Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 5
nanadana spune:
La multi ani Teodora Sara

Ina prin 2001 am castigat la un magazin un pasaport cu 4 intrari in parcul Asterix
, eram tineri
,este aprope la fel ca la disney,au tot fel de atractii, bineiteles vedetele Asteix,Obelix.......,noua ne-a placut mult, mai astept sa creasca antoine si la anul in vara o sa mergem si noi
pupi la toata lumea si o duminica placuta 
dana_lucia spune:
Hello, hello si "La multi ani!" sarbatoritilor de azi. Aniversare fericita!

Diana, mult succes lui Mihnea la gradinita si o acomodare cit mai rapida!
Duminica placuta tuturor!
Dana Lucia si
Alberto
tangerine spune:
La multi Ani sarbatoritilor de weekend!
maine la 7 mergem sa il extragem pe Stefan, daca nu se intampla nimic la noapte:) mi-e somn de innebunesc
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze
mary ilie spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE WEEKEND MATEI si TEODORA si celorlalti copilasi care au implinit 3 anisori!

LA MULTI ANI ADELA pentru astazi!!!
alinam spune:
La multi ani Teodora sa cresti mare, frumnosa, desteapta, cuminte si mai ales sanatoasa!
Ramona nastere usoara si recuperare rapida!
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Tonnia spune:
Hai, Ramona!!!

La multi ani, Teodora!!
Nu l-am dus la gradinita azi pe |Dinu, saptamana trecuta spunea ca-l cam doare burta si vineri a varsat o data dar parerea mea e ca a varsat dupa ce a tusit, din cauza secretiilor ca era un pic mucios. I-am facut analize, l-am dus la dr, totul e OK, nu are nimic in gat , nas, urechi, analize perfecte, kk normal. Singurul lucru care ma enerveaza e ca s-a speriat ingrozitor cand a varsat, e prima oara cand varsa si o zi intreaga a plans: mi-e friiica, daca mai vars, ce ma fac???? Cam asa, ca un atac de panica, era de neconsolat. iar acum daca tuseste o data intreaba: asta-i tuse-tuse sau iar o sa vars? Ma pune sa-mi dau cuvantul de onoare ca e tuse si atat. Noroc ca nu tuseste propriu-zis, o data-de doua ori pe zi.
mary ilie spune:
Azi din nou la gradinita, dupa 4 zile de pauza, inca mai are ceva muci si tuseste rar , de cateva ori pe zi.N-a mai plans acasa ca nu vrea la gradi, il pregatisem de ieri ca azi mergem, insa la despartire, in clasa, s-a pus pe plans si ma strangea de gat, abia l-am dat jos din brate. Ma intorc in clasa normal, dupa 2 minute, si ma uit pe furis - deja uitese , se juca printre copii.De azi il iau la 15. Sigur nu o sa-l puna sa doarma, ca educatoarea a spus ca dupa masa au activitati si doar daca va cere el sau il vede ca ii e somn,adoarme cu capul pe masa, etc il duce la culcare, in camera unde dorm copii mai mici, aia in carucioare.Ca daca nu are chef de somn, nu-l duce ca ii va trezi pe copii mai mici.
TONIA si noi am patit la fel joi seara, cu tuse pana cand a vomitat. Dar Andrei nu s-a speriat asa tare.Sanatate multa!
BiuMil spune:
La multi ani Matei!!!!
La multi ani Teodora!!!!! sa cresteti maaaari si cuminti si destepti!
Ramona, tinem pumnii!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
mary ilie spune:
Legat de pretul gradinitelor,ce scumpe mai sunt in RO!!!
Si eu plateam in ianuarie cand l-am inscris pe Andrei 340 euro pana la pranz 8-12. Dar avea pana-n 3 ani. Acum ca a trecut la grupa 3 ani si a scapat de pampers vad ca platim la jumatate.
DANA LUCIA gradinita voastra e chiar una ideala, si din punct de vedere al pretului
MARINELA si gradi lui Iaris suna bine!
Caietel din ala de care pomeniti voi avea si Andrei la gradinita cealalta, dar se intampla ca educatoarea sa nu aiba timp sa noteze in el, mai ales ca eu il luam la pranz. Aici vad ca nu au, inca, dar sunt si 2 educatoare si sigur prinzi una sa-ti povesteasca pe scurt ce-a facut copilul.
DANA am comandat etichetele vineri parca
, astept sa le primesc, cam intr-o saptamana am inteles .