Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 6

mary ilie spune:
mary ilie spune:
 I-am luat cadou lui Andrei pentru aniversare, un circuit de sine "Thomas at action canyon" si Thomas care merge motorizat plus alte 2 trenuri motorizate care merg la sinele respective. Sigur o sa-i placa.
 A mai aparut un film cu Thomas
http://www.amazon.com/Thomas-Friends-Discovery-Pierce-Brosnan/dp/B001BEK856/ref=pd_sim_t_1

ege spune:
ege spune:
 la multi ani sarbatoritilor!
ramona,tinem si noi pumnii,nastere usoara si bb sanatos si mancacios.
stiu ca sunt inconstienta dar noi la sf sapt plecam in vacanta in antalya,cu masina.adica voi avea 35 de sapt de sarcina,ma voi inrtoarce la 37,asta in cazul in care nu nasc acolo
 dar noi la sf sapt plecam in vacanta in antalya,cu masina.adica voi avea 35 de sapt de sarcina,ma voi inrtoarce la 37,asta in cazul in care nu nasc acolo
asa ca daca nu mai aveti deloc vesti de la mine inseamna ca mi-am prelungit VACANTA in tr.
va pup si doresc tuturor puiutilor ceea ce dorec copiilor mei!
ege 34 sapt
 34 sapt si
 si arzu ege (30.09.2005)
 arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege

b_irina_c spune:
b_irina_c spune:
 Mesaj de la Ramona:
Astazi la ora 6 si 18 min s-a nascut Stefan, 3.4 kg si 54 cm 
Bine ai venit pe lume Stefan  , sa fii sanatos, cuminte, mancacios si norocos!!! Felicitari Ramona
, sa fii sanatos, cuminte, mancacios si norocos!!! Felicitari Ramona  !
!
Irina, mami de  Vladut (26.08.2005)
 Vladut (26.08.2005)

Antoanela23 spune:
Antoanela23 spune:
 Neata piticodrom,
Ce sa mai citesc din urma, cand am vazut mesajul de la Ramona m-a luat cu emotii.
Bine ai venit Stefan! Sa fii sanatos, mancacios si fara colici. 
Ramona, felicitari, sa va traiasca baietelul!
Hai ca acum ma duc sa citesc din urma, pupici
Anto, mamica de  Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!

miflore spune:
miflore spune:
 Felicitari Ramona, sa-ti traiasca baietelul!!!

Bine-ai venit Stefan!!!
 Bine-ai venit Stefan!!!
LA MULTI ANI CU INTARZIERE PENTRU MATEI SI TEODORA!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Ce vreme, ce vreme, acus' incepe sa ninga...
Revin mai incolo.

Mihaela si  Ana Maria
 Ana Maria 
Poze AICI

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 La multi ani Teodora!
Stefan, bine ai venit ! Ramona, sa va traiasca
! Ramona, sa va traiasca !
!
Ege, vacanta placuta si nastere usoara .
.
O sa revin cu un mesaj cu raspunsuri altadata .
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

norina spune:
norina spune:
 Multumim mult pentru urari  De ziua Teodorei nu am facut cine stie ce bairam, oricum nici nu intentionam ceva de amploare, insa a esuat ce ne propusesem initial.Vineri si sambata Teo a fost bolnava, ne-am trezit in noapte ca vomita , apoi toata ziua a fost rau, nu a mancat nimic si sambata a culminat cu un nou val de voma. Am anulat toate planurile, nu-mi mai doream decat sa se faca bine. Pur si simplu nu stiu nici acum ce a fost, dar probabil ca un soi de indigestie prelungita
De ziua Teodorei nu am facut cine stie ce bairam, oricum nici nu intentionam ceva de amploare, insa a esuat ce ne propusesem initial.Vineri si sambata Teo a fost bolnava, ne-am trezit in noapte ca vomita , apoi toata ziua a fost rau, nu a mancat nimic si sambata a culminat cu un nou val de voma. Am anulat toate planurile, nu-mi mai doream decat sa se faca bine. Pur si simplu nu stiu nici acum ce a fost, dar probabil ca un soi de indigestie prelungita  .Am fost la homeopat sambata seara cand deja isi mai revenise, am luat un tratament pentru toata perioada rece - imunitate, alergii si niste remedii pentru inimioara ei cu probleme.M-am speriat destul de tare cu vomele astea, mai ales ca nu stiam ce se intampla- eneterocolita, indigestie sau efectele unei lovituri la cap de la gradinita??? - mai ales ca nu stiam exact cum a cazut. In fine, bine ca a trecut. Ieri, de ziua ei, am dus-o la gradina botanica in Galati, iar dupa amiaza nu am invitat decat o fetita, ca sa simta si ea un pic ca e sarbatorita si sa aiba cu cine manca tortul. Vineri, bolnavioara cum era, am dus-o in selgros ca sa-si aleaga singura cadoul. Si-a ales o bucatarie si un set de carticele cu Fifi. A fost f hotarata si ma-m felicitat pt idee, ca si-a luat exact ce si-a dorit ea. E foarte incantata de bucatarie, coace , prajeste, face cafele, ce mai - obiectiv atins. Eu i-as fi cumparat altceva, dar am zis ca de acum ianinte asa voi face mereu, ca e pretentioasa si nu vrea decat anumite chestii. Cam atat despre ziua ei, a fost foarte obosita ieri cu atatea evenimente si cu 2 nopti chinuite, ca azi dimineata nu s-a trezit decat la 10, dormea f profund si la ora aia. Nu am trezit-o si nu am mai dus-o la gradi. Deci noi, la 15 sept- ziua oficiala, am fost absenti. oricum e putin slabita si nu cred ca ar fi facut fata la harmalaia de inceput. Am vorbit cu o mamica si mi-a zis ca a fost mare vacarm. Deci nu am pierdut nimic.Poze nu am facut decat la gradina botanica, cu tortul nu avem nici una ca nu ne-a trecut deloc prin capul nostru de parinti denaturati. Singura amintire cu tortul cu 3 lumanari este un filmulet mic de 3 minute
.Am fost la homeopat sambata seara cand deja isi mai revenise, am luat un tratament pentru toata perioada rece - imunitate, alergii si niste remedii pentru inimioara ei cu probleme.M-am speriat destul de tare cu vomele astea, mai ales ca nu stiam ce se intampla- eneterocolita, indigestie sau efectele unei lovituri la cap de la gradinita??? - mai ales ca nu stiam exact cum a cazut. In fine, bine ca a trecut. Ieri, de ziua ei, am dus-o la gradina botanica in Galati, iar dupa amiaza nu am invitat decat o fetita, ca sa simta si ea un pic ca e sarbatorita si sa aiba cu cine manca tortul. Vineri, bolnavioara cum era, am dus-o in selgros ca sa-si aleaga singura cadoul. Si-a ales o bucatarie si un set de carticele cu Fifi. A fost f hotarata si ma-m felicitat pt idee, ca si-a luat exact ce si-a dorit ea. E foarte incantata de bucatarie, coace , prajeste, face cafele, ce mai - obiectiv atins. Eu i-as fi cumparat altceva, dar am zis ca de acum ianinte asa voi face mereu, ca e pretentioasa si nu vrea decat anumite chestii. Cam atat despre ziua ei, a fost foarte obosita ieri cu atatea evenimente si cu 2 nopti chinuite, ca azi dimineata nu s-a trezit decat la 10, dormea f profund si la ora aia. Nu am trezit-o si nu am mai dus-o la gradi. Deci noi, la 15 sept- ziua oficiala, am fost absenti. oricum e putin slabita si nu cred ca ar fi facut fata la harmalaia de inceput. Am vorbit cu o mamica si mi-a zis ca a fost mare vacarm. Deci nu am pierdut nimic.Poze nu am facut decat la gradina botanica, cu tortul nu avem nici una ca nu ne-a trecut deloc prin capul nostru de parinti denaturati. Singura amintire cu tortul cu 3 lumanari este un filmulet mic de 3 minute  Ma retrag la munci , dar vreau sa uram si noi toti aniversatii din weekend si de sapt. asta . Sa fie in primul rand sanatosi si pe urma tot ce-si doresc parintii lor pt ei! LA MULTI ANI COPII!
Ma retrag la munci , dar vreau sa uram si noi toti aniversatii din weekend si de sapt. asta . Sa fie in primul rand sanatosi si pe urma tot ce-si doresc parintii lor pt ei! LA MULTI ANI COPII!