Nou stil de viata (226)
Raspunsuri - Pagina 16
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anky Zuzi,keep on going,nu te lasa,hai ca esti mai puternica ca si poftele. Sint sigura ca ai sa reusesti,trebuie.Acum sintem in septembrie,mai ai octombrie,noiembrie si jumatate din dec,eu zic ca vei ajunge pe la 75 daca te abtii de la prostioare.Gindeste-te ca undeva,intr-un magazin,o rochie superba de seara te asteapta sa il dai gata pe sotul tau de sarbatori .Uha...abia astept sa te vad si eu. Anca , Bianca si Cris |
SI EUUUUUUUU
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carina
SI EUUUUUUUU Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda si Carina (deja domnisoara) http://community.webshots.com/user/andamihai |
Mii de si . Daca pierd cat un kg. pe saptamana atunci sigur ajung la 75 pana de Craciun. [:D} Iaca mi-am facut planul ca tiganul. Sper totusi sa se intample asa.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
danielag spune:
Un pentru mama lui Tumpi si un pentru mama Deliei.
Roxa, sanatate copilului. Iar tie spor la shopping .
Zuzi, hai mai, cum sa mananci 2 kg pe zi? Eu cred ca ai gresit la cantar, nu poate sa fie atat. Oricum, am vazut raportul tau pentru saptamana asta si is mandra de tine!
Hopes, ce dragut baiatul tau . S-a jucat la gradi pana cand si-a murdarit pantalonii si cand l-ai intrebat daca ii place, ti-a raspuns scurt: "Nu". Sper sa se acomodeze repede.
Delia, bine ai revenit la frig. Azi s-a mai incalzit dar ieri batea un vant... de ma luase pe sus. Sa ne spui ce ai mancat cu masura azi .
Lou, felicitari ca ai scapat de rezumatul care te stresa. Ai vazut ca nu a fost complicat, pana la urma?
Cris, felicitari pentru prima zi la serviciu a ta si pentru prima zi la "serviciu" pentru piticul tau.
Carmen E., si io mai vreau soare .
Carmen, azi parca nu te-am vazut? Te-au dat gata fisele? Cum a fost Iustin azi, sper ca n-a mai plans...
Dordia, ai grija de ochi, cand te duci la oftalmolog?
Anda, iar extractie? Uuuff, complicata trebuie sa fie problema ta... Sper sa nu te mai chinuie si sa rezolvi repede si bine treaba asta!
Noe, imi pare rau pentru bunica ta! Dumnezeu sa o odihneasca!
Eu am mancat ca de obicei (adica fara portii mari, si am incercat sa fie cat mai sanatos). Intr-o singura seara am cam zbarcit-o: am atentat la o felie de salam de biscuiti, a lasat-o iubitul meu la vedere si eu am zis ca e stinghera . Oricum, la cum mancam eu dulciuri de doua/trei ori pe zi, am ajuns sa mananc de doua ori pe saptamana si e mult mai ok asa. In rest sunt obosita, cred ca vremea asta ma termina, vreau sa fie vara din nou...
Va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa.
Daniela
rolo spune:
Ola chicas,
Doar doua secunde sa va salut pe toate si sa fac galerie echipei rosii.
Hai Zuzu, hai Crys fiti tari ca io incerc cu mare greu sa ma abtin.
In alta ordine de idei Helsinki nu ma da pe spate.
Va zic mai multe cand revin. Acuma va pup si fuuuug
violeta70 spune:
Buna seara!
Ce vad aici: numai floricele in lista! Bravo fetelor pentru kilogramele date jos. Raportul meu nu este senzational, dar sunt multumita:
66 kg
Delia si Tumpi sa va traiasca mamicile, sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele cat mai mult posibil.
Noe condoleante pentru bunica ta! Stiu ce inseamna, in aprilie am pierdut-o si noi pe a noastra. Inca nu ne vine sa credem, parca este printre noi.
Zuzilici sa dea Dumnezeu sa-ti realizezi ceea ce ti-ai propus. Eu cred ca se poate.
Sor-mio sa o tii tot asa!
Meniul de azi:
- 1 banana
- 1 iaurt Zuzu (0,1% grasime)-330 grame
- 2 mere
- telemea de vaca (aproximativ 250 grame) cu morcovi cruzi
- la ora 20.00 2 castronele de supa de rosii simpla, fara paine
Azi am aflat ca va trebui sa merg la un interviu, la facultate: sincer, mi se pare o mare tampenie atata timp cat platesc si este facultativ. Dar ma rog, asta este, astept sa aflu cand merg, se pare ca inca nu s-au terminat inscrierile.
Pupici la toate fetele (nu va enumar ca sigur uit pe cineva)
O zi frumoasa maine.
tumpi spune:
Pic de somn,am ajuns destul de tarziu azi,( al meu incepuse sa-si fac agrijic a nu mai ajung acasa)dar am zis sa mai intru inainte sa merg la nani.Am baut si un pahar cu campari orange si va dati seama cum sunt.
Nou, condoleante pt bunica ta.Dumnezeu sa o ierte.
Colegele mele din echipa verzulie, unde sunteti?
Meniul de azi:
mic dejun: 2 bucatele de branza frantuzeasca si o bucata de sunca slaba , fara paine.O cafea.La scoala mi se facuse foame asa ca m mancat un fel de branzoaica.
pranz:o friptura de vita cu varza de bruxelle
cina:am sarit-o
Am ma mancat un ciorchine mic de struguri si cam asta a fost macnarea pe ziua de azi.
Gabriela si mie imi plac filmele cu happy end
Acum fug sa ma pregatesc pt maine si la nani cu mine.
O noapte buna va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
roxana1974 spune:
Ciao fetelor, uau, cu cat drag va citesc iar! Am avut o zi productiva, tocmai am venit de la sala unde am facut asa: hip-hop 30 de min, abs 30 de min si Pilates 60 de min, ne-o rupt si picioarele la Pilates, nu credeam ca e asa de greu!
Ma bucur tare pentru toate fetele care au slabit si sper din tot sufletul sa reusim toate sa ne atingem target-ul si sa ne mentinem!
Anky, dieta mea e dieta disociata, a aparut in presa, singura diferenta fata de cealalta stricta si clasica e ca dimi tre sa papi fructe si in fiecare zi tu mananci cam ce crezi din gama de alimente recomandate.
Doina
Meph , am vazut ca am floricica dar nu mi-ai modificat greutatea la 59.4 azi dimi. Maine o sa am mai putin si abia astept sa trec la categoria fulg, carolinah sta acolo singura de prea multa vreme..
Vai, si eu mai am de slabit 2 kile si trec la mentinere! Doamne Ajuta!
Va las acum ca e tarziu si trebuie sa-mi usuc parul. Pe maine,
Roxa
roxana1974 spune:
whoa, am uitat sa va zic: am comis-o cu cizmulitele de la Bata
Anky, Serbanica e ok, a fost la gradi, azi l-am uitat acolo, a sunat educatoarea la parintii denaturati sa-l luam..cam asta e
pe curand!
R
mephala30 spune:
Salutare la ceas de noapte, .
Vio, acum uita-te in lista, am facut modificarile cu cateva minute in urma. Sunt floricele, dar sunt si stationari, .
Dordia, bafta la oftalmo, probabil ai fost deja si te simti mai bine.
Daniela, cu fisele am terminat-o. Urmeaza planificarile si apoi voi fi mai relaxata. Multumesc de gandurile bune, .
Roxa felicitari pentru schimbarea categoriei, . Suntem mandre de tine!
Delia, felicitari pentru kg. in minus.
Graviduta bun venit. Daca vrei in lista, sa-mi spui datele tale.
Hopes, si frumosului tau, tare scump mai este!
Zuzi, parca tu ma intrebai de Iustin, azi a fost bine, n-a mai plans. Prima zi a fost mai grea....
Felicitari pentru kg. in minus, , bravo, se poate!
dragelor, ma opresc aici. Va pup pe toate si va doresc noapte buna.
Maine am un orar tare incarcat: 6 ore!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor...
toate fetele...si da am fost laoftalmo....dar nu era nimeni acolo ca erau plecatila nu-stiu ce congres...asa ca maine dupa-amiaza merg din nou. Sper sa fie ok...si sa nu se fi modificat dioptria. Ochiul cu pricina si-a revenit...dar oricand ma pot trezi cu el lipit ca de 1 luna ma tot supara.
Ieri am fost cumintica...chiar am intentionat sa fur de la fi'miu un checulet...dar dupa ce l-am luat...m-a mustrat constiintza si l-am pus la loc. so....imi revin si abia astept sa incep serviciul unde ma voi tine sigur departe de toate tentatiile.
Va poop simerg ca tb sa ma pregatesc sa merg cu Tudor la vaccin si apoi pana la servici sa vad ce va fi cand ma intorc pe 01.10
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai