Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)
Raspunsuri - Pagina 10
Alinutzaa spune:
fiana, al meu era pletos bine de tot. Uite aici la "Inainte si dupa tuns"
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
fianna spune:
Alinutzaaa frumos foc Tudor! Si inainte si dupa tuns! Dar tot nu am inteles de ce l-ai tuns
Eu una am suferit si la cele 3 fire taiate la mot, nu as fi suportat sa-i fi luat mai mult. Si ador carliontii aia blonzi care se formeaza la ceafa si in spatele urechilor
Si ma mai gandesc asa, acum ca vine frigul, nu-s mai bune pletele?
fianna cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
brazuca25 spune:
Hello!
fianna nu stiu cum e cu baietii, dar eu la Deni nu am taiat decat umpik din breton ca ii intra in ochi. Ma topeste cu parul ala de dupa urechi care se rasuceste si la spate aproape ca se face o mica codita. In nici un caz nu o tund. La baieti poate mamicile vor sa fie mai "masculini".
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
brazuca25 spune:
Alinutzaa adorabil ! Cu pletele arata mai bebe, asa tuns e baiat mare deja.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
Alinutzaa spune:
fianna, brazuca multumesc frumos!
Piciul dupa cum va spuneam avea pletute de-a dreptul. Bretonul ii intra aproape in ochi iar la urechi si la ceafa...nu va mai spun. El e mai transpiracios asa de felul lui, si transpira de se facea fleasca mai ales la ceafa. Si incepea sa il manance pielea capului cred, ca incepea si se scarpina si se tragea de par (nu tare, doar cat sa se ciufuleasca) si isi arunca sepcuta din cap cand imi era lumea mai draga...si tot asa. Nu as fi vrut sa il tund asa de scurt, mi-ar fi placut sa fie tuns la foarfeca si sa ii las perisorul mai lung. Dar n-ar fi stat... nici daca il legam de scaun!
Un pici pe nume Tudor
musso17 spune:
sincer, mi se pare o aberatie sa vaccinezi copilul ptr boli ca rubeola si oreon,mai ales ca vaccinul nu-i ofera imunitate decat ptr 4 ani si exista cazuri cand si vaccinati au facut rubeola,in speta finul meu...poate cu vaccin face o forma mai usoara a bolii desi vaccinul este anti...si totusi...eu aman acest ror,nu stiu cat...recunos ca sunt ingrozita desi in schemele de vaccinare ale tarilor din Europa este prevazut,poate nu se introduc virusi activi.
si noi l-am tuns pe mihnea,una ca nu avea un par grozav si al doilea transpira enorm
brazuca25 spune:
Eu am pandit-o pe Deni vreo doua saptamani sa pot sa scap de breton. Nu reuseam sa ma ating de ea, nici sa o pieptan, nici sa ii pun vreo clamuta, nici vorba de foarfeca. Asa ca intr-o seara la baita, cu tati facand clovnerii sa ii distraga atentia, am atacat. Cand a simtit ca tai din parul ei....mamaaaaa ce a mai plans. Zici ca o cheleam pe vecie. Am tuns de zici ca e taiata cu lama. Eu taiam intr-un sens, sotul zicea: nu asa, ia drept, lasa ca iau eu! Ne bateam pe foarfeca. Si Deni urlaaa tare! A doua zi dimineata nu va zic cum arata bretonul fetei. Avea dreptate sa planga. Noroc ca sta pieptanat intr-o parte si nu se vede ce aiurea e taiat. Si o sa creasca el la loc. Deci nu o sa fac cariera in domeniul styling. Clar.
brazuca25 spune:
Eu am hotarat sa fac ROR desi nu sunt prea convinsa ca e cea mai buna solutie. Toti medicii la care am fost mi-au spus ca e mai bine. Nu stiu ce sa mai cred. Eu as fi preferat sa faca bolile copilariei la timpul lor.
Alinutzaa spune:
He he, noi a trebuit sa bagam masina in parul lui si a doua zi dupa tuns, ca era saracul cam....ciuntit pe alocuri.
Eu nu stiu inca ce sa fac cu ROR-ul. Citesc si iar citesc, discut si iar discut si nu reusesc sa ajung la nici o concluzie. Cred ca pana la urma este o discutie fara sfarsit asta, pentru ca fie ca il facem, fie ca nu il facem, nimeni nu ne poate oferi nici o garantie ca totul o sa fie bine.
Un pici pe nume Tudor
surubika spune:
si noi l-am tuns pe denis
prima data pt ca ii era f lung parul si transpira foarte mult,
tot timpul ii era parul ud si oricat de des il spalam ii mirosea a transpiratie, asa ca, pe cat de rau mi-a parut sa-l tund, a trebuit sa o fac
a doua oara l-am tuns din cauza ca nu a stat cand i-a taiat nasa motul si se vedea foarte bine
l-am tuns cu masina si prima data a stat chiar foarte cuminte,a doua, insa, a trebuit sa ii dau o gramada de lucruri cu care de obicei nu avea voie pt a reusi sa-l tundem cat de cat bine, dar era si foarte obosit si cred ca din cauza asta ne-a fost mai greu
aseara am iesit cu sotul in oras ca s-au implinit noua ani de cand suntem impreuna si l-am lasat pe denis cu sora mea