Clasa a V-a 2008/2009 - Incertitudini

Clasa a V-a 2008/2009 - Incertitudini | Autor: viviana

Link direct la acest mesaj

Tocmai ce am tras un ochi pe edu.ro la curriculum-ul de clasa a V-a. Am zambit. Modificariele sunt din data de 3 septembrie.
Cred ca atunci si-au amintit ca au promis relaxarea materiei si repede, repede, cu ochii inchisi au taiat paginai din manuale asa, la nimereala.
Si totul suna atat de pompos!
Daca citeste cineva, strain de scoala romaneasca, programa pentru materia biologie va ramane cu gura cascata. Sunt atat de multe ore practice si atat de frumoase incat de ung pe suflet.
Ramane intrebarea: Unde se vor face si cu ce?

Asta fuse prima parte. A doua parte se refera la: Cum se va descurca copila mea?
Va incepe la ora 12 si va termina la ora 18 cu exceptia zilei de vineri.

1. Cand va manca de pranz?
2. Cand va mai merge la activitati extrascolare?
3. Cand isi va face lectiile?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

La noi copiii de gimnaziu incep in general la ora 13,deci au timp sa manance.Orele sunt prea multe,intr-adevar,ma ingrozesc la gandul ca un copil de 11-12 ani trebuie sa stea 5-6 ore pe scaun la scoala si inca 2-3(cel putin) la teme,acasa...Practic,un copil bun,constiincios,ajunge sa munceasca mai mult decat un adult,si nu e in regula.Cat despre activitati extrascolare...cred ca doar cei foarte rapizi,foarte bine organizati isi mai pot permite asa ceva.Poate doar in weekend,de obicei intre 2 pregatiri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu am noroc ca aveam posibilitatea sa schimb scoala tocmai ca sa nu fie copilul dupa masa. Asa insa am creat o situatie groaznica, fiimea incepe cls.I in scoala de cartier, fiul meu cls. a V-a la vreo 30-40 de minute distanta de noi. Mama mea va fi nevoita s-o duca pe micuta in fiecare dimineata, fiindca la scoala de aici nu lasa copiii sa intre inainte de 7.50, iar eu nu lucrez in zona:(, si fata e prea mica sa mearga singura pana la scoala. Insa la scoala unde va merge fiul meu, invatatoarea de cls.I pur si simplu a refuzat-o pe fata mea din cauza varstei. Dar si asa, cat a fost copilul de dupa masa in a 2-a si a 3-a, de la 12 la 16-17, avea un program foarte aiurea cu mesele, efectiv manca de nush cate ori: la 8 dimineata, un pic de pranz inainte de plecare, cornul pe la 2-3, la sosire acasa din nou, seara din nou...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ce mai zic copiii vostri de a 5-a? Cum s-au obisnuit cu profesorii?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput