Nou stil de viata (226)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ah Deli si tu un kg!!! Bravo!!! Ce ma bucur! Acum am citit rapid din urma. Hei suntem cele mai tari pina acum! E bine la sport:))))Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

LA MULTI ANI! mami de Delia.Delia,sa-ti traiasca mamica si sa te bucuri de fiecare clipa langa ea.
M-am intors si eu acasa dupa prima zi de scoala.Dardai de frig,asa ca beau un ceai fierbinte, la care invit doritoarele.La noi sunt 7 gr, aseara can am venit de la munca era 5, iarna in toata regula,dar din fericire maine se anunta 13 si cica o sa mai creasca temperaturile.
De la vremea asta imi e asa un somn,da nici nu am mancat, tb sa fac ceva si pt mine si pt sot, am ti teme de facut,iar peste 3 ore tb sa plec la munca.
Aseara am vazut Mariaj in Vegas cu Cameron Diaz si Ashton Kutcher.Mi-a placut,tocmai bun filmul dupa o zi obositoare de munca.Duminica am vazut Sex in the City ca tot vb voi mai demult de el.S-a uitat si al meu la el.Adevarul e ca noi si in tara ne uitam la serial.
Ma uitam ca desi e marti cam putina lume la raport.Colegele, unde sunteti?
Ma duc sa ma preumblu putin prin casa si mai revin(sper).

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Raport : stagnare.
Nu am mult timp la dispozitie dar incerc sa va mai spun cate ceva
Prima zi de gradi a fost super, Oana abia astepta sa-si revada colegii si doamnele.Am avut ceva probleme de dimineatza.....fitze cu imbracatul.
Ne-am apucat de gresie si faianta in bai ( nu noi, meseriasul) si toata casa e cu fundul in sus
Doruletz e la mama si se simte foarte bine.
La servici e treaba ca la balamuc.
Zuzi, multumesc ca te gandesti la mine.
Am inceput facultatea , dar sunt la ID si am examene abia in ianuarie.

toata gasca.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

ROXA, La multi ani , sa ne traiesti multi ani!
Scuze de intarziere , am vrut de 100 de ori sa intru pe forum si n-am putut.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza frumoaselor.
Mephala pentru raport 90.4.

Lou am avut noroc aseara. N-am mai mancat nimic dupa salata. Cat despre ochelari eu i-am facut anul trecut si sunt fara rama insa acolo unde au facut gauri ca sa-i prinda s-au fisurat si cum inca sunt in garantie i-am dus sa mi repare (adica sa-mi fac lentile noi). Singurul dezavantaj ca ca nu mi-am gasit ochelarii vechi ci doar pe cei dinaintea lor si care sunt cu un numar mai mic decat ce port acum, adica -2.25 in loc de -3.25. Asa ca prea usor nu-mi e sa conduc, sau sa stau in fatza Pc-ului. Dar joi sunt gata, asa ca scapt repede de problema.

Dordia ai vazut ca te-ai speriat degeaba. Bafta azi la . Sper sa nu fie prea grava problema de la ochi.

Hopes ai baiat mare daca n-a plans deloc si inseamna ca-i place la gradi.

Delidana aseara mi-a iesit pasenta cu mancatul, sau mai bien zis nemancatul. Daca-mi iese toata saptamana atunci sigur sunt pe fagasul cel bun. Mamicutei tale. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si zile senine si fara griji.

Gabi ti-as ura somn usor da nu ma indur sa nu te las s-ajungi acasa mai intai. Iubita fa-ti pomana si scrie-mi un PM despre Magic Legs. Il mai folosesti? Zau ca ma bate gandul sa-mi cumpar.

Anky Prietenii stiu de ce. Saru'mana si Doamne Ajuta! Abia astept sa vina ziua cand am sa zic si eu ca Delidana: " M-ai am de dat jos 1 kg. si-mi ating tinta. "

Noe sincere condoleate si Dumnezeu s-o ierte. Drum bun la Alba si sper sa fie bine cu Bia.

Tumpi daca tu dardai la 7 grade lasa-ma sa-ti spun ca la noi sunt doar 2. Si eu tot cu ceai ma delectez. Un an usor si bafta la examene iti doresc.

Doina ma bucur ca sunteti bine.

pup toate fetele si am sa revin azi cu meniul. Felicitari tuturor fetelor care au slabit.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Noe, condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta! Drum bun pana la Alba!

Zuzi, trebuie sa recunosc ca's un porc si nu prea am folosit leg magicul. Insa, din putina experienta pe care o am folosindu-l, iti pot spune ca se simte cand il folosesti. Insa el nu este neaparat pentru slabit, ci pentru tonifiat.

Numai 2 grade la tine?? Deja?? Uau!

Nastad, succes cu gradi si cu scoala ta! La ce facultate esti?

Anda, te mai doare maseluta? Of, of, cand termini cu toate lucrarile de dintisori? Mie tot somn imi este... as dormi si aici in birou, cu capul pe masa.

Vik, Delia, felicitari pentru kg pierdute! Tot inainte!

Tumpi, ce filme dragute! Abia astept sa le vad si eu... Pentru mine astea's cele mai bune filme. Cu happy-end si vesele. Altfel ma depresez.

Meniu de azi (ca n-am mai scris de multisor)

MD: sandwich + cappucino
G: un soi de foietaj chior (cu niste zahar presarat), ca a fost ziua unui coleg
P: o bucatica mica de pui la cuptor + salata de rucola, rosii, ceapa
G:(acum) - un strugure
C: nu stiu inca

Cum spuneam, mi-e somn.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Si tuturor celorlalte doamne pe care nu le-am mentionat!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Salut, fetelor! Am intrat pe subiectul asta pt ca vreau sa-mi schimb si eu obiceiurile alimentare si vroiam sa vad ce faceti voi in sensul asta. Intre altele, am vazut pozele din albumele Delidanei, care mi se par senzationale. Ai un aparat profesionist? Imi poti spune de care e, chiar si pe PM? Merci.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Gabi: la ce zi glorioasa a urmat dupa ce am trimis mesajul, nu am mai simtit nici somn nici foame si nici durerea de masea . Parca au innebunit azi toti - da' mai am un pic si ii gata ziua.
Zuzi: felicitari pentru raport. Sunt sigura ca tie ti se pare putin, dar ca sa slabesti sanatos si de durata nu se recomanda mai mult de 1-2 pounds/ week care e 500-1000g.
Va pupic,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Zuzi,keep on going,nu te lasa,hai ca esti mai puternica ca si poftele. Sint sigura ca ai sa reusesti,trebuie.Acum sintem in septembrie,mai ai octombrie,noiembrie si jumatate din dec,eu zic ca vei ajunge pe la 75 daca te abtii de la prostioare.Gindeste-te ca undeva,intr-un magazin,o rochie superba de seara te asteapta sa il dai gata pe sotul tau de sarbatori .Uha...abia astept sa te vad si eu.

Mergi la inceput