LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 3
xandrutza_76 spune:
Lilino, ce mi-ai facut

Faine torturi, am vazut cateva; ma pun indata pe studiat pozele tale si ce a mai pus Monica.
Crisnemes, unde anume ai pus pozele noi? Dati-mi careva un indiciu.
Daniela, vai ce idee buna cu ciupercile!!
Princess, o sa ma gandesc la ce vreau eu sa fac pentru ziua Narcisei si o sa va scriu.
Lexi, e bun si copanelul cu orez
Ramo, notez si eu reteta cu dovlecel. Merci.
Lullabay, aman vizionarea pozicilor, dar nu cu mult.
Revin...
Alexandrina
37+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
lilina spune:
sepho, ai dreptate cu colorantii astia alimentari, ami mult conteaza gustul, asa e..
super impresionanta povestea cu fratele tau
lullabay
am o mandrete de baiat ...stiu eu cu cine seamana la capitolul 'vorbarie' (cu socrul meu) le 'merg' guritele in continuuu, cat e ziua de lunga
frumoase foc pozele cu Bucuriile de la Iasi, le pup pe toate
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
mii de scuze celor carora le-am facut pofta cu pozele la torturi (mai ales insarcinatelor), va dau voie sa treceti azi pe la cofetarie sa va faceti pofta![]()
eu zic ca sunt idei grozave pt.aniversarile Bucuriilor
MamiLili spune:

Va vorbeste soacra mare...ca uite ce zile-am ajuns, sa vad ca baiatului i-a furat inima o colega de la gradi, mai mare decat el cu vreo 2 ani cred, pe nume Victoria. Toata ziua o striga "Vitoia, Vitoia", doarme cu ea in patut
, ce sa mai zic, dragoste mare.
Noi am inceput de luni experimentul cu ciocnirea particulelor m (*) si M (**), rezultatul se vede pe obrazul lui Mathias, fetele de la Iasi pot confirma, are o ditamai julitura de zici ca-i indian Apache.
Sa nu uit, la multi ani Bucuriilor care si-au sarbatorit deja ziua de nastere! 
Itzy, soro, vad ca te-ai dus in China...cate pisici ai mancat pana acum?
Mie-mi spusese Xandrutza ca pleci dar ma gandeam dom'le concediu, delegatie, nicidecum cu arme si bagaje. Adaptare usoara si mult succes (sau multe succesuri
)!
Stiu, sunt laconica ca englezii si scriu scurt dar de-acum poate mi-oi reintra in ritm cu voi, ca de azi mi-am pus in sfarsit wireless
si am laptopu' sub nas.
(*) = mocheta
(**) = Mathias
lilina spune:

MamiLili, eshti haioasa foc
Roxana01 spune:
feteloooor!!! am ars 2 suzete de-ale lui victoras. miroase in casa a cauciuc ars. plus ca am nenorocit cel mai bun ibric! le-am pus in apa sa le fierb dar, intre timp i s-a facut foame lui victor, asa ca schimba-l, da-i sa manance, tine-l la ragait... uite cum trecu vreo 30 min. asta e cand nu mai judeci cu toti neuronii...
fetelor, bune torturi, abia astept sa guste daria din masinutza lui vladone...
Sepho, indraznesc sa spun ca-s influente ikea prin camera voatra?
va las, ca plange flacaul
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Sephora spune:
Lula am vazut pozele tare frumosi mai sunt cei de la Iasi....!
Roxana asa-i e mobila de la Ikea dar luata direct din Germania la un sfert din pret.
Mamilili bine ca mai vaz si io o postare de-a ta sa ma cracanez de ras,asteptam stelutele sa vad deznodamantul,am avut si noi in vara asta de-a experimente.....Astept si io ala fara firul la Bucuresti ca la Roman l-am avut.
Lili asa-i e emotionant,sa-ti aduci aminte faze decand aveai 6-7 ani,el le povestea si eu imi aduceam aminte sau invers.Cand mi-a vb prima data la telefon nu stia ce sa zica era asa emotionat ca-i dadeau lacrimile si mi-a zis ca nu-i un tip sentimental.
Eu sunt varza am vrut sa-mi pun in nas Olyntul luat de dimineata impreuna cu Coldrexul ,numai ca Olyntul nu-i! e doar pe bon!