaaaa si sa stiti ca si Amelia e mare!!!8 kg si 63 cm!!!!
soacra nu prea a stat decat 3 sau 4 zile!!!dar credeti-ma ca i-am facut capu calendar sotiorului!acu so dus in moldova!!!deci inca cateva zile si scap de ea!!!nu e ea asa de rea dar e mai dintr-o bucata si ma deranjeaza cum vorbeste de flegmatic!!!si la inceput pana nu am invatat-o tot umbla prin casa cu tzigara si incaltata prin camere si mergea apoi la fata !!!in fine au fost multe la care a trebuit a tac dar si la care i-am zis si cateva innapoi!!!cat despre kg sa stiti ca eu de luni incep un regim!!!dimi cereale!!!amiaza supica si seara inainte de 6 ceva usor si multe fructe!!!amu m-am inervat!!!
v-am pupit!!!!
Noi si fluturica Amelia
melly23 spune:
inais eu nici n-am stiut unde e restaurantul pentru botez!!!sotiorul meu le-a facut pe toate!!!eu am dus doar fata!!!tortul a fost din martzipan si cu multe fructe in el!!!a fostttttttt grozavvvvvvvv!!!!
Noi si fluturica Amelia
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inais Neatza! Am retinut pana acum asa: - lingurita de silicon (cate??) - recipiente de stocare in frigi (cate??) - razatoare - sticla sau plastic? - castronel/farfuriutza...? Ce mai trebuie?? Blender sau robot...altceva nu imi mai vine in minte! mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
blender daca iei- mai bine vertical.
linguritsa cu cap de silicon zic ca 2-3, am luat deja una, si ii dau fetei in mana,s ao duca in gura. Sa se obisnuiasca cu gustul . I-am mai dat si lapte cu linguritsa, in ideea sa o obisnuiesc ca tre sa deschida gura.
A, si castroane tot 2. Cand i-om da sa manance, ii pun unc astron si o lungura in mana, sa bata cu ele, io sa vin cu linguritsa in picaj cu mancarea.
rozatori, blender- am robotul. Vedem mai incolo ce si cum.
Vase de congelator: poti lua de la Avent, pahare gradate, dar pacaleala e ca tre sa iei capacele separat. Sau, poti si sa refoloseshti borcanashele de la Hipp. Sunt sticla, le putem congela.
O amica a luat recipiente de urocultura, din alea de 100ml, din farmacie, cu 1 leu bucata.
Si neaparat un MOP SI CARPE SI LIGHEAN. De spalat bucataria dupa
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
jady spune:
Buna fetele...
sa vedem:
Ylary si Andrea imi pare ff rau sa aud ca sunteti bolnavioare dulce sa va faceti repede repede bine....
Miss ai dreptate daca vei sta de vb cu Mutti fao cu mult calm ca cu cat esti tu mai calma cu atat se enerveaza mai rau si in primul rand ii arati clasa...ce fain ca ai fost la ginecolog ,apropo de ciuperca acum 2 ani si eu am patit la fel se spune ca se face de la vreo bacteri luata din vreo piscina ,dus ,hotel,wc...etc.
Mell am vazut pozici cu AMELIA scumpica foc o dulceata ,finuta rau si eu vreau... iar restaurantul unde sa tinut petrecerea super ce sa mai spun de tortul de martipansa va traiasca printesa...
Gabtzam am vazut pozici cu Raducu....fff mare ,voinic... ce copii draguti si scumpi ai sati traiasca.
fetele care au avut vaccin cu bebei locul cu pricina .
noi va dorim un wekend cat mai placut alaturi de cei dragi
YLARI spune:
citat din mesajul lui melly23 inais eu nici n-am stiut unde e restaurantul pentru botez!!!sotiorul meu le-a facut pe toate!!!eu am dus doar fata!!!tortul a fost din martzipan si cu multe fructe in el!!!a fostttttttt grozavvvvvvvv!!!! Noi si fluturica Amelia |
Norocoaso!!!! La noi a fost invers........
Felicitari si tie ptr Amelia voinicutza!!!!
Inais, eu am luat razatoare si de plastic si de sticla, oi vedea eu care e mai buna! Am mai luat cana magic cu ciuciuroi si manere, in plus fata de ce ai scris tu si o kestie ca o hainuta de plastic sa nu se murdareasca.
Cleo, eu m-am impacat cu ideea ca pe mine nu ma impaca nimeni si ca am devenit/voi ramane cam intr-o ureke...
Fetelor am facut curat in hainutele Evei, le-am dat deoparte pe cele ramase mici si pe cele de vara sa le duc la mama, aoleu ce de loc a ramas ptr cele de toamna/iarna, bani sa am sa ii cumpar. Apropo, ce ar trebui cumparat? dresuri, caciulite, salopete, ce? voi ce luati?
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
citat din mesajul lui cleo78 Si neaparat un MOP SI CARPE SI LIGHEAN. De spalat bucataria dupa o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Ma enerveaza fi-mea, nu vrea sa doarma si tre' sa fac de mancare ce ni s-au lungit urekile, pe ea o doare undeva, a bagat 150 ml...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
jady spune:
Apropo de diversificare pediatrul mia spus sa incep de la 6 luni ,dar ERICUT parca nu mai are rabdare orice sai dai numai laptic nu ,desi are 4 luni si 1 saptamana eu vreau sa mai astept dar am incercat sa ii dau un fructe si nu refuza nimic pùr si simplu tremura in fata unui fruct ...nu stiu e tare mancacios desi nu se prea vede pe 25 avem programare la pediatru sa NE SPUNA CUM II MERGE ????eu vreau sa cred ca este bn ...miar place sal vad grasunel ...precum EVA,AMELIA,RADU,PATRIK,MIRCEA MARA,in fine cred ca e cel mai slabut in schimb am o cunostinta la spital care spune ca nu conteaza prea mult cat este de dolofan ci cat este de puternic ...aici nu ma plang pt ca este fff puternic isi ridica piciorusele prinde cu manutele orice ,se intoarce de pe burta pe spate si invers...inb fine va creste mare si eu voi avea mai multa experienta...
jady spune:
Ylari cred ca ce mai bune sund body-urile intrgi pt la iarna salopete caciulite ,strampei ,sosetute ,saracutele de voi ce rau e in RO ca o sa fie tare frig aici nu a nins de 50 de ani iar iarna niciodata nu sunt sub 0 grade...insa voi merge cu ERICUT in alt oras pe munte la zapada ca deh...trebuie obisnuit
cleo78 spune:
iaka inca 1 bucata mama racita. Curge nasul rau, ma doare capul, nasul, stranut din 5 in 5 min.
Ce ati luat pt raceala? In afara de ceai & stodal (ca asta aveam in casa). Sa il trimit pe tati dupa lamiie si & la farmacie.
edit: am sunat la hot line, si mi-a zis asha: pt raceala peste alaptat, pot lua paracetamol,dar nu mai mult de 4 pastilepe zi, Bioparox, spray, e antiseptic - in nas si gat, si 1-2 nurofen pt raceala si gripa. Acu imi aduc aminte, era fervexu/coldrex, o combinatie de paracetamol cu vitamina C, dizolvata in apa fierbinte. Il trimit pe tati sa vada daca si ele is ok si sa ia.
Si 1 kg de lamii.
Aspirina nu...numai aspirina saracului
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii